Druze bio sam u vezi dugo,pa sam uvijek bio sa drustvom.Kazem joj da ide sa svojim prijateljicama,ja cu sa svojim i to je to.Nema ljutnje,naravno sve to nadoknadimo poslije Nove,a moze i prije,ionako smo svaki dan zajedno,pa zar mora i Nova zajedno ebemu misa.neo je napisao/la:
Sjetit ces se ovih rijeci jednom kada budes u duzoj vezi od par mjeseci, pa kada dama izrazi zelju da budes s njom za praznik (nebitno koji), drustvo pa-pa
Nova Godina
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Re: Nova Godina
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Novoj godini paznju pridaju samo nalozeni srednjoskolci, jer im je to noc za dernecit za opijanje. A najsmjesniji su mi ovi sto im je cilj da "dobiju", ma nema bas ste nasli pravo vrijeme za to. 

× Željezničar - Manijaci TM87 ×

"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Upravo tako,meni je Nova kad god imam para.Elegant je napisao/la:Novoj godini paznju pridaju samo nalozeni srednjoskolci, jer im je to noc za dernecit za opijanje. A najsmjesniji su mi ovi sto im je cilj da "dobiju", ma nema bas ste nasli pravo vrijeme za to.

Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
- Centre forward
- Kontakt:
A ja se prehladio pa pijem nekakve antibiotikeVolimLiverpool je napisao/la:Ima li neko da pije večeras?![]()
![]()

Zadnja izmjena: Centre forward, dana/u 06 jan 2013, 18:50, ukupno mijenjano 1 put.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Obje ove ti itekako stoje.Elegant je napisao/la:Novoj godini paznju pridaju samo nalozeni srednjoskolci, jer im je to noc za dernecit za opijanje. A najsmjesniji su mi ovi sto im je cilj da "dobiju", ma nema bas ste nasli pravo vrijeme za to.

mada nije nemoguće da se 'dobije' za novu

You'll never walk alone.
- samo_lijevo
- Kontakt:
pametno zboris.Elegant je napisao/la:Novoj godini paznju pridaju samo nalozeni srednjoskolci, jer im je to noc za dernecit za opijanje. A najsmjesniji su mi ovi sto im je cilj da "dobiju", ma nema bas ste nasli pravo vrijeme za to.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- SultanSulejman
- Kontakt:
Lijep provod večeras,nemojte preĆerat i da nam Nova godina bude bolja od stare.
Mada će nam trebat sutra ovoga uhhhhh

Mada će nam trebat sutra ovoga uhhhhh

Ovo mi je uvijek najgori dan u godini
Sad otisao do marketa da uzmem sta za jesti ne mozes doci na red od ljudi koji kupuju pive , cipsove i ostale drkalice
Ne vidim nista specijalno u ovoj noci meni je ovako svaku noc kad sjedim ili izlazim , uvijek se vratim kuci ujutro al tad bar ima manje budala nego veceras sto ce ih biti
Edit: Mrzim kad me neko taguje na nekoj **** slici pa mi onda telefon drnda od notifikacija sisatih treba koje na tim slikama pisu "Hvala za tag" a istovremeno te osobe na slici je tagovala najruznija osoba koja ni na Animal Planetu nebi mogla uci u prvih 20 primjeraka evolucije
Sad otisao do marketa da uzmem sta za jesti ne mozes doci na red od ljudi koji kupuju pive , cipsove i ostale drkalice
Ne vidim nista specijalno u ovoj noci meni je ovako svaku noc kad sjedim ili izlazim , uvijek se vratim kuci ujutro al tad bar ima manje budala nego veceras sto ce ih biti
Edit: Mrzim kad me neko taguje na nekoj **** slici pa mi onda telefon drnda od notifikacija sisatih treba koje na tim slikama pisu "Hvala za tag" a istovremeno te osobe na slici je tagovala najruznija osoba koja ni na Animal Planetu nebi mogla uci u prvih 20 primjeraka evolucije
Thomas Müller - Fußballgott
spid trava koka loza bum cik bum bum cik 

- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
trtrtr uh ha drs ka bumSPY je napisao/la:spid trava koka loza bum cik bum bum cik

- LateraleSinistro
- Kontakt:
true story, kad malo odrastes skontas da 24.03 moze bit daleko gotivniji od drustveno nametnutog 31.12.Elegant je napisao/la:Novoj godini paznju pridaju samo nalozeni srednjoskolci, jer im je to noc za dernecit za opijanje. A najsmjesniji su mi ovi sto im je cilj da "dobiju", ma nema bas ste nasli pravo vrijeme za to.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
To sam aj vec shvatioLateraleSinistro je napisao/la:true story, kad malo odrastes skontas da 24.03 moze bit daleko gotivniji od drustveno nametnutog 31.12.Elegant je napisao/la:Novoj godini paznju pridaju samo nalozeni srednjoskolci, jer im je to noc za dernecit za opijanje. A najsmjesniji su mi ovi sto im je cilj da "dobiju", ma nema bas ste nasli pravo vrijeme za to.A i 24-tog mozes metnut i napit se, same shit.

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
veceras se pije studena sumska jagoda i igra fm 2005 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Kako sam stariji, sve mi mrza ova Nova godina
Veceras nesto pojest, popit, spremat ispit i na spavanje

Veceras nesto pojest, popit, spremat ispit i na spavanje

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Već imam pripremljenih 5-6 filmova za večeras.
Imam osjećaj da će ovo biti najbolja do sad'.
Imam osjećaj da će ovo biti najbolja do sad'.

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Kupio sok Fruit, nunu smoki, neki cips. Ne slavim novu, ona je samo povod dfa ono sto sam imao jucedr mogu pojest jer cu danas novo kupit

Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Svim krscanima sretan praznik i sve najbolje.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, enobarca, JackW i 11 gostiju.