Postao/la SarajlijaTM » 09 nov 2013, 11:24
Naravno previse je slučajnosti, to stoji. To ti je Kazes rekao forumas i ti si mu povjerovao, lakovjeran si ili si cuo ono sto zelis cuti, al to je tvoja stvar
Evo ja ti sad kazem da je borac uzeo titulu zahvaljujući dogovoru osima i dodira, gdje je ivica dobio nastavak lige i nastavak kvalifikacija za repku, a mile glasove vas banjalucana, jer se toboze bavi i sportom. Te sezone je sve preko zelje nastimano, odjednom smo poceli gubiti, vama pustili 5 bodova, a pitama 2 mjesto. I svi sretni, te iste godine mi izbacujemo serifa koji igra i prije, a i sad grupe vrlo hladno, a gubili smo tad od levata. Veoma cudno, al i dalje su svi sretni, a to je cilj koji u lijepoj našoj bih opravdava svako sredstvo, jel tako?
Evo sad kazem tebi, a i drugima, ove godine se borac kao najveći klub u rs mora izvuci iz dugova i radi se na tome aktivno. Sta bi rekli kod vas, kad bi ste bankrotirali jbt, pa mozda bi koristili i pomislio da fkt nema para, a to ne bi odgovaralo sviti politike koju si naveo.
I jel i meni vjerujes, hoces li tvrditi i moj post kao i taj drugi, naravno da neces, jer nisi procotao ono sto zelis. A nemas pojma ni ti ni bilo ko drugi ovdje ni ko sam ja, ni peti, deseti, A za mnoge bi se dobro iznenadio
E sad da ti razjasnim jos nesto, sarajevski kl. ix, portal sirokih narodnih masa, raznih clanaka i bljuvotina u komentarima, koje ja ne citam dugo vremena. Sta je poena? Postoje ljudi koji nazivaju jedni druge pogrdnim imenima, raznim pridjevima uz imena i sta sve ne, ali za to dobivaju platu, redovnu, vjeruj mi. Tj. za propagandu koju zastupaju
Sto znaci da ti koji istu stvar radis ovdje, kojem se svaki post svodi na isto u sustini, mada to radis veoma interesantno, ako ne primas neki dohodak, onda si zestoki levat i u najmanju ruku, ako mi ikad u bilo kojoj kampanji bude trebao takav neko imas posao
Lijep pozdrav i ugodan dan