BigBigBang -
7 bodova
reds -
5 bodova
Arnelinho -
3 boda
Rooney88 -
2 boda
šećer -
1 bod
BigPajaBang - 7 bodova čisto zato što je momak preinteligentan, zabavan i što se čvrsto bori za ono u što vjeruje! Zna opasno trollati, ali čak i kad trolla ljude ima argumente koji su za veliku većinu foruma neoborivi i nekad je smiješno kako se neki pojedinci kao pokušaju raspravljati sa njim a samo se sramote.
reds - dobiva bodove zbog nenormalne objektivnosti, kulture. Momak je čaršija, realan i sa njim je užitak raspravljat, užitak je čitat njegove postove. Jako ga cijenim!
Arnelinho - moj kolega sa teme Arsenala. Iako se uglavnom ne slažemo o Arsenalu, Arnel je sila momak. Lijepo pise, uvijek se trudi objasniti nešto, izvrsno poznaje većinu mladih igrača na svijetu i sa njim se čovjek jednostavno ne može zavaditi.
Rooney88 - iako mrzim manure i njihove navijače (mrzim je možda jaka riječ) njega poštujem jer se uglavnom ne miješa u malograđanske rasprave i provocirnja kao ostatak članova sa topica manjeg tima iz Manchestera.

Runi je momak dobar, zanimljiv, pametan, dobro poznaje materiju o kojoj piše za razliku od ostalih pametnica. S njim bi se čovjek mogo zapit.
šećer - njega znam samo sa pdf-a Bayerna kojeg pratim i uglavnom sa spamerskih tema, tj sa pdf-a diskusije. Koliko sam shvatio malo je stariji, jednom je čak nekim forumašima poklonio neke ulaznice za mečeve LP ako se ne varam

i generalno čini se kao momak na mjestu koji nama mlađariji pokušava objasniti neke životne stvari. Ja sam mu jako zahvalan jer mi je otvorio oči kad su neke stvari u pitanju, ali to je ovaj put nebitno. Šteta što mu mogu dati samo jedan bod. Amidža!
Ima još bruka forumaša koji zaslužuju glasove, prije svega
Monolog i
Devil. Pošto će njih dvojica vjerovatno i ove godine biti do kraja u samoj borbi za najforumaša nisam htio glasati za njih, snaci ce se oni i bez mojih glasova. Bodove zasluzuje jos puno forumaša koje cijenim i čiji postove vrlo rado čitam kad naletim na njih: Tritolone, TheVerminator, nedim1993, flash, Crni Gavran, zamorano, Principatus, don_burza, NoName, Wisey, Donnie Darko, MaGiCa, amerosm, Zdena04, adnanbvb24 (tako nekako

), geronimo, Henderson, Hare_bvb, reds_forever i mnogi drugi. Žao mi je što ne mogu glasat za sve jbg.
Također izvinjavam se što pišem ovdje, ali jednostavno trudim se pisati na što manje tema da mi je lakše pratit one koje me stvarno zanimaju.