Premijer liga BiH u rukometu 2012/2013

katalinski
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH u rukometu 2012/2013

Post Postao/la katalinski » 09 nov 2012, 11:19

Katastrofa bh rukometa.prvo I najgore raspad sistema u rk bosni.pa ta seha liga jednostavno je prejaka I preskupa za nase klubove(bila bi super za bosnu ali dok je par bilo),a pokvari nam PL.sad ovo sa repkom I jos ova sramota sa slogom.nadam se da ce se naci tih 20 000 ali I da ce stvari u drugim klubovima krenuti na bolje.
Ajvatar

lifebook
Kontakt:

Post Postao/la lifebook » 09 nov 2012, 12:47

Evo makar je Prijedorregulisao svoje obaveze,pa će se igrati utakmica u Gradačcu...(tako se priča)...

lifebook
Kontakt:

Post Postao/la lifebook » 09 nov 2012, 14:12

RK ZRINJSKI - HRK ČAPLJINA 1
RK KAKANJ - RK BOSNA PREVENT 1
RK GRAČANICA - RK KRIVAJA 1
RK BOSNA BH TELECOM - RK GORAŽDE 1
RK KONJUH - RK DERVENTA 1
RK GRADAČAC - RK PRIJEDOR 1
RK ČELIK - RK LEOTAR 1

rkbosna
Kontakt:

Post Postao/la rkbosna » 09 nov 2012, 15:33

lifebook je napisao/la:RK ZRINJSKI - HRK ČAPLJINA 1
RK ČELIK - RK LEOTAR 1
Sve ok
Samo ZRINSKI-CAPLJINA 2

lifebook
Kontakt:

Post Postao/la lifebook » 09 nov 2012, 22:18

rkbosna je napisao/la:
lifebook je napisao/la:RK ZRINJSKI - HRK ČAPLJINA 1
RK ČELIK - RK LEOTAR 1
Sve ok
Samo ZRINSKI-CAPLJINA 2
Pogodi ja sve...još sutra...al ovo je sigurica ostalo ;-)

rkbosna
Kontakt:

Post Postao/la rkbosna » 09 nov 2012, 23:42

Dobar si,Zrinski iznenadio hercegovacki derbi.-
Hehe,de nam jarane kad bude liga sampiona sjedece sedmice procjeni rezultate da uplatimo na kladionici,.Poz

lifebook
Kontakt:

Post Postao/la lifebook » 10 nov 2012, 00:14

rkbosna je napisao/la:Dobar si,Zrinski iznenadio hercegovacki derbi.-
Hehe,de nam jarane kad bude liga sampiona sjedece sedmice procjeni rezultate da uplatimo na kladionici,.Poz
Ma nije problem...;-)
Al jbt će me Kakanj ,ovdje je još nesigurno...
Ma igraj na Kiel,Atletico i Fuchse...;-) he,he...

salihaga
Kontakt:

Post Postao/la salihaga » 10 nov 2012, 08:04

Bicu slobodan daprokomentarisem tekstove sekretara RK Bosne i predsjednika RK Gorazda oba objavljena na facebook-u. Kazu derbi odličan, svi super osim sudija. Posto nisam gledao utakmicu pozvao sam nekoliko prijatelja iz sarajeva (ljudikojise razumiju u sudjenje i nisu klupski opredijeljeni) i dobio odgovore tipa:
Bilo je greški ali nista znacajno.
Pa sekretare RK Bosne i predsjednice RK Gorazda ima li sudija koje Vama odgovoraju, posebno ako su iz Doboja, mora da su Radja i drustvo ih nagovorili da Vas nerviraju.
Na kraju ovog komentara predlažem Vam da pogledate ocjenu sudjenja datu od uvaženog kontrolora sudjenja g-dina Petkovića

http://rsbih.com/dokumenti/takmicenja/1 ... z7kolo.pdf" onclick="window.open(this.href);return false; :D

kaca
Kontakt:

