Oni nisu Bošnjaci nego polutani.Zeman je napisao/la:Zlatko Saračević i Jasna Fazlić su jedini Bošnjaci sa olimpijskom medaljom u individualnim sportovima, bar po ovom što je admin izvukao

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Oni nisu Bošnjaci nego polutani.Zeman je napisao/la:Zlatko Saračević i Jasna Fazlić su jedini Bošnjaci sa olimpijskom medaljom u individualnim sportovima, bar po ovom što je admin izvukao
NedimVK je napisao/la:Oni nisu Bošnjaci nego polutani.Zeman je napisao/la:Zlatko Saračević i Jasna Fazlić su jedini Bošnjaci sa olimpijskom medaljom u individualnim sportovima, bar po ovom što je admin izvukao
Baš tako,pali smo na dno dna,a umjesto da se baziramo na male sportove da potičemo djecu prema atletici,streljaštvu i drugim malim sportovima da se u medijima više prati pa da se malo krene naprijed Škundrić i ekipa vjese na tviteru i čekaju kad će Džeko nešto objaviti.Rosicky je napisao/la:NedimVK je napisao/la:Oni nisu Bošnjaci nego polutani.Zeman je napisao/la:Zlatko Saračević i Jasna Fazlić su jedini Bošnjaci sa olimpijskom medaljom u individualnim sportovima, bar po ovom što je admin izvukao
Na šta smo spali da tražimo tamo neke ljude koji su za tamo neke osvojili medalju a da imaju nešto naše
gadite mi se.NedimVK je napisao/la:Oni nisu Bošnjaci nego polutani.Zeman je napisao/la:Zlatko Saračević i Jasna Fazlić su jedini Bošnjaci sa olimpijskom medaljom u individualnim sportovima, bar po ovom što je admin izvukao
Čekaj admine zar forum nije za iznošenje mišljenja kako možeš reći da ti se gadimo znači da smo u pravu i pogodili smo u metu.admin je napisao/la:gadite mi se.NedimVK je napisao/la:Oni nisu Bošnjaci nego polutani.Zeman je napisao/la:Zlatko Saračević i Jasna Fazlić su jedini Bošnjaci sa olimpijskom medaljom u individualnim sportovima, bar po ovom što je admin izvukao
nastavak ovakve rasprave će vam donijeti zabranu pristupa našem forumu.
Admine, pa ti si prvi počeo razvrstavati olimpijce po nacionalnosti. Samo ne znam kako si zaključio da je Zlatko Saračević Bošnjak? Po imenu? Lično ga poznaješ ili si negdje čuo da se javno izjasnio jer Zlatko nije isključivo bošnjačko ime. Uostalom, na osnovu imena možeš naslutiti nacionalnost i ništa više.admin je napisao/la:tačno u metu si pogodio.
slobodan si da svoje mišljenje o polutanima nastaviš iznositi na nekom drugom forumu.
Hoćeš reći da je ono konačna lista Bosanaca i Hercegovaca koji su osvajali medalje? Onda je još gora situacija, samo dvije medalje imamo u individualnim sportovima.. Katastrofa.admin je napisao/la:ja sam izlistao sve bosance i hercegovce (i bosanke i hercegovke)... kakvi bošnjaci i gluposti, ja ljude uopšte ne znam tako dijeliti niti znam ko je šta na toj listi koju sam dao.
Kad ne znaš, sad ću da ti kažem. BH olimpijci, nakon raspada Jugoslavije, osvajaju medalje za druge države iz okruženja, vjerovatno možeš da zamisliš koje. I ne samo olimpijci, ista je stvar i sa drugim Športovima.0123456 je napisao/la:Znam, da je bilo Bosnjaka koji su osvajali medalje kad su igrali za Jugoslaviju (kosarka, rukomet..) pa sam zato pitao za individualne sporte. Koji je to Zlatko Saracevic? Rukometas koji je osvojio bronzu na olimpijadi '88 za Jugoslaviju i zlato '96 u Atlanti za Hrvatsku? Cak i Jasna Fazlic kao Bosnjakinja nije osvojila medalju kao individualka, nego je osvojila u tandemu sa Gordanom Perkucin (bronza '88 u stolnom tenisu).
Ako su ovo tacne informacije (wiki: http://en.wikipedia.org/wiki/Yugoslav_Olympic_medalists) onda su jedini sportasi rodjeni na teritoriju BiH, koji su ikad osvojili olimpijsku medalju u individualnom sportu za Jugoslaviju:
Slobodan Kačar (zlato '80 - boks)
Tadija Kačar (srebro '76 - boks - stariji brat od Slobodana)
Radimir Kovačević (bronza '80 - judo)
Anton Josipović (zlato '84 - boks)
Nemam pojma kako stvari stoje nakon raspada Jugoslavije...
U timskim sportovima da, ali u individualnim?NoName je napisao/la:
Kad ne znaš, sad ću da ti kažem. BH olimpijci, nakon raspada Jugoslavije, osvajaju medalje za druge države iz okruženja, vjerovatno možeš da zamisliš koje. I ne samo olimpijci, ista je stvar i sa drugim Športovima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.