OI London 2012 - Košarka
Moderatori/ce: Monolog,Pasha,VanBasten
Re: OI London 2012 - Košarka
Gotovo. Ovo ne mogu stići.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
steta st nema Blakea da mu CP3 nabaci koju za raju sirom dunjaluka
Thomas Müller - Fußballgott
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Španija vs Kina 17.45 sati... jedva cekam da pogledam furiju...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nije to sviran faul Jamesu,vec Loveu za guranje ispod kosa nakon Jamesovog suta...schweinsteiger je napisao/la:ma ne moze se ovo gledat',Ameri kad bi pomilovali Francuze,sudije bi svirale faul.
ovo sad sto su oznacili kao faul u napadu za Jamesa je presmijesno.
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 29 jul 2012, 16:37, ukupno mijenjano 1 put.
Ameri su jaci atleticari, mogu za secundu stici 20 razlike a i pobjeci tako isto. Tekma gotova, bit' ce 20+ na kraju
Pruzili su jak otpor u prvoj cetvrtini i mislim da je to-to. Ubijaju ih ameri u svim segmentima igre.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Ostale reprezentacije su u stanju protiv Amera odigrati jednu kvalitetnu cetvrtinu i onda u nastavku slijedi raspad. Jedino Spanija ima sanse da ih drzi u egalu vise vremena, ali se i tu moraju neke stvari poklopiti.
Ocekujem na kraju +25 ili vise za Amere.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Kako ovo ne volim, sudije unistise igru, pa treba pustit malo i da se udari, a ne za svaku glupost faul, pa gdje je ona muska igra od prije 20-tak godina
a sto se tice rezultata, ovo je gotovo sad, Francuzi se bas trebaju potruditi da zavrsi ispod 30 do kraja
a sto se tice rezultata, ovo je gotovo sad, Francuzi se bas trebaju potruditi da zavrsi ispod 30 do kraja
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Teško iko Amerikance može zaustavit. To je valjda jasno. Svi ostali su dobili određeni podstrek u vidu izostanka Howarda i Griffina, tako da imaju mrvicu šanse. Sa tim dvojcem, ili samo sa jednim od njih dvojice, protivnici ne bi imali ni mrvicu šanse. Ovako, neka magična šuterska noć ovih ozbiljnijih ekipa i solidnija defanziva može Amerima na put stat. I to nije garantovano. Inače, u suprotnom, ostali nemaju šta da traže.
Što se konkretno ovog meča tiče (Francuska - SAD), Francuzi se eventualno u igru mogu vratiti jedino sa jako visokim procentom šuta.
Što se konkretno ovog meča tiče (Francuska - SAD), Francuzi se eventualno u igru mogu vratiti jedino sa jako visokim procentom šuta.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Tesko da i Spanija moze izbjeci najmanje 15 razlike, ali eto vidjet cemoamerosm je napisao/la:Ostale reprezentacije su u stanju protiv Amera odigrati jednu kvalitetnu cetvrtinu i onda u nastavku slijedi raspad. Jedino Spanija ima sanse da ih drzi u egalu vise vremena, ali se i tu moraju neke stvari poklopiti.
- schweinsteiger
- Kontakt:
ja govorim za ono kad je James krenuo sam i neki lik samo stao i rasirio ruke u zraku,James se odbi od njega i krenuo da suta,kad sudije faul...NEZALAGANJE je napisao/la:Nije to sviran faul Jamesu,vec Loveu za guranje ispod kosa nakon Jamesovog suta...schweinsteiger je napisao/la:ma ne moze se ovo gledat',Ameri kad bi pomilovali Francuze,sudije bi svirale faul.
ovo sad sto su oznacili kao faul u napadu za Jamesa je presmijesno.
#miasanmia
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Ma Ameri su super, samo što sve ove generacije imaju problem što ih se pokušava uporediti sa originalnim DT-om iz Barcelone. Takvi se rađaju jednom u 100 godina i nema im sličnih. Ovi Ameri su skoro sigurno zlatni, fizički su superiorni u odnosu na sve, a svaku "crnu rupu" protivnika koriste da naprave nedostižnu razliku.
