Ovo je prosto nevjerovatno. U svom visegodisnjem forumaskom iskustvu sam zamijetio jednu zanimljivu stvar, a to je da svaku jeebenu temu gdje se spomene ime "Leo Messi", barcaboysi pretvore u "najbolji svih vremena". I tu naravno, ultimativno govore o njemu kao o reinkarnaciji samog boga, nisu spremni ni na kakav kompromis, a o postivanju tudjeg misljenja da i ne govorimo. Vrijedi samo ono po kojemu je Messi najbolji igrac svih vremena, a svako ostalo se proglasava sizofrenim.
I naravno da Zidane nije najbolji igrac svih vremena. Eto me ko culesi, izgleda jednako ultimativno... Ali po mom misljenju, nekako bi mogao naci mjesto u Top 5... Iza Maradone, Pelea, Di Stefana. Tu negdje sa Cruyffom, Beckenbauerom, Platinijem, Zicom, Puskasom. A Ronaldo i Midzet tu svakako ulaze po zavrsetku karijere.
Ova Zlatna lopta...
Ribery nije kvalitetama u rangu Ronalda i Messija. To je svima jasno, kao sto je takodjer jasno da je bio prvi medju jednakima u Bayernovom pohodu na Ligu prvaka. Ispast ce kao teorija zavjere da se ide protiv Ronalda obzirom na mijenjanje kriterija, al' ****, madridista sam, moram zastupati njegove interese i vaditi argumente koji valjaju samo jednoj strani

btw. dosta mudro od strane Riberyja da po zavrsetku glasovanja kaze: "Prije sam bio dobar, sad sam najbolji"

Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.