Pobjeda voljenog kluba vs. Napredak bh. fudbala

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Re: Pobjeda voljenog kluba vs. Napredak bh. fudbala

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 08 nov 2013, 18:59

Armageddon2012 je napisao/la:@sarajlija tm...kod nas ni mnogo veci kriminalci ne zavrsavaju u zatvoru,od dodika,fahre,covica,damira hadzica i ostalih,pa nije ni amar...ali sve do jednom...i u hrvatskoj bi se svi smijali da im je neko prije par godina rekao da ce u zatvor polancec,barisic,sanader..bili su bogovi,a sad sviraju klavir....tako ce biti i kod nas kad se pocnemo priblizavati eu...nekad....

@pastrmka....izvini :lol: :lol:
;)
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 08 nov 2013, 22:31

Sudijska komisija bez milosti
Živkoviću osam, Paradžiku šest utakmica hlađenja
Piše: A. Demić
Danas, 21:34
Loša arbitraža u 14. i 15. kolu koštala je četvoricu arbitara među kojima najviše Iliju Živkovića iz Orašja.

Živkovićeve sramotne odluke sa utakmice Radnik – Sarajevo kojima je direktno utjecao na rezultat iste „nagrađene“ su sa osam mečeva hlađenja.

U centru pažnje u minulom kolu bio je i Goran Paradžik koji je slično Živkoviću (dakle sramotno) (ne)pravdu dijelio na trebinjskim Policama gdje je Čelik pobijedio Leotar rezultatom 2:1. Paradžik je suspendovan na šest utakmica.

Četiri utakmice suspenzije dobili su Husein Terzić i Velimir Drinić. Oni su kažnjeni zbog arbitraže na utakmicama Borac – Leotar (1:0), odnosno Velež – Radnik (5:2) kada su dosuđena dva sumnjiva jedanaesterca, te pokazan diskutabilan crveni karton golmanu Radnika Mladenu Lučiću.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 09 nov 2013, 00:04

Terzic je suspendovan jer je na utakmici Borac leotar prestrogo iskljucio Djelmica a isto tako je ponisten regularan gol Borca. Navodno je bio ofsajd, kod rezultata 1-0 za Borac.

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 09 nov 2013, 07:58

Super stvar za ove kazne sudija, trebalo bi i ovo kolo kazniti onog koji bude najgore sudio pa makar to bilo iz neznanja, i onda bi sve sudije pocele sa strahom od kazne vise postovati svoju pistaljku i grb saveza, ali i timove na terenu.
samo naprijed da svi imamo poosteno i kvalitetno sudjenje.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 09 nov 2013, 10:17

@ armagedon
Ok, to stoji, da je kod nas nesposobnosti sve, to sam i sam napisao, ne rece mi nista novo, a sta je sa uefom?
Sta je sa materijalnim dokazima?

Opet, vidim da ti nije jasno,4 godine 3 titule, 2 kupa, sve nastimano, uefa nista, KAKO???

AMAR-kriminalac ili žrtva ljubomorne malograđanštine?

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 09 nov 2013, 10:33

pa kad vec pominjes uefa,ne znam da li si citao moje postove,na koje se nadovezao i onaj kolega da se u nionu vodi istraga protiv amara,da je zato volpi odustao da ga angazuje u nk rijeka,da je amar angazovao advokata medjunarodnog prava,nobila da ga brani...

priznajem da nemam pojma o tome,i to sam prvi put cuo od tog forumasa,ali ono sto sam ja cuo od jednog bivseg trenera borca je da je stigao jasan signal iz uefa,da se u stranu sklone svi za koje se vezuju neke istrage,sumnje i sve ostalo zadnjih godina....odjednom "iz porodicnih razloga",u dva mjeseca se sklonise gracic,amar,cviko,zlatan mijo jelic,tanovic....
ako bi ti post bio laksi za svariti,na spisak dodaj i sipovca i redzepagica :lol: :lol:...ne sumnjam da ce svaki navijac ovih klubova naci "opravdanje" za odlazak svog pulena,ali previse je ovo slucajnosti za dva-tri mjeseca...
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 09 nov 2013, 11:14

Armageddon2012 je napisao/la:pa kad vec pominjes uefa,ne znam da li si citao moje postove,na koje se nadovezao i onaj kolega da se u nionu vodi istraga protiv amara,da je zato volpi odustao da ga angazuje u nk rijeka,da je amar angazovao advokata medjunarodnog prava,nobila da ga brani...

