Zoran Kvržić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Adi_Zepce
Kontakt:

Re: Zoran Kvržić

Post Postao/la Adi_Zepce » 30 sep 2013, 20:17

katalinski je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:Red je da i novi Zmaj dobije svoju temu,a ja kao njegov sugradjajnin da je pokrenem :mrgreen: :mrgreen:
onda promijeni nik u adi-doboj ili Adi-Stanari, ;) jer koliko znam djecko je iz Stanara .
slika
opet fino cuti da je napokon igrac koji je proveo vrijeme u Proleteru dobio poziv u A-tim.
Ovo je razlog vise da ljudi iz ovog kraja ,teslic ,doboj,stanari ubuduce pogledaju utakmice i simpatisu reprezentaciju BIH
Na svim podacima stoji da je rodjen u Teslicu :mrgreen:
http://www.transfermarkt.co.uk/en/kvrzi ... 59839.html
Vec sam negdje na fb napisao,a i ovdje cu.Hvala Bogu da je nakon Blatnjaka jos jedan Teslicanin dobio poziv u repku :mrgreen: :mrgreen: .Ucinjena je svojevremeno nepravda prema Vladi Petrovicu koji je dok je igrao za Croatiu (Dinamo) htio igrati za BiH,ali ga nisu papci nisu nikad pozvali.Zoki je "osveta" za njega :D
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 30 sep 2013, 20:28

Adi_Zepce je napisao/la:
katalinski je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:Red je da i novi Zmaj dobije svoju temu,a ja kao njegov sugradjajnin da je pokrenem :mrgreen: :mrgreen:
onda promijeni nik u adi-doboj ili Adi-Stanari, ;) jer koliko znam djecko je iz Stanara .
slika
opet fino cuti da je napokon igrac koji je proveo vrijeme u Proleteru dobio poziv u A-tim.
Ovo je razlog vise da ljudi iz ovog kraja ,teslic ,doboj,stanari ubuduce pogledaju utakmice i simpatisu reprezentaciju BIH
Na svim podacima stoji da je rodjen u Teslicu :mrgreen:
http://www.transfermarkt.co.uk/en/kvrzi ... 59839.html
Vec sam negdje na fb napisao,a i ovdje cu.Hvala Bogu da je nakon Blatnjaka jos jedan Teslicanin dobio poziv u repku :mrgreen: :mrgreen: .Ucinjena je svojevremeno nepravda prema Vladi Petrovicu koji je dok je igrao za Croatiu (Dinamo) htio igrati za BiH,ali ga nisu papci nisu nikad pozvali.Zoki je "osveta" za njega :D
Blatnjak je iz Teslica??? Ja mislio on Hercegovac, glavom i bradom ...

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 30 sep 2013, 21:02

Ocigledno da momak ima tehniku kako citam al ... JELI DIZELAS ?
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 30 sep 2013, 21:04

kimbo je napisao/la:Ocigledno da momak ima tehniku kako citam al ... JELI DIZELAS ?
1.8 benzin + plin, malo prešo.
DRUG NEBI TI PUNCA

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 30 sep 2013, 21:04

kimbo je napisao/la:Ocigledno da momak ima tehniku kako citam al ... JELI DIZELAS ?
Gledao sam ga u onoj utakmici protiv Stuttgarta, i ne cini mi se kao dizelas. Uostalom, igra poziciju krila, stoga tesko da je, ali eto, neka procjeni neko koji ga cesce prati :mrgreen:

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 30 sep 2013, 21:46

Ne zvocajte uzalud oko momka,sigurno ima potencijal jer nebi dzaba bio pozvan.Jel vi mislite da je samo selektor odlucivao i samo on pratio Kvrzica? Poznato je da iz HNL kvalitetni igraci relativno brzo budu prodani u neku od liga petice,i momak ako ovako bude nastavio sigurno mu ne gine Bundes liga,najmanje.Zato sabur i sretno mu 11 i 15 oktobra,ako bude igrao...

kovacic
Kontakt:

Post Postao/la kovacic » 30 sep 2013, 21:57

Ima odličan potencijal, jedno od najvećih iznenađenja HNL-a i Europa lige ima jednog od najvećih iznenađenja u domenu igrača. Nevjerovatno brzo je dobio na cijeni, ja smatram to realnim za sada, samo da bude opušten i da se ne "ufura".
Prije par godina:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Sad (nema puno utakmica u Rijeki):
http://max.tportal.hr/HajdukRijeka-11-Z ... _0__0.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false; (za 2:0)

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 30 sep 2013, 22:02

Kakav dizelaš može probiti po krilu solidan centaršut medjutim lijepo igra i u sredini za mene je on ono što sam gledao neka verzija Sajida Husejnovića ali sa više trke..

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 30 sep 2013, 22:54

Vrijedi spomenut da je i Stimac govorio da prati ovog lika. Kakav je karakter, cudi me da ga nije pozvao cisto iz inata nama.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

lucif3R666
Kontakt:

Post Postao/la lucif3R666 » 30 sep 2013, 23:54

ja mislim da rijeka u drugoj njemackoj ligi , ne bi bila medju 3 a onakav labavi braunsvajg je bio 2 ;)
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!

