E da me yebes, imam neki predosjecaj da ce proci u grupnu fazulimenka je napisao/la:Mura će u sljedećem kolu najebati ali pošteno.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
E da me yebes, imam neki predosjecaj da ce proci u grupnu fazulimenka je napisao/la:Mura će u sljedećem kolu najebati ali pošteno.
Koliko imaju sreće izgubiti će u dvije utakmice 11:0, ali će se ispostaviti da protivnik nije registrirao dodavača lopti i proći će dalje.TheVerminator je napisao/la:E da me yebes, imam neki predosjecaj da ce proci u grupnu fazulimenka je napisao/la:Mura će u sljedećem kolu najebati ali pošteno.![]()
Mura je več napravila čudo, kada se plasirala u 2. kolo. Nije njima cilj bio plasirati se u grupnu fazu.TheVerminator je napisao/la:E da me yebes, imam neki predosjecaj da ce proci u grupnu fazulimenka je napisao/la:Mura će u sljedećem kolu najebati ali pošteno.![]()
Sad ćeš ti čuti da je Maribor bolji od dream tima Srbijanske ligeunderPFC je napisao/la:Iskratel, malo realnosti nije na odmet... Partizan i ovakav kakav je bolji je od dream tima slovenačke lige
Mura je i u duelima sa CSKA igrala na 0 i uz puno sreće prošla... Što se tiče duela sa Arsenalom,ukrajinci su napravili glupost i ispali iako su u oba meča za dve klase jači tim,ne od Mure već i od Maribora,možda i mog Partizana
Sve si sam rekao, ne trebam ja ništa da dodam.LBJ MVP je napisao/la:Sad ćeš ti čuti da je Maribor bolji od dream tima Srbijanske ligeunderPFC je napisao/la:Iskratel, malo realnosti nije na odmet... Partizan i ovakav kakav je bolji je od dream tima slovenačke lige
Mura je i u duelima sa CSKA igrala na 0 i uz puno sreće prošla... Što se tiče duela sa Arsenalom,ukrajinci su napravili glupost i ispali iako su u oba meča za dve klase jači tim,ne od Mure već i od Maribora,možda i mog Partizana
U septembru Uefa odlucuje da li ce kaznit Lazio zbog namjestanja utakmica. Sve je moguceTheVerminator je napisao/la:E da me yebes, imam neki predosjecaj da ce proci u grupnu fazulimenka je napisao/la:Mura će u sljedećem kolu najebati ali pošteno.![]()
Bojim se da te ne kontam najbolje....Galion je napisao/la:2 najveća podviga, iako nepotpuna.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Za grobare, Partizan kad izbaci Shamrocka nek priča o Mariboru. Bolji ste samo od nas, Crnogoraca i Makedonaca (izuzev Vardara).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.