Sad smo stvarno

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan
pored bojana bogdanović ti marka raspalog tomasa smatraš najboljim igračem?Damian je napisao/la:Ostadosmo i bez najboljeg tj. najvaznijeg igraca, Tomasa![]()
Sad smo stvarno
E vala baš...Pored Bogdanovića i Tomića,Tomas ne može biti najvažniji igrač Hrvatske nikako druže..DANTES je napisao/la:pored bojana bogdanović ti marka raspalog tomasa smatraš najboljim igračem?Damian je napisao/la:Ostadosmo i bez najboljeg tj. najvaznijeg igraca, Tomasa![]()
Sad smo stvarno
Rusi će se bez nekoliko važnih igrača dobro pomučiti da prođu u 2.fazu....Grci,Turci i Italijani biće teški rivali,a i Finska je nezgodna.Ne bi uopšte bilo veliko iznenađenje da ne prođu grupu,imam neki osjećaj.Andrej je napisao/la:Rusi će na Eurobasketu nastupiti bez nekoliko jako važnih igrača, ali i ovaj sastav Rusije je itekako dobar, pa se očekuje da naprave rezultat u Sloveniji.
Na spsiku se nalaze Aleksey Shved, Sergey Monya, Sergey Karasev, Evgeny Voronov, Vitaliy Fridzon, Dmitry Sokolov, Semen Antonov, Dmitry Khvostov, Evgeny Valiev, Anton Ponkrashov, Dmitry Kulagin i Alexey Savrasenko.
Rusi u Sloveniji igraju u grupi D sa selekcijama Turske, Finske, Švedske, Grčke i Italije.
Ma ni Talijani nemaju nista manje problema od Rusa,tako da,mislim da ce oni tu izvisiti za drugi krug.Monya uvijek dobro igra za reprezentaciju,Fridzon je strasan igrac u dobrom sistemu,ima sad ovih NBA igraca,Shved i Karasev,ne znam ko ce im centra igrati,Savrasenko vjerovatno,ima i Sokolov,tu su definitivno najtanji,koliko im samo Mozgov fali..Najveci njihov problem je definitivno selektor,Blatta kad su imali postojao je sistem koji je bas koristio njihove prednosti,kako ce sada to izgledati ne znam..Puno nade polazem u Khvotsova,gledao ga jos kad i kad na nekom NBA kampu,pa na onom prvenstvu kad su Rusi uzeli zlato,mali je predobar play,valjda to bude dobro izgledalo..Inace navijam za Ruse poslije BiH naravno..djoleprijedor je napisao/la:Rusi će se bez nekoliko važnih igrača dobro pomučiti da prođu u 2.fazu....Grci,Turci i Italijani biće teški rivali,a i Finska je nezgodna.Ne bi uopšte bilo veliko iznenađenje da ne prođu grupu,imam neki osjećaj.Andrej je napisao/la:Rusi će na Eurobasketu nastupiti bez nekoliko jako važnih igrača, ali i ovaj sastav Rusije je itekako dobar, pa se očekuje da naprave rezultat u Sloveniji.
Na spsiku se nalaze Aleksey Shved, Sergey Monya, Sergey Karasev, Evgeny Voronov, Vitaliy Fridzon, Dmitry Sokolov, Semen Antonov, Dmitry Khvostov, Evgeny Valiev, Anton Ponkrashov, Dmitry Kulagin i Alexey Savrasenko.
Rusi u Sloveniji igraju u grupi D sa selekcijama Turske, Finske, Švedske, Grčke i Italije.
Ne ide.filip13 je napisao/la:je li marko tomas ide na prvenstvo ili ne?
katalinski je napisao/la: sa srbijancima
S obzirom sa kakvom se grupom ukrštamo, prolazak u drugi krug znači i 90% prolazak u četvrtfinale.djoleprijedor je napisao/la:Uvjeren sam da mogu u 2.krug,a onda uz malo sreće i do 1/4f što bi sigurno bio USPJEH,ako se uzmu u obzir okolnosti i neigranje Teodosića,Lučića,Veličkovića,Savanovića,Micova,Mačvana itd....Samo polako,od utakmice do utakmice,jaku odbranu i kontrolisati skok i biće to dobro...Ajmo Srbijo!
Jedino ako i Ivković otkaže.katalinski je napisao/la:ovo je super za nas , uz te otkaze mozemo se nositi sa srbijancima
alan_kardec je napisao/la:katalinski je napisao/la: sa srbijancima
sa Srbima, ne srbijancima.
ma mislim da to nije ni odluceno znam da po tv-u sad forsiraju to ,,srbi'' pa mozda je i pravilnije,ali siguran sam da ti svojim drugovima iz srbije u neformalnom govoru kazes ,,srbijanci''.filip13 je napisao/la:alan_kardec je napisao/la:katalinski je napisao/la: sa srbijancima
sa Srbima, ne srbijancima.
srbijancima je ispravno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.