Upravo sad jeAsharaK je napisao/la:Kad će biti na FACEu snimak od početak do kraja onog programa?

ALEEE ALEEEE ALEA ALEA LEEEE ALEEEEE

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Upravo sad jeAsharaK je napisao/la:Kad će biti na FACEu snimak od početak do kraja onog programa?
Ja mislim da je počeo već, ja sam vidio jutros ono javljanje iz Sarajeva, pred tekmuAsharaK je napisao/la:Kad će biti na FACEu snimak od početak do kraja onog programa?
Koliko ja vidim taj dio je tek oko 16:45AsharaK je napisao/la:Hvala vam, hoće li biti uključen tu i doček ?
Otelo je napisao/la:Koliko ja vidim taj dio je tek oko 16:45AsharaK je napisao/la:Hvala vam, hoće li biti uključen tu i doček ?
Konzerva je napisao/la:od jednog hrvata sa hrvatskog portala![]()
Bosnom behar probeharao
mene Štimac razočarao
Bosnin behar na Brazil miriše
a Hrvatska uzdiše
Čestitam reprezentaciji BIH, zaslužili ste to
Ja sam jos pod tim dojmom,gledam jutros onu konferenciju na aerodromu i placemAsharaK je napisao/la:Koliko sam samo sebi puta sinoć rekao, ja ne vjerujem da je se ovo desilo. Ovo je saaaan
a zašto misliš da ne misle, ja ću ti iz prve ruke reći da se navijalo za BiH doduše ne kao što se navija za Hrvatsku ali se navija za BiH.bivsi je napisao/la:Konzerva je napisao/la:od jednog hrvata sa hrvatskog portala![]()
Bosnom behar probeharao
mene Štimac razočarao
a Hrvatska uzdiše
Čestitam reprezentaciji BIH, zaslužili ste to![]()
![]()
![]()
![]()
jos da u sirokom misle ovako
ja sam jučer na poluvremenu išao do u grad i u kafićima sjede ljudi i gledaju utakmicuM. Scofield je napisao/la:a zašto misliš da ne misle, ja ću ti iz prve ruke reći da se navijalo za BiH doduše ne kao što se navija za Hrvatsku ali se navija za BiH.bivsi je napisao/la:Konzerva je napisao/la:od jednog hrvata sa hrvatskog portala![]()
Bosnom behar probeharao
mene Štimac razočarao
a Hrvatska uzdiše
Čestitam reprezentaciji BIH, zaslužili ste to![]()
![]()
![]()
![]()
jos da u sirokom misle ovako
Da ja baka svetac nije,al da je sve točno ovo što je rekao je...O Hrvatskoj reprezentaciji je sve točno rekao,pa ti igrači i HNS su otjerali mnoge ljude od sebe,uz Mamića,Štimca itd,,hrvatski nogomet sve dublje tone...Glede BiH nezanimaju me komentari nacionalni ove balavurdije ,samo da kažem ljudi igraju kvalitetno,srcem i želim im da se plasiraju zaslužili su..
toliko gluposti na jednom mistu napisano u komentarima...Nečudi samo tu kod nas u Hercegovini ratni profiter i onaj koji uništava hrvatski nogomet Mamić je idol,njegov dupelizac Štimac je dobar ...Ovi tu koji pljuju na vjerskoj osnovi osim kulture i vjera bi vas trebala učit poštuj druge voli svoje,a ne pljuvanje...Meni kao Hrvatu će bit drago da ova jadna ,napaćena siromašna zemlja se plasira u Brazil naravno uz Hrvatsku,a vrjeđanje na vjerskoj osnovi je odlika malograđana bilo s koje strane
15/10/2013 at 21:51
bravo majstori
AsharaK je napisao/la:Ova je utakmica ujedinila sve Bosance i Hercegovce!
Volvic je napisao/la:AsharaK je napisao/la:Ova je utakmica ujedinila sve Bosance i Hercegovce!
Ne jos, al zato je brazil tu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.