vasilju ne istice ugovor, dakle on ostaje sigurno.. za ostale ne znamMandrake je napisao/la:Apsolutno se slažem, a i vjerujem da hoće minimalno s jednim! Već sam izrazio svoje mišljenje da će to biti Bandić!espresso je napisao/la:Ja bih osobno volio da je uprava produzila ugovor sa nekim od nasih momaka al dobro. Vrijeme ce pokazati jel ovo opravdano.dzabula je napisao/la:http://prijedor24.com/ekskluzivno-dalib ... rcegovine/
HŠK Zrinjski - Transferi
Re: HŠK Zrinjski - Transferi
HŠKZ!
Oćemo i mi gonjat Matu po Sirokom kad dodje ovamo (ako potpise za vas) ili Tomića po Širokom kao i vi Crnova i je**vat im sve po spisku gdje stignemo?
Crnovu nikad nitko nije nista uradio ni rekao,svaki dan seta gradom,sjedi po kaficima..nitko nista..nikog ne zanima..ne sekiraj sesb1996 je napisao/la:Oćemo i mi gonjat Matu po Sirokom kad dodje ovamo (ako potpise za vas) ili Tomića po Širokom kao i vi Crnova i je**vat im sve po spisku gdje stignemo?

J.bo te crnov i pehar.. tog pehara treba nabit nogom u guzicu a ne dovodit.. sjecam se da je lani u svacionici psovo vucini na nacionalnoj osnovi.. a svi znamo da je vucina najveci gospodin.. ne trebaju nam takvi igracisb1996 je napisao/la:Oćemo i mi gonjat Matu po Sirokom kad dodje ovamo (ako potpise za vas) ili Tomića po Širokom kao i vi Crnova i je**vat im sve po spisku gdje stignemo?
HŠKZ!
-
- Kontakt:
Ne mozes poredit to dvoje ama bas nikako.Crnov se kleo da nece zaigrat ni za jedan klub u Bih osim za Zrinjski.Otisao je u Moldaviju da bi za par tjedana potpiso za Siroki..Tomica ste vi otjerali,a iskreno Matu nebi volio vidjeti u Zrinji,daleko mu kuca bila.Pozzsb1996 je napisao/la:Oćemo i mi gonjat Matu po Sirokom kad dodje ovamo (ako potpise za vas) ili Tomića po Širokom kao i vi Crnova i je**vat im sve po spisku gdje stignemo?
Iskreno ne znam tog Pehara kakva je osoba ali ako je problematican karakter onda mislim da ga uprava nece dovesti.Dosad je veliki plus bio sto su se takvi likovi izbjegavali koliko je god bilo moguce jer normalno da se to nemoze uvijek ,ljudi su cudljivi.Ali zato nam je atmosfera bila extra ,nadam se da ce tako i ostati.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
-
Ma koji će nam q..., da se potuče sa Vinkom kao sa Musom...Jeste dobar igrač ali...zdraoooo!!ALOBOLA je napisao/la:Iskreno ne znam tog Pehara kakva je osoba ali ako je problematican karakter onda mislim da ga uprava nece dovesti.Dosad je veliki plus bio sto su se takvi likovi izbjegavali koliko je god bilo moguce jer normalno da se to nemoze uvijek ,ljudi su cudljivi.Ali zato nam je atmosfera bila extra ,nadam se da ce tako i ostati.
'ajmo Zrinja... Today is the day!
-
Dobrodošao Mario Barić...
Dobrodošao Mario!
Prvo pojačanje našeg kluba u ljetnom prijelaznom roku je Mario Barić, koji je danas potpisao dvogodišnji ugovor. Ovaj 31-godišnji branič u redove prvaka dolazi iz Viteza u kojem je proveo posljednjih šest mjeseci, a prethodno je dvije godine bio član Sarajeva. U Hrvatskoj je igrao za Karlovac i Slaven Belupo, dvije godine je bio igrač belgijskog Genta, a posljednji angažman prije dolaska u BiH imao je i novosadskoj Vojvodini. Mario, dobrodošao u HŠK Zrinjski

Prvo pojačanje našeg kluba u ljetnom prijelaznom roku je Mario Barić, koji je danas potpisao dvogodišnji ugovor. Ovaj 31-godišnji branič u redove prvaka dolazi iz Viteza u kojem je proveo posljednjih šest mjeseci, a prethodno je dvije godine bio član Sarajeva. U Hrvatskoj je igrao za Karlovac i Slaven Belupo, dvije godine je bio igrač belgijskog Genta, a posljednji angažman prije dolaska u BiH imao je i novosadskoj Vojvodini. Mario, dobrodošao u HŠK Zrinjski

-
"...neslužbeno smo doznali kako je vezni igrač Oliver Petrak vrlo blizu ostanka u Zrinjskom..."
sportske novosti, 09.06.2016.

Odlične vijesti!PiazzaGrande je napisao/la:"...neslužbeno smo doznali kako je vezni igrač Oliver Petrak vrlo blizu ostanka u Zrinjskom..."![]()

Inače dolazak Barića automatski znači odlazak Blaića, hvala mu na svemu što je učinio za klub i sretno mu u daljnjoj karijeri

Benjamin ima laganu prednost zbog malo dužeg staža u ekipi, ali mogao bi Mario biti top pojačanje baš kao i svaki bivši igrač Sarajeva koji dođe kod nas

PiazzaGrande je napisao/la:"...neslužbeno smo doznali kako je vezni igrač Oliver Petrak vrlo blizu ostanka u Zrinjskom..."![]()

Ovo nam je najjače pojačanje

Petrak,Tomic,Arezina.....trebalo bi biti dobro.Koliko citam Baric isti Blaic
.Zna uprskat ali zna biti najbolji na terenu.Neka bar malo nadmasi Zvonu bit ce odlican, a Zvonimiru Blaicu hvala u svakom slucaju na svemu a bilo je puno toga dobrog sto je napravio.Ako ode jer jos se ne zna sto posto ali s obzirom na rezanje koje je Sula najavio .....