Post Postao/la kaca » 10 nov 2012, 09:25

salihaga je napisao/la:Bicu slobodan daprokomentarisem tekstove sekretara RK Bosne i predsjednika RK Gorazda oba objavljena na facebook-u. Kazu derbi odličan, svi super osim sudija. Posto nisam gledao utakmicu pozvao sam nekoliko prijatelja iz sarajeva (ljudikojise razumiju u sudjenje i nisu klupski opredijeljeni) i dobio odgovore tipa:
Pa sekretare RK Bosne i predsjednice RK Gorazda ima li sudija koje Vama odgovoraju, posebno ako su iz Doboja, mora da su Radja i drustvo ih nagovorili da Vas nerviraju.
Na kraju ovog komentara predlažem Vam da pogledate ocjenu sudjenja datu od uvaženog kontrolora sudjenja g-dina Petkovića

http://rsbih.com/dokumenti/takmicenja/1 ... z7kolo.pdf" onclick="window.open(this.href);return false; :D
Svako ima pravo da kometariše suđenje na kraju sve utakmice koje sam ja gledao u Goraždu niti jedan sudijski par što muškim što ženskim utakmicama nije sudio kako treba(da se ogradim sudili su na štetu i domaćina i gostiju) .Vratite se napočetak lige kada su polagali.Više je to neznanje nego navijanje.

Rukomet
Kontakt:

Post Postao/la Rukomet » 10 nov 2012, 19:19

Gracanica-Krivaja 40-31 (19-12)

salihaga
Kontakt:

Post Postao/la salihaga » 11 nov 2012, 19:30

kaca je napisao/la:
salihaga je napisao/la:Bicu slobodan daprokomentarisem tekstove sekretara RK Bosne i predsjednika RK Gorazda oba objavljena na facebook-u. Kazu derbi odličan, svi super osim sudija. Posto nisam gledao utakmicu pozvao sam nekoliko prijatelja iz sarajeva (ljudikojise razumiju u sudjenje i nisu klupski opredijeljeni) i dobio odgovore tipa:

Svako ima pravo da kometariše suđenje na kraju sve utakmice koje sam ja gledao u Goraždu niti jedan sudijski par što muškim što ženskim utakmicama nije sudio kako treba(da se ogradim sudili su na štetu i domaćina i gostiju) .Vratite se napočetak lige kada su polagali.Više je to neznanje nego navijanje.
Pa da svi mogu pljuvati po sudijama, predlažemd apogledate statitisku koje vode pomocni treneri koliko greški načineigraači vasih ekipa....
Ne stitim sudije ima svasta, ali ima i postenih i korektnih sudija i kontrolora

kaca
Kontakt:

Post Postao/la kaca » 11 nov 2012, 22:39

salihaga je napisao/la:
kaca je napisao/la:

Pa da svi mogu pljuvati po sudijama, predlažemd apogledate statitisku koje vode pomocni treneri koliko greški načineigraači vasih ekipa....
Ne stitim sudije ima svasta, ali ima i postenih i korektnih sudija i kontrolora
Mislim da smo većina nas konstatovali da imamo lošu ligu ali mi je previše više da štitimo sudije i rukometni savez dokle rezultati svoje pokazuju.

lifebook
Kontakt:

Post Postao/la lifebook » 13 nov 2012, 22:57

Gledam ovo pretkolo kupa BiH,i gle čuda Goražde opet slobodno,a naravno slijedeći klub je Konjuh. Opet se počelo mešetarit,izgleda da je zato zaplatio Vrhovac,da bi Lipa i društo mogli birati koga hoće. Naravno ,tu su uveliko prste upleli Kajević i Omerefendić. Jbt, ovi ljudi su otrov za rukomet,mešetare na sve strane,pa dokle više!!!

maho
Kontakt:

Post Postao/la maho » 14 nov 2012, 10:18

jedna mala ispravka goražde je slobodno od 96. godine (usput i pobjednici su kupa prošle godine) :lol: :lol: :lol:

gradacac10
Kontakt:

Post Postao/la gradacac10 » 14 nov 2012, 11:12

nema veze sto su pobjednici kupa, zato su bili oslobodjeni samo prvo pretkolo...

