Bosna i Hercegovina - Grčka
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Pandža će tek poslije Grčke biti spreman, tako da on otpada za poziciju CB.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Znaci za sada 5 kamenorezaca, i 4 orlasa sto Hare kaze. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Goalgetter
- Kontakt:
Na pozicijama zadnjeg veznog skripi i to opasno. Medunjanin je daleko od prve postave, poziciju pored njega ce morati zauzeti neko drugi. U defanzivi je skoro pa nekoristan, a kad ima los dan (ili bolje reci kad je u losoj formi) naprijed ne pruza nista, i dodje nam kao da igramo igracem manje. Ili mora popraviti formu, ili pored Zahirovica mora zaigrati neko drugi.
Sto se tice Zahirovica, ni od njega nisam nesto poprilicno odusevljen u zadnjim utakmicama, ali fakt je da nema boljih trenutno, tako da Zaha ima zagarantovano mjesto u prvoj postavi.
Za poziciju pored Zahirovica nude se jos Besic, Svraka i Sesar. Kod ove trojice, vidim jasno Besica ispred njih, posto je Svraka super-sub
Sejo bi bio idealno rijesenje, da nije povrijedjen.
P.S Vratimo Rahimica

Sto se tice Zahirovica, ni od njega nisam nesto poprilicno odusevljen u zadnjim utakmicama, ali fakt je da nema boljih trenutno, tako da Zaha ima zagarantovano mjesto u prvoj postavi.
Za poziciju pored Zahirovica nude se jos Besic, Svraka i Sesar. Kod ove trojice, vidim jasno Besica ispred njih, posto je Svraka super-sub

Sejo bi bio idealno rijesenje, da nije povrijedjen.
P.S Vratimo Rahimica

Pa Pjanic moze igrat do Zahirovica (gdje je vecinom igrao i jucer, Bog zna sta je Medunjanin igrao), a Visca na krilo. Istina to bi bilo dosta ofanzivno, moze se stavit i Svraka za defanzivniju varijantu. Ali najbolje bi bilo da se Salihovic oporavi, pa da moze na bek, a Lulic na krilo. Lula je velika rupa defanzivno.
- Goalgetter
- Kontakt:
Moze tako, ali kao sto kazes, bilo bi previse ofanzivno, jer su Grci dosta jaki u sredini, treba im pruziti tu najvise otpora. U nekim dijelovima igre, Slovenci su nas totalno nadigrali u sredini terena, i to sebi ne smijemo dozvoliti protiv Grka, jer ce nas skupo kostati.Cartman je napisao/la:Pa Pjanic moze igrat do Zahirovica (gdje je vecinom igrao i jucer, Bog zna sta je Medunjanin igrao), a Visca na krilo. Istina to bi bilo dosta ofanzivno, moze se stavit i Svraka za defanzivniju varijantu. Ali najbolje bi bilo da se Salihovic oporavi, pa da moze na bek, a Lulic na krilo. Lula je velika rupa defanzivno.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
kako mu je samo Birsa pobjegaoCartman je napisao/la:Pa Pjanic moze igrat do Zahirovica (gdje je vecinom igrao i jucer, Bog zna sta je Medunjanin igrao), a Visca na krilo. Istina to bi bilo dosta ofanzivno, moze se stavit i Svraka za defanzivniju varijantu. Ali najbolje bi bilo da se Salihovic oporavi, pa da moze na bek, a Lulic na krilo. Lula je velika rupa defanzivno.