P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
-
Piše u sportskim da Blaić ima neku ponudu iz inozemstva...ALOBOLA je napisao/la:Petrak,Tomic,Arezina.....trebalo bi biti dobro.Koliko citam Baric isti Blaic.Zna uprskat ali zna biti najbolji na terenu.Neka bar malo nadmasi Zvonu bit ce odlican, a Zvonimiru Blaicu hvala u svakom slucaju na svemu a bilo je puno toga dobrog sto je napravio.Ako ode jer jos se ne zna sto posto ali s obzirom na rezanje koje je Sula najavio .....
-
Momčilo Mrkajić u Zrinjskom?
-
Svi u napad, jedan je Momčilo Mrkajić!
Očekivano dovođenje jednog robustnog napadača za " Ne daj Bože situacije" i igrača koji neće možda ni previše negodovati ako većinu utakmica odgleda sa klupe...
Mislio sam, ipak, da će se Uprava odlučiti za Borisa Gavrića, par centimetara nižeg ali sa 24 gola na kontu ove sezone...Poznato nam je da je i sam Gavrić izrazio želju da dođe u naš klub a njegovim dovođenjem vjerojatno bi dobili i još kojeg navijača iz Središnje Bosne...
Vidjećemo je li ovo ispravan potez, valjda jeste poučeni dosadašnjim iskustvom u vezi transfer politike kluba...
Očekivano dovođenje jednog robustnog napadača za " Ne daj Bože situacije" i igrača koji neće možda ni previše negodovati ako većinu utakmica odgleda sa klupe...
Mislio sam, ipak, da će se Uprava odlučiti za Borisa Gavrića, par centimetara nižeg ali sa 24 gola na kontu ove sezone...Poznato nam je da je i sam Gavrić izrazio želju da dođe u naš klub a njegovim dovođenjem vjerojatno bi dobili i još kojeg navijača iz Središnje Bosne...
Vidjećemo je li ovo ispravan potez, valjda jeste poučeni dosadašnjim iskustvom u vezi transfer politike kluba...
To je to, jeftinija verzija Steve, koji je svjesno došao da bude treća opcija iza Mešanovića i Bilbije... i ja bih volio više tog Gavrića, sam je izrazio želju da dođe ili čak nekog od juniora naših (Sušić mali nazabijao se golova u juniorskoj konkurenciji) ali što kažeš dosad je klub vukao sve odlične poteze, nema razloga da sumnjamo u njih! Ako ništa s ovim sigurno znamo da nam Stevo odlaziPiazzaGrande je napisao/la:Svi u napad, jedan je Momčilo Mrkajić!

P.S. na mala vrata nam je otišao, tj. pustili smo Marina Galića u Mladost DK! Sretno Marine, dokaži se u Mladosti i vrati nam se kao pojačanje u budućnosti

-
Pa gotovo je sigurno da ovim potezom Stevo odlazi...Ne znam kakva je sudbina Pehara, Radulovića i Zlatića...Mandrake je napisao/la:To je to, jeftinija verzija Steve, koji je svjesno došao da bude treća opcija iza Mešanovića i Bilbije... i ja bih volio više tog Gavrića, sam je izrazio želju da dođe ili čak nekog od juniora naših (Sušić mali nazabijao se golova u juniorskoj konkurenciji) ali što kažeš dosad je klub vukao sve odlične poteze, nema razloga da sumnjamo u njih! Ako ništa s ovim sigurno znamo da nam Stevo odlaziPiazzaGrande je napisao/la:Svi u napad, jedan je Momčilo Mrkajić!
Vidjećemo je li ovo ispravan potez, valjda jeste poučeni dosadašnjim iskustvom u vezi transfer politike kluba...![]()
P.S. na mala vrata nam je otišao, tj. pustili smo Marina Galića u Mladost DK! Sretno Marine, dokaži se u Mladosti i vrati nam se kao pojačanje u budućnosti
Uprava je najavila ove sezone da će smanjiti igrački kadar ali čini mi se da nema ništa od toga... a još se očekuje da i taj golub pismonoša koji nosi radnu dozvolu i vizu D za Kouadija sleti Pod Bijeli Brijeg...
-
Momčilo Mrkaić
ne znam koliko nam je potrebno dovođenje nekog napadača znači Stevo prekrižen. Prije bi uzeo nekog juniora ili onog momka iz N.Travnika B.Gavrića koji je i istaknuo želju za dolaskom u Zrinjski, mlad/naj bolji strikelac druge lige itd... Nejasna mi politika kluba ili su ovo menadžerska posla, a biće da je ovo drugo 

-
Ne vjerujem da su menadžerska posla, čuo sam da je Šulenta bio zagrijan za Mrkajića, zašto ne znam...Inače, u razgovoru sa ljudima koji prate Zrinjski niko nije baš oduševljen ovim potezom Uprave...Ali ko zna, možda nas momak razuvjeri...ultra gitano je napisao/la:Momčilo Mrkaićne znam koliko nam je potrebno dovođenje nekog napadača znači Stevo prekrižen. Prije bi uzeo nekog juniora ili onog momka iz N.Travnika B.Gavrića koji je i istaknuo želju za dolaskom u Zrinjski, mlad/naj bolji strikelac druge lige itd... Nejasna mi politika kluba ili su ovo menadžerska posla, a biće da je ovo drugo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.