Rios

Post Postao/la Rios » 01 okt 2013, 00:00

Zna li neko moze li se negdje vidjeti njegov ucinak ove sezone-golovi,asistencije,prosjecna ocjena..?
P.S. Na off. stranici Rijeke stoji samo da je postigao 3 gola na 10 utakmica..Nema nista o asistencijama sto me vise zanima obzirom da je vezni igrac..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

bosnacazin
Kontakt:

Post Postao/la bosnacazin » 01 okt 2013, 01:31

imas to na transfermarktu ;)

http://www.transfermarkt.de/de/zoran-kv ... 59839.html" onclick="window.open(this.href);return false;

al mnogo bitnije od ove statistike je kako on igra, sigurno jedan od najboljih u HNLu ove sezone, ko je gledo rijekine tekme zna o cemu pricam, to pokazuje i cinjenica da ga je i Štimac spomenuo među igracima koji su ozbiljno u njegovim planovima za buducnost, ( ali od toga nema nista). Po meni momak je zasluzio poziv + jos neki igraci (znate na koga posebno mislim A.M. :mrgreen: )

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 01 okt 2013, 02:41

Jao strucnjaka i pljuvaca to je cudo,spominju se Mahmutovic koji je napadac i mrtvi prosjek,i Cocalic umjesto koga ce taj kloc koji skoro svako kolo kiksa da igra? Sto se tice odbrane on nema mjesta na Cocalica mislim,a strucnjaci koja nam je opcija na beku kad nam je Mujdza povrijedjen? Imamo Vrsajevica kao da ga nemamo,treba da isproba Kvrzica mislim da nece pogrijesiti!

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 01 okt 2013, 02:43

Rios je napisao/la:
badblueboylivno je napisao/la:Odličan igrač, zagovarao sam njegov poziv.

Može igrati bilo što na desnoj strani, a u ovom trenutku je sigurno među top tri-četiri igrača HNL-a, zaista ima fantastičnu sezonu iza sebe.

Sretno, Zorane! 8-)
A HNL je kao neka referenca jel? :roll: :roll: Pa i Zec i Alispahic su zarili i palili tom ligom pa gdje su sad? Mislim da je poziv preuranjen,trebalo se sacekati da momak u kontinuitetu pokaze kvalitet a ne zvati ga odmah nakon nekoliko dobrih utakmica..Al hajd..Dobrodosao u svakom slucaju..
Kakve veze ima haranje u nekoj ligi? Podug je spisak igraca iz Spske lige koji su igrali za male srpske timove,a napravili su iz tih klubova transfere u vece klubove lige petice i postale zvijezde poredjenje ti je nidje veze!

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 01 okt 2013, 10:09

@samson
Iz Studenaca je Blatnjak.Dakle,glavom i bradom nas Teslicanin :mrgreen:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 01 okt 2013, 10:19

Najbolje bi bilo da ga je uzela Hrvatska ili netko drugi pa da onda kukate kako samo kradu igrače od bh repke..

Kvržić je za Vršajevića Ronaldo!
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 01 okt 2013, 10:46

Kevin je napisao/la:Najbolje bi bilo da ga je uzela Hrvatska ili netko drugi pa da onda kukate kako samo kradu igrače od bh repke..

Kvržić je za Vršajevića Ronaldo!
nije se rodio ko je bosanskom narodu ugodio
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 01 okt 2013, 15:04

pjanić(koji trenutno igra na desnom krilu) , hajrović , steva , višća , te vršajević i onda krvžić . zašto ovoliko igrača koji igraju istu poziciju ? ako baš misle zadržati kvržića jer po pročitanom , mogu zaključiti da je kvalitetniji od avdije , onda avdija treba letjeti sa spiska (iako je puno prije trebao biti otpisan) .

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 01 okt 2013, 15:35

viKK je napisao/la:pjanić(koji trenutno igra na desnom krilu) , hajrović , steva , višća , te vršajević i onda krvžić . zašto ovoliko igrača koji igraju istu poziciju ? ako baš misle zadržati kvržića jer po pročitanom , mogu zaključiti da je kvalitetniji od avdije , onda avdija treba letjeti sa spiska (iako je puno prije trebao biti otpisan) .
Pa Zoran "uletio" umjesto Mensura. Ako se pokaze, na sljedecem okupljanju nema Avdije - a ako ne, nikom nista..

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 01 okt 2013, 17:08

fanatic je napisao/la:
viKK je napisao/la:pjanić(koji trenutno igra na desnom krilu) , hajrović , steva , višća , te vršajević i onda krvžić . zašto ovoliko igrača koji igraju istu poziciju ? ako baš misle zadržati kvržića jer po pročitanom , mogu zaključiti da je kvalitetniji od avdije , onda avdija treba letjeti sa spiska (iako je puno prije trebao biti otpisan) .
Pa Zoran "uletio" umjesto Mensura. Ako se pokaze, na sljedecem okupljanju nema Avdije - a ako ne, nikom nista..
Jesi siguran...

Pa da dodju Daglas Maikon iz najboljih dana i Dani Alves na desni bek, opet bi Vrle ima prednost iz samo PApetu znanih razloga.... Speed demon ima ono nesto u sebi neobjasnivo normalnom covjeku i to primjeti jedino Mr. Logikus, ocu reci Susic... I zato ovog se vise ni mitraljezom ne moze izbaciti iz repke, bar dok se ne proda iz Hajduka....

Nadam se da ce se doticni nekako povrijediti (al' neka to bude neka kratka povreda (jer nikom ne zelim da okonca fud. karijeru zbog povrede), desetak dana, tj. da bude spreman za tekme Hajduka, al' da ove rep. utakmice propusti obavezno) i da umjesto njega uskosti Zoka jer ne sumnjam da je barem 10x kvalitetniji igrac, koji je to svojim igrama i dokazao u HNL-u i pogotovo u LE...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.