Moram ti ovdje odgovoriti jbg, vidis da tamo ne moze... Jbg, ja ne navijam ni za koga, tako da sam u nepravednom polozaju ovdje, ne smijem nigdje pisati...
...osim eto, na ovim temama koje skupljaju prasinu po marginama foruma...
Efenberg
Vidis care moj potpis.

Ja ti ne vjerujem ni u boga, ni u srecu, rituale, klince-palce... Vjerujem u znanje i borbu. Pobjednik je uvijek onaj ko je bolji, osim ako se ne desi prevara i nepravda, pa mafija ili sudija donesu pobjedu slabijoj ekipi. Tu sinoc nije bio slucaj. Atletiko je posteno prosao u finale. Bio je bolji i to je to.
Dakle, MU je bio bolji '99. Posteno su slavili. Pokazali su mentalitet, igrali do kraja. Taj njihov mentalitet je bio jaci od Bajernove bolje igre. Te statistike u tom slucaju nista ne vrijede. Da vrijede, onda bi se Bajernova dominacija nakon meca nagradila sa 2-3 gola i Bajern bi slavio. Dakle, sve se broji. Tehnika, taktika, mentalitet, borba... sve, sve, sve... i na kraju rezultat svega toga bude konacan rezultat.
Ja sam za svaki uspjeh u zivotu direktno odgovoran. Za svaki neuspjeh isto tako. Nikad u zivotu nisam svalio odgovornost na drugoga, nikada se nisam zalio na baksuzluk i slicne gluposti. TO JE ODLIKA SLABICA.

Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.