Potencijalni selektori 2014-
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
- IlCapitano
- Kontakt:
Re: Potencijalni selektori 2014-
Moje lične želje, ovim redom: Vahid Halilhodžić, Dušan Bajević, Sergej Barbarez.
Barba je neiskusan, ali je uvijek bio pravi primjer borca i ratnika koji to može prenijeti na igrače. Nešto kao Conte za Juventus, Simeone u Atleticu itd...
Vahid je najnerealniji. Čovjek je otišao i iz Dinama i sad napušta Alžir jer ne da nikom da mu se petlja u posao. Moja najveća želja, ali i teško ostvariva.
Bajević je i najizvjesniji. Na taktičkom planu je svjetlosnim godinama ispred Sušića. Ima autoritet i uspjehe iza sebe. Nadam se da donosi i Vahin integritet i **** svih menadžera i nepotizma jer je on najvjerovatniji izbor za novog selektora.
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ovaj covjek je zajedno sa Safetom sastavio ovu fenomenalnu taktiku protiv Nigerije. On je bio zaduzen za gledanje uzivo utakmice Nigerije i Irana. Uz sve to nema nikakvih uspjeha u karijeri kao trener. Ovdje se govori o Halilhodzicu, Bajevicu, Anticu i Magathu. Kakav crni BorceLarive je napisao/la:
Robert ProsineckiCartman je napisao/la:Vrijedi spomenut i Radomira Antica.
-> ?
<- Spahic, Misimovic, Ibricic, Avdukic, Vrsajevic i Hadžić
-> Prcic, M Vrančić, Zec, Arslanagic i Zukanovic
Pratiti sta se dešava i kako igraju slijedeći igraci:
Bunoza, Stevanovic, Hodzic, Grahovac, Zolotic, Zahirovic, Sehic, Buric, Cimirot, Kvržić
U slijedece dvije godine ce isto tako izletiti 2-4 igrača koje je teško procijeniti sada.. Recimo Seo Vrancic i Arslanagic su izletili prošle godine!!!!
Sent from my Home using fingers
Losiji nebi bio od Papete, sto da ne. Ako ove druge varijante propadnu sve. Sigurno nebi igrali sa laznim krilima i laznim zadnjim veznim igracima.fukarezv je napisao/la:Robert ProsineckiCartman je napisao/la:Vrijedi spomenut i Radomira Antica.
- tyler durden
- Kontakt:
Halilhodzic bi bio idealan ali daj Boze da bude htio poduzet ista
Nije lako ni biti šef ovim našim nestašnim momčilucima!!
ni sa lažnim igračima na klupi.Ajax je napisao/la:Losiji nebi bio od Papete, sto da ne. Ako ove druge varijante propadnu sve. Sigurno nebi igrali sa laznim krilima i laznim zadnjim veznim igracima.fukarezv je napisao/la:Robert ProsineckiCartman je napisao/la:Vrijedi spomenut i Radomira Antica.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Potencijalni selektori 2014-
Dusan 3-5-2Batko je napisao/la:Opet moram reci, ne mislim da je dobro sa Bajevicem... Pa on jos uvijek koristi sistem 3-5-2, meni se povraća na taj sistem sa liberom!!
Susic 3-6-1
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Potencijalni selektori 2014-
živi bili pa vidjeli, ja ti kažem sta je meni rečeno a valjda ti sportski novinari koji su tu oko repke znaju vise od nas koji ser.emo po forumuDeeWa je napisao/la:de ba murinjo muka mi vise od tih insajderskih lazi. Svaki drugi nesto sere da zna neke tamo pa vamo pa ljevo pa desno izvore a niko nikakvih dokaza. Odvadi malo.
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Gospodin čovjek,zna svoj posao.
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
- zubanovic89
- Kontakt:
Moje zelje su Vaha(msm da ni pare nece biti problem dovoljno je zaradio u karijeri, tako da smatram da bi radio za simbolicnu platu 10 do 20 hiljada eura mjesecno,usput vratio bih se kuci u Mostar), dalje Bajevic i Barbarez.
Takodje se nadam da ce se u avgustu organizovat jedna revijalna tekma gdje ce se od svetog dresa oprostiti Spaha i Miske,a da cemo u kvalama za euro vidjeti neka nova lica tipa Prcica,Arslanagica i dr
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ajaca, ajdekuci, Alipasino, antibot, Appollon, aqarius, ArtemisFowl, BiH26, Blackwargreymon, boki86, Bosnjo22, CHR, Confiance, dena24, DjaniTarik, Doktorinho, Edbh21, Edincapitano, FerdinandF, Frankie, Fudo, GG3, Godfather, grad-na-rijeci-sani, Hajdeee, HariTz, Homelander, Imamkarbarum, JHam, JimmyPage, Jurica95, Kaunas, lakilone, ledesma, Lokomotifa, marlostanf1eld, Micron, MostarReds22, nebeskasila, nerkolfc, Pact1921, Perotti, prisonbreak, Rahma, Rio12345, rossonero85, rukometubih23, s4mke, SanaBosna, Shevko, Sheyi, Slobodanpad1945, smajke, soccerfan, soko, Soli, StevieG8, Taree, TefalTava, totasef1, Trapatoni, VensanKasel, zaostrog, Zgemboo89, Zglavkar i 425 gostiju.