kaca
Kontakt:

Post Postao/la kaca » 14 nov 2012, 20:28

lifebook je napisao/la:Gledam ovo pretkolo kupa BiH,i gle čuda Goražde opet slobodno,a naravno slijedeći klub je Konjuh. Opet se počelo mešetarit,izgleda da je zato zaplatio Vrhovac,da bi Lipa i društo mogli birati koga hoće. Naravno ,tu su uveliko prste upleli Kajević i Omerefendić. Jbt, ovi ljudi su otrov za rukomet,mešetare na sve strane,pa dokle više!!!
Koji crni mešetar Kajević on nije sposoban ni da plate obezbjedi a ne da mešetari.

burazer
Kontakt:

Post Postao/la burazer » 15 nov 2012, 12:06

Ovo da Kajević nije mesetar to se u potpunosti slažem ,Goražde je pobjednik KUP-a a ujedno je i bio 4-ti na kraju tako da zaslužuje više od ove tri ekipe koje su izuzete Sloge,Borca i Izviđača da bude direktno u četvrtfinalu bez ikakvog mesetarenja , a ovo drugo da Kajević nije sposoban ni plate da obezbijedi potpuno se neslazem sa tobom "kaca" ,pa čija je to sposobnost bila svih ovih 5 godina funkcioniranje kluba koji je trebao da se ugasi jer ga niko nije htio preuzeti zbog duga od 202.000,00 KM stare uprave i ne samo da je obezbijedio funcioniranje kluba i to sa vrlo dobrim čak odličnim historijskim rezultatima već je i uporedo vraćao dug i plaćao porez od 105.000,00 koje je naslijedio , a upravo zbog te situacije sa porezima i blokade racuna u toku ljetnjih mjeseci doslo je do problema oko isplata plata to svi u i oko kluba dobro znaju al kako čujem stanje se polahko normalizuje i tokom ovog perioda sasvim provjereno ce sve biti dovedeno ured ,da nenapominjem da Goražde pored Gradačca i mozda jos jednog ili dva kluba ipak najbolje kotira medju klubovima u BiH po izmirenju obaveza prema igracima .
Da je ljudi poput Kajevića jos u RS BIH bilo bi daleko bolje ,čak se pitam zasto ovaj momak nesjedi u IO RS BiH jer smatram da bi daleko bolje doprinjeo od nekih koji su vec tu.
kaca je napisao/la:
lifebook je napisao/la:Gledam ovo pretkolo kupa BiH,i gle čuda Goražde opet slobodno,a naravno slijedeći klub je Konjuh. Opet se počelo mešetarit,izgleda da je zato zaplatio Vrhovac,da bi Lipa i društo mogli birati koga hoće. Naravno ,tu su uveliko prste upleli Kajević i Omerefendić. Jbt, ovi ljudi su otrov za rukomet,mešetare na sve strane,pa dokle više!!!
Koji crni mešetar Kajević on nije sposoban ni da plate obezbjedi a ne da mešetari.

gradacac10
Kontakt:

Post Postao/la gradacac10 » 15 nov 2012, 14:38

burazer je napisao/la:Ovo da Kajević nije mesetar to se u potpunosti slažem ,Goražde je pobjednik KUP-a a ujedno je i bio 4-ti na kraju tako da zaslužuje više od ove tri ekipe koje su izuzete Sloge,Borca i Izviđača da bude direktno u četvrtfinalu bez ikakvog mesetarenja , a ovo drugo da Kajević nije sposoban ni plate da obezbijedi potpuno se neslazem sa tobom "kaca" ,pa čija je to sposobnost bila svih ovih 5 godina funkcioniranje kluba koji je trebao da se ugasi jer ga niko nije htio preuzeti zbog duga od 202.000,00 KM stare uprave i ne samo da je obezbijedio funcioniranje kluba i to sa vrlo dobrim čak odličnim historijskim rezultatima već je i uporedo vraćao dug i plaćao porez od 105.000,00 koje je naslijedio , a upravo zbog te situacije sa porezima i blokade racuna u toku ljetnjih mjeseci doslo je do problema oko isplata plata to svi u i oko kluba dobro znaju al kako čujem stanje se polahko normalizuje i tokom ovog perioda sasvim provjereno ce sve biti dovedeno ured ,da nenapominjem da Goražde pored Gradačca i mozda jos jednog ili dva kluba ipak najbolje kotira medju klubovima u BiH po izmirenju obaveza prema igracima .
Da je ljudi poput Kajevića jos u RS BIH bilo bi daleko bolje ,čak se pitam zasto ovaj momak nesjedi u IO RS BiH jer smatram da bi daleko bolje doprinjeo od nekih koji su vec tu.
kaca je napisao/la:

