BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

adisice
Kontakt:

Re: BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico

Post Postao/la adisice » 14 maj 2014, 15:42

Valja opet bit budam u 2-3 sata ujutro
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 14 maj 2014, 15:48

mambabalkan je napisao/la:Ma vi ba navikli evropskom prvenstvo svijetsko prvenstvo ovo ono pa ste ljuti. Nas narod bi najsretniji bio kad bi stalno gubili u barazima. Cuj ljuti radi utakmice.
Dijaspora kralju :)
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 14 maj 2014, 16:15

sagitarius je napisao/la:
mambabalkan je napisao/la:Ma vi ba navikli evropskom prvenstvo svijetsko prvenstvo ovo ono pa ste ljuti. Nas narod bi najsretniji bio kad bi stalno gubili u barazima. Cuj ljuti radi utakmice.
.Slusaj ti domicilni decko,yebla te dijaspora jesi li cuo :lol:

Kakva bola dijaspora, od 5-te godine sam po utakmicama svukuda i prije rata i poslije rata,neko treba da zivi 3 zivota da pogleda priblizno utakmica uzivo ko sto sam ja.To je jedno

Drugo,hodaju brate po terenu i ovamo dodju uvijek ko na izlet(mozda sada ce biti druga stvar)i nema mi nista mrze, predjem pola Amerike a oni se vuku po terenu. :oops: Izgubiti je OK ali nije igrati bez volje i zelje,a tako su odigrali svaki put ovamo kad su dosli :roll: .Mozda ce ipak sada biti drugacije,posto se pripremaju za SP,mozda da ih ipak odem pogledati(ljubav je jaca) ali brate kako su odigrali sve ove utakmice jednostavno mi se zgadilo
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico

Post Postao/la Goalgetter » 14 maj 2014, 17:17

Sto se tice tog aspekta, u pravu je @rodjak. Utakmice u USA su uzasno odigrane, sve 3. Kod nekih igraca se vidjelo jasno da su dosli samo kao turisti.

Sent from my GT-I9300 via Tapatalk

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 14 maj 2014, 17:38

Je li igramo u adidasu obje utakmice ili samo drugu ?
1946

AlQammar
Kontakt:

Post Postao/la AlQammar » 14 maj 2014, 17:46

Mozda prvu igramo u tom tailorivoj opremi !
Sad cu da razbijem ovo staklo . :-D

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 14 maj 2014, 17:57

rodjak je napisao/la:

Kakva bola dijaspora, od 5-te godine sam po utakmicama svukuda i prije rata i poslije rata,neko treba da zivi 3 zivota da pogleda priblizno utakmica uzivo ko sto sam ja.To je jedno

Drugo,hodaju brate po terenu i ovamo dodju uvijek ko na izlet(mozda sada ce biti druga stvar)i nema mi nista mrze, predjem pola Amerike a oni se vuku po terenu. :oops: Izgubiti je OK ali nije igrati bez volje i zelje,a tako su odigrali svaki put ovamo kad su dosli :roll: .Mozda ce ipak sada biti drugacije,posto se pripremaju za SP,mozda da ih ipak odem pogledati(ljubav je jaca) ali brate kako su odigrali sve ove utakmice jednostavno mi se zgadilo
Hajde ba sada ako zmajevi mogu preletiti okean mozes i ti iz Chicaga to St Louisa. To ti je kao iz Sarajeva do Zenice doci (x6 ;) )

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 14 maj 2014, 17:58

Head je napisao/la:Je li igramo u adidasu obje utakmice ili samo drugu ?
Prva tekma LEGEA, druga tekma Adidas.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 14 maj 2014, 18:08

Goalgetter je napisao/la:
Head je napisao/la:Je li igramo u adidasu obje utakmice ili samo drugu ?
Prva tekma LEGEA, druga tekma Adidas.
Poslije prve utakmice Legeinu opremu podjeliti beskucnicima, ako budu htjeli uzeti. :D

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 15 maj 2014, 03:02

Hajde ba sada ako zmajevi mogu preletiti okean mozes i ti iz Chicaga to St Louisa. To ti je kao iz Sarajeva do Zenice doci (x6 ;) )[/quote]

Ma nije iz Chicaga nego iz NYC,ali nije to bitno, niti je bitna razdaljina(ta iso sam odavde i u Evropu na utakmice) nego je problem sto hodaju po terenu ko na izletu,a mi se pripremimo da slavimo pobjedu a od toga nije jos nikad bilo nista, pa mi idu na qrac,jbga :problem:
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

mambabalkan
Kontakt:

Post Postao/la mambabalkan » 15 maj 2014, 06:26

rodjak je napisao/la:Hajde ba sada ako zmajevi mogu preletiti okean mozes i ti iz Chicaga to St Louisa. To ti je kao iz Sarajeva do Zenice doci (x6 ;) )

Ma nije iz Chicaga nego iz NYC,ali nije to bitno, niti je bitna razdaljina(ta iso sam odavde i u Evropu na utakmice) nego je problem sto hodaju po terenu ko na izletu,a mi se pripremimo da slavimo pobjedu a od toga nije jos nikad bilo nista, pa mi idu na qrac,jbga :problem:[/quote]
Ti si laganice najmanje sat vremena od nyc. :D

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 15 maj 2014, 11:20

Opet kasnjenja, sve se opet vrti u krug, neprofesionalizam. :thumbdown:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

admir1991
Kontakt:

Post Postao/la admir1991 » 15 maj 2014, 12:14

Jedva cekam ove utakmice,pa da vidimo na cemu smo trenutno :D :D

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 15 maj 2014, 12:20

Na nekim teškim drogama.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 15 maj 2014, 15:58

rodjak je napisao/la:

Prvo pazi kako pises ;) ..drugo mene boli taki koliko si ti tekmi pregledao, trece sjeti se sta je Barbarez rekao "nisu za nas prijateljske utakmice", tako ce uvijek biti, nas mentalitet..
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 15 maj 2014, 22:54

SiĐe bio kad smo dobivali Janeze u Ljubljani, Velšane na strani, Alžirce na strani ?
Čuj nije naš mentalitet za prijateljskih utakmica. To nema nikakve veze sa mentalitetom, to je očiti bezobrazluk. Kad igraš za reprezentaciju ne pita se za važnost iste, motiv ti ne treba. Ako ti je potreban svuci dres i daj ga onome koji ne zna, a koji je svjestan šta taj dres znači. Kraj priče ! :evil:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 16 maj 2014, 06:17

rodjak je napisao/la:
sagitarius je napisao/la:Ma vi ba navikli evropskom prvenstvo svijetsko prvenstvo ovo ono pa ste ljuti. Nas narod bi najsretniji bio kad bi stalno gubili u barazima. Cuj ljuti radi utakmice.

Prvo pazi kako pises ;) ..drugo mene boli taki koliko si ti tekmi pregledao, trece sjeti se sta je Barbarez rekao "nisu za nas prijateljske utakmice", tako ce uvijek biti, nas mentalitet..[/quote]

Decko,NicaZe halo, zasluzio si takav odgovor,onom tvojom konstatacijom "Dijaspora" ,ko eto to su oni tamo debili vani sto pojma nemaju(jesi li to mislio).Zato sada ja tebe upozoravam da ne omalovazavas dijasporu(jer ne znas sa kim pricas).U dijaspori ima puno momaka(i ljudi) koji idu na dosta utakmica(bilo gdje da igraju).Zato sam ti napiso ono u vezi koliko sam pogledao utakmica(da imas malo respekta ;) )
Ako ce tako biti ko sto ti kazes ,onda ne vidim svrhe ici po utakmicama.Moraju ginuti za Bih dres na svakoj utakmici(sto se mene tice),ako nece,ne znam ko ce ih u tom slucaju gledati.Mene interesuju borci za sveti dres a ne manekeni koji paradiraju u svetom dresu ;) Haj budi mi pozdravljen i da Celik odigra 0:2 u Kupu pa nek penali odluce

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 19 maj 2014, 21:20

U koliko sati u nasoj vremenskoj zoni se igraju ove dvije utakmice? ;) Nemam volje da sada guglam, mozda neko zna.

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 20 maj 2014, 22:04

I ja da pitam ovdje, kad igrači napuštaju BiH, kad im je zadnji trening u Hrasnici?
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 maj 2014, 22:09

BaDa12 je napisao/la:I ja da pitam ovdje, kad igrači napuštaju BiH, kad im je zadnji trening u Hrasnici?
Zmajevi će za Sjedinjene Američke Države krenuti u utorak 27. maja i to čarter letom iz Sarajeva za Frankfurt odakle će krenuti za Čikago, odnosno Sent Luis, gdje bi prema planu trebali biti u 22:30 po našem vremenu.

Odmah sutra Spahić, Džeko i društvo će odraditi dva treninga, a ukupno će u Sjedinjenim Američkim Državama imati 11 treninga i dvije utakmice.

Prva je na rasporedu 30. maja protiv Obale Slonovače, dok je za 3. jun zakazana utakmica sa Meksikom.
Pripreme u Brazilu u trening kampu "Casa Grande" od 6. do 15. juna 2014. godine.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.