EURO 2016 ( kvalifikacije )
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Re: EURO 2016 ( kvalifikacije )
23.02.2014. je izvlacenje
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- Donnie Darko
- Kontakt:
Kako ces Francusku izvuc bgt??Pirke je napisao/la:Dakle osigurali smo prvi sesir...
http://www.world-results.net/uefa/ranking_2013.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Najlaksa grupa bi bila
BiH
Madarska
Slovenija
Latvija
Azerbaijan
Gibraltar
Najteza
BiH
Belgija/Francuska
Srbija
Crna Gora
Island
Kipar

- Kobe Bryant
- Kontakt:
U prvom smo sesiru
Teoretski moguca EX-YU grupa:
1. Bosna
2. Hrvatska
3. Srbija ili Slovenija
4. Crna Gora
5. Makedonija
Ono sto bi volio da izbjegnemo je: Belgija i Hrvatska (politika) iz 2 grupe, Turska i Srbija (politika) iz 3 grupe, Bugarska i Poljska iz 4 grupe

Teoretski moguca EX-YU grupa:
1. Bosna
2. Hrvatska
3. Srbija ili Slovenija
4. Crna Gora
5. Makedonija
Ono sto bi volio da izbjegnemo je: Belgija i Hrvatska (politika) iz 2 grupe, Turska i Srbija (politika) iz 3 grupe, Bugarska i Poljska iz 4 grupe
ovo ne bi bilo lose:
BiH
Hrvatska
Srbija
Crna Gora
Albanija
BiH
Hrvatska
Srbija
Crna Gora
Albanija
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
ovo bi bilo idealno da se dokaze ko je gazdaharko8 je napisao/la:ovo ne bi bilo lose:
BiH
Hrvatska
Srbija
Crna Gora
Albanija
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Ne bi valjalo nikako, al nikako.harko8 je napisao/la:ovo ne bi bilo lose:
BiH
Hrvatska
Srbija
Crna Gora
Albanija
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Mislim da bi Srbija mogla bit opasna u sljdecim kvalifikacijama, ako im dodje normalan selektor. Imaju potencijala i dosta mladih igraca. Jedino ako budemo imali ludu nesrecu mozemo propustit ovo EP.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ovo bi bilo idealno da napraviš novi ratharko8 je napisao/la:ovo ne bi bilo lose:
BiH
Hrvatska
Srbija
Crna Gora
Albanija
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
- Goalgetter
- Kontakt:
Sigurno da ce i opasti car kvalifikacija i uzbudjenje posto se prva dva kvalificiraju, a 3. ide u baraz.
- alan_kardec
- Kontakt:
Gibraltar odigrao prvu zvaničnu utakmicu i odmah veliko iznenađenje. 0:0 sa Slovačkom.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
nato pakt bi bio generalni sponzoradisice je napisao/la:Ovo bi bilo idealno da napraviš novi ratharko8 je napisao/la:ovo ne bi bilo lose:
BiH
Hrvatska
Srbija
Crna Gora
Albanija

nema potpisa
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Hahahaha skonto pa došao ovdje brže bolje da promjenim nadajući se da niko nije primjetio hahahahaDonnie Darko je napisao/la:Kako ces Francusku izvuc bgt??Pirke je napisao/la:Dakle osigurali smo prvi sesir...
http://www.world-results.net/uefa/ranking_2013.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Najlaksa grupa bi bila
BiH
Madarska
Slovenija
Latvija
Azerbaijan
Gibraltar
Najteza
BiH
Belgija/Francuska
Srbija
Crna Gora
Island
Kipar

Sent from my C6506 using Tapatalk
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Zar je stvarno bitno u kojem se sesiru nalazimo ? Pa Norveska je bila u prvom sesiru kada su bile u pitanju kvalifikacije za SP 2014-te, pa ih sada nema nigdje na mapi.
Ovo prvenstvo s obzirom na povecanje broja ucesnika ne smijemo propustiti i ukoliko se ne kvalifikuju onda nek se prestanu baviti fudbalom.
Ovo prvenstvo s obzirom na povecanje broja ucesnika ne smijemo propustiti i ukoliko se ne kvalifikuju onda nek se prestanu baviti fudbalom.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
adisice je napisao/la:Ovo bi bilo idealno da napraviš novi ratharko8 je napisao/la:ovo ne bi bilo lose:
BiH
Hrvatska
Srbija
Crna Gora
Albanija

Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
- invincible1921
- Kontakt:
mozel meni neko objasnit novi sistem takmicanja sa 24 repke ,kako ide to sve ,po kolko u grapma,kolko grupa
Iskreno mislim kakav god da je ,lose je,jer ovo je najveca glupost i pokusaj da se zarade pare jer se ovako tesko moze desitda neka velesila vec nakon grupe ode kuci

=\_1921_/=
Isti sistem kao na SP-u 1994-teinvincible1921 je napisao/la:mozel meni neko objasnit novi sistem takmicanja sa 24 repke ,kako ide to sve ,po kolko u grapma,kolko grupaIskreno mislim kakav god da je ,lose je,jer ovo je najveca glupost i pokusaj da se zarade pare jer se ovako tesko moze desitda neka velesila vec nakon grupe ode kuci
Bice sest grupa sa po cetiri tima i dalje prolaze prve dvije ekipe iz svake grupe, te cetiri najbolje trece plasirane ekipe i onda se igra knock-out faza pocevsi od 1/8 finala.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
LOLinvincible1921 je napisao/la:mozel meni neko objasnit novi sistem takmicanja sa 24 repke ,kako ide to sve ,po kolko u grapma,kolko grupaIskreno mislim kakav god da je ,lose je,jer ovo je najveca glupost i pokusaj da se zarade pare jer se ovako tesko moze desitda neka velesila vec nakon grupe ode kuci

- invincible1921
- Kontakt:
a ne bi me cudilo da je fkt tako ko st okazes.Citiracu edina avdica u njegovoj kolumni vezanoj za fibu" SVI KOJI ZANJU VODIT LOPTU SU PROSLI ?ODLICNO OVE OSTALE SALJEMO U KVALIFIKACIJE DODTANIH KVALIFIKACIJA ,SAD SU SVI TU ? ODLICNO MOZEMO POCETI"harko8 je napisao/la:LOLinvincible1921 je napisao/la:mozel meni neko objasnit novi sistem takmicanja sa 24 repke ,kako ide to sve ,po kolko u grapma,kolko grupaIskreno mislim kakav god da je ,lose je,jer ovo je najveca glupost i pokusaj da se zarade pare jer se ovako tesko moze desitda neka velesila vec nakon grupe ode kuci
![]()
zar ne ocekujes malo previse od ovog foruma - pa sam Platini je rekao, da ne zna koliko grupa ce biti u kvalifikacijama i kakav ce biti sistem...
=\_1921_/=
- Papastathopoulos
- Kontakt:
I da slucajno zavrsimo kao treci u kvalama (ne daj Boze), opet ne bi trebali toliko brinuti jer vise ne bi bilo portugala, hrvatske, francuske itd u barazu, neg albanije, madjarske, armenije, slovenije itd 
Jedino da budemo cetvrti u grupi yebaji ga

Jedino da budemo cetvrti u grupi yebaji ga

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.