Pa zbog toga su bili oslobodjeni prvo kolo kao pobjednici kupa, ne mogu biti dovijeka oslobodjeni..

lifebook
Kontakt:

Post Postao/la lifebook » 15 nov 2012, 16:24

Nisam znao da ćete se ovoliko uvrijediti...da se razumijemo,o ljudskim kvalitetima ne pričamo...ovdje je riječ bila o Kupu.Možda sam se malo grubo izjasnio,pa se ovim putem i izvinjavam,ali nelogično je da Goražde bude slobodno dva puta,iako je osvajač kupa(i odustao od Evrope-zbog čega RS BiH gubi poene u EHF-u) a u propozicijama koje su postavljene na zvaničnoj stranici RSBiH,nigdje ne stoji da osvajač mora ići direktno u 1/4 finale,s čim se isto ne slažem. A o Konjuhu da i ne pričamo...malo je smiješno...
Ja sam za ,da ne bude povlaštenih ekipa u kupu ,pa to i jest draž tog sistema,što niželigaš može dogurati do osvajača kupa.Kada ne bi bio dirigovan ždrijeb,kladim se da bi bilo više ekipa koje bi bile zainteresirane za učestvovanje u kupu(mislim na klubove iz 1. liga BiH) ,a ne samo PL ,koji ,opet naglašavam,po propopzicijama moraju igrati kup.
A da je Kajević sposoban čovjek,to naravno stoji,to nema nikakve veze,čovjek drži Goražde i dobro radi,i da je još takvih ljudi koji se bore za rukomet,daleko bi bila kvalitetnija liga nego što je sad.
Završavam ovaj dio teme s ovim.

kaca
Kontakt:

Post Postao/la kaca » 15 nov 2012, 22:27

lifebook je napisao/la:Nisam znao da ćete se ovoliko uvrijediti...da se razumijemo,o ljudskim kvalitetima ne pričamo...ovdje je riječ bila o Kupu.Možda sam se malo grubo izjasnio,pa se ovim putem i izvinjavam,ali nelogično je da Goražde bude slobodno dva puta,iako je osvajač kupa(i odustao od Evrope-zbog čega RS BiH gubi poene u EHF-u) a u propozicijama koje su postavljene na zvaničnoj stranici RSBiH,nigdje ne stoji da osvajač mora ići direktno u 1/4 finale,s čim se isto ne slažem. A o Konjuhu da i ne pričamo...malo je smiješno...
Ja sam za ,da ne bude povlaštenih ekipa u kupu ,pa to i jest draž tog sistema,što niželigaš može dogurati do osvajača kupa.Kada ne bi bio dirigovan ždrijeb,kladim se da bi bilo više ekipa koje bi bile zainteresirane za učestvovanje u kupu(mislim na klubove iz 1. liga BiH) ,a ne samo PL ,koji ,opet naglašavam,po propopzicijama moraju igrati kup.
A da je Kajević sposoban čovjek,to naravno stoji,to nema nikakve veze,čovjek drži Goražde i dobro radi,i da je još takvih ljudi koji se bore za rukomet,daleko bi bila kvalitetnija liga nego što je sad.
Završavam ovaj dio teme s ovim.
Sve se slažem sa tobom samo se neslažem da je Kajević sposoban.Da se on pita nebi bilo omladinskog pogona....

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.