Niko ih nije ni poredio dok Kobe nije rekao da su bolji od orginalnog DT-a sto je najveca glupost sto je mogao reci.NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Ma Ameri su super, samo što sve ove generacije imaju problem što ih se pokušava uporediti sa originalnim DT-om iz Barcelone. Takvi se rađaju jednom u 100 godina i nema im sličnih. Ovi Ameri su skoro sigurno zlatni, fizički su superiorni u odnosu na sve, a svaku "crnu rupu" protivnika koriste da naprave nedostižnu razliku.
Slicna su ova 2 DT-a nije onaj prvi bio puno jaci, samo sto su sada protivnici jaci nego kad je igrao DT predvodjen Jordanom. Tada je bilo na OI dosta ovih zemlji za kantanje, sada je dosta drugacije.alemsa je napisao/la:Niko ih nije ni poredio dok Kobe nije rekao da su bolji od orginalnog DT-a sto je najveca glupost sto je mogao reci.NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Ma Ameri su super, samo što sve ove generacije imaju problem što ih se pokušava uporediti sa originalnim DT-om iz Barcelone. Takvi se rađaju jednom u 100 godina i nema im sličnih. Ovi Ameri su skoro sigurno zlatni, fizički su superiorni u odnosu na sve, a svaku "crnu rupu" protivnika koriste da naprave nedostižnu razliku.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
30 razlike bi ih dobili hladnoasunsao je napisao/la:
Slicna su ova 2 DT-a nije onaj prvi bio puno jaci, samo sto su sada protivnici jaci nego kad je igrao DT predvodjen Jordanom. Tada je bilo na OI dosta ovih zemlji za kantanje, sada je dosta drugacije.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Sto se tica USA team-a mislim da bi Brazil, Argentina i Spanija mogle barem malo uciniti utakmice neizvjesnim. Mislio sam da bi i francuzi mogli biti u ovoj grupi ali...
Coach K ima taj luksuz da cesto rotira igrace i da drzi tempo na visokom nivou. Naravno da ce uzeti zlato ali eto ja bih volio da bar neko dovede utakmicu protiv njih u egal radi zanimljivosti samog turnira...
Coach K ima taj luksuz da cesto rotira igrace i da drzi tempo na visokom nivou. Naravno da ce uzeti zlato ali eto ja bih volio da bar neko dovede utakmicu protiv njih u egal radi zanimljivosti samog turnira...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Francuzima samo ostalo da pokušaju nešto sa šutem za tri poena.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Ove sudije su koma.
Baci se Parker preko Westbrooka a oni sviraju faul u napadu.
Sva sreca pa Ameri imaju ubjedljivu razliku inace bi bilo svasta.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
A s obzirom da su do sada zabijali 1/15 van linije 6.75, onda to i nije neko oružje kojim bi se trebali koristiti.messilla je napisao/la:Francuzima samo ostalo da pokušaju nešto sa šutem za tri poena.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Znao sam da će Kevin Love biti odličan
Utakmica očekivana,Francuzi koji jedini atletski mogu parirati Amerikancima,ali šuta nemaju,igraju samo na fiziku,to može proći protiv većina reprezentacija ali ne i SAD.
Mada mi nešto govori da i Francuzi igraju sa zadrškom,predali su se brzo,ako se susretnu ponovno mislim da će Francuzi pružiti puno bolji otpor
Utakmica očekivana,Francuzi koji jedini atletski mogu parirati Amerikancima,ali šuta nemaju,igraju samo na fiziku,to može proći protiv većina reprezentacija ali ne i SAD.
Mada mi nešto govori da i Francuzi igraju sa zadrškom,predali su se brzo,ako se susretnu ponovno mislim da će Francuzi pružiti puno bolji otpor
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.