priznajem da nemam pojma o tome,i to sam prvi put cuo od tog forumasa,ali ono sto sam ja cuo od jednog bivseg trenera borca je da je stigao jasan signal iz uefa,da se u stranu sklone svi za koje se vezuju neke istrage,sumnje i sve ostalo zadnjih godina....odjednom "iz porodicnih razloga",u dva mjeseca se sklonise gracic,amar,cviko,zlatan mijo jelic,tanovic....
ako bi ti post bio laksi za svariti,na spisak dodaj i sipovca i redzepagica :lol: :lol:...ne sumnjam da ce svaki navijac ovih klubova naci "opravdanje" za odlazak svog pulena,ali previse je ovo slucajnosti za dva-tri mjeseca...
Realno Šlageru, nama da kažu da se sklonimo, a nijedan klub ne igra neki značajan faktor u Evropi!Pa valjda bi prije dali neki signal ljudima iz Fenera kojem malo pa malo zabrane nastupe zbog namještanja u Turskoj ligi, a ljudi su ipak neki Evropski faktor u fudbalu, igraju ako ništa grupe Evropske Lige!
Grbavica naš je Hram!!!

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 09 nov 2013, 11:22

@River Plate

ne znam...pricam samo sta sam cuo...a od istog covjeka sam cuo (i najavio vam),da je pitanje dana kad ce u fk zeljeznicar igraci odbiti da treniraju zbog neizmirivanja obaveza....ti igraci i treneri su uvijek u medjusobnom kontaktu,znaju mnogo vise od nas....nisam ga ni pitao jel info za plate od zeljkovica,antolovica,bucana..ili mozda nekog sasvim desetog.....ne zanima me...tim prije sto smo i mi u istim problemima...

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 09 nov 2013, 11:24

Naravno previse je slučajnosti, to stoji. To ti je Kazes rekao forumas i ti si mu povjerovao, lakovjeran si ili si cuo ono sto zelis cuti, al to je tvoja stvar
Evo ja ti sad kazem da je borac uzeo titulu zahvaljujući dogovoru osima i dodira, gdje je ivica dobio nastavak lige i nastavak kvalifikacija za repku, a mile glasove vas banjalucana, jer se toboze bavi i sportom. Te sezone je sve preko zelje nastimano, odjednom smo poceli gubiti, vama pustili 5 bodova, a pitama 2 mjesto. I svi sretni, te iste godine mi izbacujemo serifa koji igra i prije, a i sad grupe vrlo hladno, a gubili smo tad od levata. Veoma cudno, al i dalje su svi sretni, a to je cilj koji u lijepoj našoj bih opravdava svako sredstvo, jel tako?
Evo sad kazem tebi, a i drugima, ove godine se borac kao najveći klub u rs mora izvuci iz dugova i radi se na tome aktivno. Sta bi rekli kod vas, kad bi ste bankrotirali jbt, pa mozda bi koristili i pomislio da fkt nema para, a to ne bi odgovaralo sviti politike koju si naveo.
I jel i meni vjerujes, hoces li tvrditi i moj post kao i taj drugi, naravno da neces, jer nisi procotao ono sto zelis. A nemas pojma ni ti ni bilo ko drugi ovdje ni ko sam ja, ni peti, deseti, A za mnoge bi se dobro iznenadio

E sad da ti razjasnim jos nesto, sarajevski kl. ix, portal sirokih narodnih masa, raznih clanaka i bljuvotina u komentarima, koje ja ne citam dugo vremena. Sta je poena? Postoje ljudi koji nazivaju jedni druge pogrdnim imenima, raznim pridjevima uz imena i sta sve ne, ali za to dobivaju platu, redovnu, vjeruj mi. Tj. za propagandu koju zastupaju

Sto znaci da ti koji istu stvar radis ovdje, kojem se svaki post svodi na isto u sustini, mada to radis veoma interesantno, ako ne primas neki dohodak, onda si zestoki levat i u najmanju ruku, ako mi ikad u bilo kojoj kampanji bude trebao takav neko imas posao
Lijep pozdrav i ugodan dan

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 09 nov 2013, 11:28

hvala.

iznenadices se,ali i ja mislim da amar ni u ludilu,ne bi izgubio 2011 dvije utakmice uzastopno na grbavici (sloboda i siroki brijeg),da mu je trebalo ;)

ipak,ono zbog cega mi je ta titula ipak draga,su pobjede nad svim direktnim konkurentima...pobjeda u SB,a zeljo i sarajevo nam ni boda nisu uzeli,ni na grbavici ni na kosevu,ni u BL...4 utakmice-12 bodova..!

vivaILchelik
Kontakt:

Post Postao/la vivaILchelik » 09 nov 2013, 15:16

Kopiracu ono sto sam napisao i na temi svog kluba neki dan..