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Pa od samog pocetka je jasno da Lulic ne moze igrati na beku kada je odbrana u pitanju. Desava se ista situacija kao i sa Ibricicem pod Cirom. Do sada nismo ispastali, a sjetite se Portugala i Ibre .. Nisam nit za Salihovica na toj poziciji jer je u sredini mnogo vise koristi od njega. Na beka Vranjesa gurati ..
mislim da pape nece nista mijenjat, gotovo je on je poceo ove kvalifikacije s lulicem i salihovicem, na lijevom beku tako ce i ostat, a kascno je za neko eksperimentisanje i trazenje lijevog beka, dolaze ozbiljne utakmice, on je to trebao probati na ovim prijatenjskim, mislim da nismo nista dobili od ovih prijateljskih, ni jedan osim stevanovica nije isplivao, a to je trebala biti svrha prijatenjskih, zao mi jedino kvesica,da vidimo kako bi se on snasao, sve u svemu nece biti nikakvih promjena jer dolaze veoma bitne utakmicesamson je napisao/la:Pa od samog pocetka je jasno da Lulic ne moze igrati na beku kada je odbrana u pitanju. Desava se ista situacija kao i sa Ibricicem pod Cirom. Do sada nismo ispastali, a sjetite se Portugala i Ibre .. Nisam nit za Salihovica na toj poziciji jer je u sredini mnogo vise koristi od njega. Na beka Vranjesa gurati ..
BUDI PONOSAN
Nažalost , Lulić definitivno ne može igrati beka jer je u defanzivi očajan .. I Salihović opet mora ići sa prirodne pozicije (zadnji vezni) na lijevog beka. Pazite , jedan od najbitnijih faktora kojim moramo "pobrkati" igru Grcima jeste da vršimo pritisak na igrače , jer oni se tako potpuno gube ... Zatvoriti krila , i koristiti brzinu Lulića i Stevanovića . Kroz sredinu to dosta teško ide , sjetite se samo utakmice u Atini , Miske nije mogao skoro ništa uraditi kroz sredinu , dok su najbolje šanse proizlazile iz napada koji su dolazili sa krila . Jedna čudna stvar je što je Sejo tada igrao lijevo krilo a Lulić beka , što je potpuno glupo . Tek kada je Steva ušao za Lulića , onda je Sejo prešao na beka. Ali Grci sa svojim strašnim veznim redom će sigurno koristiti greške naše odbrane , pa i jučer su Slovenci često imali opasnih napada , išli su na duge lopte kojima prebacuju čitavu odbranu , ali nažalost imali su problema sa realizacijom . Dok , Samaras , Gekas i Salpingidis neće propuštati takve prilike , jer njihove završnice su besprijekorne , oni to kažnjavaju . Svatko mora znati koga da čuva , i Spahića moramo nalijepiti na Samarasa . Ne Vranješa niti Zukanovića . Da imamo nekog solidnog lijevog beka , onda bi Salihović mogao ići na zadnjeg veznog i tu bi pomagao Spahiću u čuvanju Samarasa. Pitanje je da li će Salihović uopšte biti 100% spreman i oporavljan do te utakmice , neki kažu da hoće , neki kažu da neće..
Sta mislite ovim tempom mozemo li do pocetka utakmice "nagruhat" 200 stranica ove teme 

-
- Kontakt:
Nije da Lulić ne može igrati beka , već Lulić ne može držati lijevu stranu sam . Ako ste gledali utakmicu vidjeli ste da Medunjanin koji je trebao da igra tog lijevog veznog/krilo , ulazio više u sredinu što je Lulića ostavljalo samog na milost i nemilost Brecku i Birsi mislim 

ako budemo cesce postavljali i odgovarali na pitanja kao sto je ovo tvoje, moze i preko 300FliX je napisao/la:Sta mislite ovim tempom mozemo li do pocetka utakmice "nagruhat" 200 stranica ove teme

Dosta pesimizma.Ovi su dečki sazreli i mogu pobjediti svakog pa i Grčku.Da će biti lako neće,što bi Marjan rekao rovovska borba će se voditi,ali MI TO MOŽEMO(nisam Obamin fan
).Možda će presuditi jedan go ali mi ćemo aBd imati 13 bodova poslije bitke u Zenici.poz

U martu.Gorki je napisao/la:Kada počinje prodaja karata?
-
- Kontakt:
ma kakva grcka i bakraci, pusti bgt, zaboravljate da u grckoj nije igrao PJANIC a svi znamo kako izgleda bez njega a kako sa njim, tako da sam veliki optimista.
Bit ce ih tesko probit,ipak je to Grcka ljudi moji...
Al i Slovenija nije maciji kasalj ,sudonici i eura i SP-a...
Vjerujem uz dobru formu i da bez povreda docekamo mart ,da ih mozemo dobit...
Uzdam se u Allaha i njegovu pomoc...
Al i Slovenija nije maciji kasalj ,sudonici i eura i SP-a...
Vjerujem uz dobru formu i da bez povreda docekamo mart ,da ih mozemo dobit...
Uzdam se u Allaha i njegovu pomoc...
Ocekujem bunker Grcke u Zenici. Vjerovatno ce kalkulisat da cemo mi kiksat u Bratislavi ili negdje drugo, a oni da sve pobjede do kraja. Ta njihova pobjeda u Slovackoj nas je pravo zayebala...Ali sve je u nasim rukama, ako pobjedimo Grcku u Zenici, sve to pada u vodu.
- skyisthelimit
Samo da se upisem i kazem da je ovo utakmica ovih kvalifikacija mada ne i odlucujuca bez obzira na ishod
15.10 - 15.06 ...
- Goalgetter
- Kontakt:
Samo da ne bude ko i u proslim kvalifikacijama, da poslije zalimo za 2 izgubljena boda u Tirani, s kojim smo mogli remijem u Parizu biti 1.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.