jbt dosta nasih kupuje mjesta predvidjena za austrijance..bice bruka nasih.ima jos mjesta na nasem sektoru ali sad gledam kada sam narucivao karte solidno..bice to sibica do marta..mada nedaju se ni svabe

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Njihov sektor je samo onaj iza gola, ovo ostale zapad i istok, to sve nasa raja kupuje, iako je i tu planirano da budu Svabe, al bice pravi mix.wienultras je napisao/la:naruci i ja 5 komada..sto idu ove ulaznice u pm![]()
jbt dosta nasih kupuje mjesta predvidjena za austrijance..bice bruka nasih.ima jos mjesta na nasem sektoru ali sad gledam kada sam narucivao karte solidno..bice to sibica do marta..mada nedaju se ni svabe
ma ludnica....trazio sam najbolje mjesto da se smjestim ko covjek,ma nema sanse,kada otvoris onaj link,jedno slobodno,dva,nula...jedva nadjo 5 stolicaGoalgetter je napisao/la:Njihov sektor je samo onaj iza gola, ovo ostale zapad i istok, to sve nasa raja kupuje.wienultras je napisao/la:naruci i ja 5 komada..sto idu ove ulaznice u pm![]()
jbt dosta nasih kupuje mjesta predvidjena za austrijance..bice bruka nasih.ima jos mjesta na nasem sektoru ali sad gledam kada sam narucivao karte solidno..bice to sibica do marta..mada nedaju se ni svabe![]()
Ma zato si odmah trebao prvi dan uloviti ona dobra mjesta, ja sam u E2-Sektor I dobio 4 karte. Sve je vec rasprodano koliko znam, u nasem sektoru takodjer, samo jos haman pojedinacna mjesta ostala.wienultras je napisao/la:ma ludnica....trazio sam najbolje mjesto da se smjestim ko covjek,ma nema sanse,kada otvoris onaj link,jedno slobodno,dva,nula...jedva nadjo 5 stolicaGoalgetter je napisao/la:Njihov sektor je samo onaj iza gola, ovo ostale zapad i istok, to sve nasa raja kupuje.wienultras je napisao/la:naruci i ja 5 komada..sto idu ove ulaznice u pm![]()
jbt dosta nasih kupuje mjesta predvidjena za austrijance..bice bruka nasih.ima jos mjesta na nasem sektoru ali sad gledam kada sam narucivao karte solidno..bice to sibica do marta..mada nedaju se ni svabe![]()
ko im je kriv kada su manjina u vlastitoj drzavi
Ako Amaw bude selektor treba mu poslat i zastavu LeotaraChinaglia je napisao/la:wien brate, ponesi Slobodinu zastavu
mojne ba te price. niko vam nije kriv sto niste uspjeli pobjediti pisljivu Slaviju. niste je cak trebali ni pobjediti. trebali ste izgubiti samo s manje od 2 gola razlike. zato tisu.emirzlaTu je napisao/la:Ako Amaw bude selektor treba mu poslat i zastavu LeotaraChinaglia je napisao/la:wien brate, ponesi Slobodinu zastavu![]()
I ja kazem,kako Zeljo nepobijedi pisljivi LeotarTMovac je napisao/la:mojne ba te price. niko vam nije kriv sto niste uspjeli pobjediti pisljivu Slaviju. niste je cak trebali ni pobjediti. trebali ste izgubiti samo s manje od 2 gola razlike. zato tisu.emirzlaTu je napisao/la:Ako Amaw bude selektor treba mu poslat i zastavu LeotaraChinaglia je napisao/la:wien brate, ponesi Slobodinu zastavu![]()
Trebali smo mi forumasi jedan sektor zauzetigringonjaOnajDrugi je napisao/la:joj nisam znao, da je na ovom forumu vecina nas iz austrije.......sto se tice karti, ja sam odma u ponedeljak tacno u 10 sati narucio.....naravno u nasem sektoru F
.......
Bilo bi fino sve dok se ne bi medjusobno pobili.Goalgetter je napisao/la:Trebali smo mi forumasi jedan sektor zauzetigringonjaOnajDrugi je napisao/la:joj nisam znao, da je na ovom forumu vecina nas iz austrije.......sto se tice karti, ja sam odma u ponedeljak tacno u 10 sati narucio.....naravno u nasem sektoru F
.......
![]()
Sent from my GT-I9300 via Tapatalk
Goalgetter je napisao/la:Trebali smo mi forumasi jedan sektor zauzetigringonjaOnajDrugi je napisao/la:joj nisam znao, da je na ovom forumu vecina nas iz austrije.......sto se tice karti, ja sam odma u ponedeljak tacno u 10 sati narucio.....naravno u nasem sektoru F
.......
![]()
Kad svi dobiju po jedan snus...bice mnogo problemaCartman je napisao/la:Bilo bi fino sve dok se ne bi medjusobno pobili.Goalgetter je napisao/la:Trebali smo mi forumasi jedan sektor zauzetigringonjaOnajDrugi je napisao/la:joj nisam znao, da je na ovom forumu vecina nas iz austrije.......sto se tice karti, ja sam odma u ponedeljak tacno u 10 sati narucio.....naravno u nasem sektoru F
.......
![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
ma nebi se mi pobili, svi smo odrasli, kulturni, vecina nas ozenjeno, ozbiljni momci/ljudi....i tkd..... hahahahaCartman je napisao/la:Bilo bi fino sve dok se ne bi medjusobno pobili.Goalgetter je napisao/la:Trebali smo mi forumasi jedan sektor zauzetigringonjaOnajDrugi je napisao/la:joj nisam znao, da je na ovom forumu vecina nas iz austrije.......sto se tice karti, ja sam odma u ponedeljak tacno u 10 sati narucio.....naravno u nasem sektoru F
.......
![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
stadion je u drugom distriktu, mjesto se zove PRATER.....imas tu i one djavoluke (vaser) i prostitutke, znaci ako budes tuzan i izfrustriran nakon tekme, svratis tamo, da ti one malo olaksaju bolBelmin6 je napisao/la:@Goal ili @Corleone
Jel ovaj stadion u cetvrtom ? Ili drugom ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.