slika
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 09 nov 2013, 19:10

danas borac i sudija glasno rekli "pobjeda voljenog kluba" :lol:

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 10 nov 2013, 14:51

Smjesno je ovo otvarati poslije utakmice Radnika - Sarajevo. Postovani zasto ovo niste otvarali kada su se priznavali neregularni golovi na Grbavici i svirali penalu u 97 minutama. Nije ni cudo sto vam prijete jer nije slucajno da ste ovo otvorili poslije utakmice FKS.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 10 nov 2013, 18:52

1L8F9C2 je napisao/la:Smjesno je ovo otvarati poslije utakmice Radnika - Sarajevo. Postovani zasto ovo niste otvarali kada su se priznavali neregularni golovi na Grbavici i svirali penalu u 97 minutama. Nije ni cudo sto vam prijete jer nije slucajno da ste ovo otvorili poslije utakmice FKS.
U pravu si 100%,sto nije otvorena tema kad se titula uzela bez odigranog play off-a,kad se na gostovanja islo da se izgubi,a drot pusina bio predsjednik saveza! Sto nije otvoreno dok je na snazi bio "nacionalni kljuc" ?

takodjer trebali su temu otvoriti u prvom kolu gdje ste pogurani,a ne u petom za redom.

:mrgreen: :mrgreen:

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 10 nov 2013, 22:20

SarajlijaTM je napisao/la:
1L8F9C2 je napisao/la:Smjesno je ovo otvarati poslije utakmice Radnika - Sarajevo. Postovani zasto ovo niste otvarali kada su se priznavali neregularni golovi na Grbavici i svirali penalu u 97 minutama. Nije ni cudo sto vam prijete jer nije slucajno da ste ovo otvorili poslije utakmice FKS.
U pravu si 100%,sto nije otvorena tema kad se titula uzela bez odigranog play off-a,kad se na gostovanja islo da se izgubi,a drot pusina bio predsjednik saveza! Sto nije otvoreno dok je na snazi bio "nacionalni kljuc" ?

takodjer trebali su temu otvoriti u prvom kolu gdje ste pogurani,a ne u petom za redom.

:mrgreen: :mrgreen:
Eto kad si toliko inteligentan objasni nam zasto se nije igrao play off i kakve veze FKS ima sa tim ?!

Nazalost u tim mutnim radnjama Pusina je bio mala maca za vase pojedince, on ni za duzi vremenski period nije uspio ovo sto su vasi uspjeli, a oni su inace poznati po mutnim radnjama i prije rata kad su za iste bili suspendovani.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 10 nov 2013, 23:28

Igranje rukom odbrambenog igraca Sarajeva nakon suta napadaca Zrinjskog nije okarakterisano kao penal. Lopta je bila na putu ka golu, a situacija je bila jako opasna. Sreca pa je go pao za samo par sekundi, pa se tome nece pridavat veca paznja, ali mislim da se onakve greske ne bi smjele desavat. Ispalo je da je sudija pustio prednost. :?
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 11 nov 2013, 00:49

exbabilon je napisao/la:Igranje rukom odbrambenog igraca Sarajeva nakon suta napadaca Zrinjskog nije okarakterisano kao penal. Lopta je bila na putu ka golu, a situacija je bila jako opasna. Sreca pa je go pao za samo par sekundi, pa se tome nece pridavat veca paznja, ali mislim da se onakve greske ne bi smjele desavat. Ispalo je da je sudija pustio prednost. :?
Sve si primjetio osim sto sudija nije htio da vidi penal na Dupovcu kad je isti sam pred golmanom ocigledno povucen od strane igraca Zrinjskog, a to nije vidio samo sudija i Hose Armando.

Da ne pricamo o tome kako je sudija smirio dva najbolja i najborbenija igraca FKS nakon 20 minuta igre smjesnim zutim kartonima.

harisfcb
Kontakt:

Post Postao/la harisfcb » 16 nov 2013, 16:54

Sto sad admine ( Beganovicu ) ne pokrecu se slicne teme, nego samo poslije utakmica Sarajeva ??? sad je sve regularno ???
Biti srcem vezan u tome lezi snaga...
Mes que un club ....
FKS
FCB

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 16 nov 2013, 17:02

Na sta konkretno mislis ,iznesi ??

harisfcb
Kontakt:

Post Postao/la harisfcb » 16 nov 2013, 17:08

terabajt je napisao/la:Na sta konkretno mislis ,iznesi ??
znas na sta mislim, pravi se javio...
Biti srcem vezan u tome lezi snaga...
Mes que un club ....
FKS
FCB

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Evander i 16 gostiju.