A na ovom portalu još ništa o ovome, bitna je Wanda i bik....
Cijem Instagramu?
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Selimovic i ParadzikAdmir_Sa je napisao/la:Mislim na Begić Edinu, igrala je ta danas. Znači ipak je nema
A na ovom portalu još ništa o ovome, bitna je Wanda i bik....
Cijem Instagramu?
Po meni je to logicno jer glupo bi bilo izgubi Rumunija sa 3:2 i ode na Europsko sa omjerom 3:3, a mi pobjedimo i imamo 4:2 i ne odemo... Nema logike...DamirT je napisao/la:Procitao sam da su uveli nekakvo novo pravilo pa nam sad treba bilo kakva pobjeda da bi isli na EP jer bi imali pobjedu vise od Rumunije...
Postoji to pravilo. Nije bitno ako imaš više bodova a manje pobjeda..DamirT je napisao/la:Procitao sam da su uveli nekakvo novo pravilo pa nam sad treba bilo kakva pobjeda da bi isli na EP jer bi imali pobjedu vise od Rumunije...
Ja cu vjerovati u ovo sto @Uno. izbaci br. pobjeda , dakle i 3:2 bi nam odgovaralo. Ne znam od kakvog su "materijala" djevojke.Vjerujem u uzavrelu atmosferu i kako ce to podnijeti ? Razocaravajuce da portali ne poklanjaju paznju djevojkama.Treba raditi na popularizaciji svakog sporta , pa i odbojke. Sto neko napisa vaznija Wanda od nekog iznenadjujuceg uspjeha bh sporta. Iskreno nisam ni znao da imamo repku u odbojci.Neinformisan. Forum vise radi na informisanosti nego mediji. Lijepo bi bilo da nam priblize te djevojke (gdje igraju,koliki su potencijal pojedinacno i kao ekipa).Raonffa je napisao/la:Pa šta se sada gleda na kraju?
Mislim mi ako njih pobjedimo, mi svakako imamo pobjedu više od njih, al' je fol ako ih pobjedimo 3:2, imamo pobjedu više ali bod manje![]()
Tako da ja i dalje mislim da nam treba pobjeda 3:0 ili 3:1 za odlazak na EP.
Forum je dio ss.ba koji se takođe nije baš pokazao. Znači par članaka, par intervjua, malo pisanja o učinku igračica u klubovima u kojima igraju.Samozdravlje je napisao/la:Ja cu vjerovati u ovo sto @Uno. izbaci br. pobjeda , dakle i 3:2 bi nam odgovaralo. Ne znam od kakvog su "materijala" djevojke.Vjerujem u uzavrelu atmosferu i kako ce to podnijeti ? Razocaravajuce da portali ne poklanjaju paznju djevojkama.Treba raditi na popularizaciji svakog sporta , pa i odbojke. Sto neko napisa vaznija Wanda od nekog iznenadjujuceg uspjeha bh sporta. Iskreno nisam ni znao da imamo repku u odbojci.Neinformisan. Forum vise radi na informisanosti nego mediji. Lijepo bi bilo da nam priblize te djevojke (gdje igraju,koliki su potencijal pojedinacno i kao ekipa).Raonffa je napisao/la:Pa šta se sada gleda na kraju?
Mislim mi ako njih pobjedimo, mi svakako imamo pobjedu više od njih, al' je fol ako ih pobjedimo 3:2, imamo pobjedu više ali bod manje![]()
Tako da ja i dalje mislim da nam treba pobjeda 3:0 ili 3:1 za odlazak na EP.
Sad cu procitati ovih 5-6 str. na forumu i upoznati se sa odbojkaskom reprezentacijom. Hvala ljudima koji prate sve bh sportiste.
Ne pratiš odbojku. Bilo koja pobjeda je dovoljna. To je još na sp za muškarce objasnio komentator JagličićRaonffa je napisao/la:De ba Dantula je l' dovoljna bilo kakva pobjeda curama ili mora biti 3:0 ili 3:1?
Stipu se ss.ba
Ma ne pratim pravo da ti kažem, pogledam poneki meč na nekom velikom turniru i tjt.LAZARUS2000 je napisao/la:Ne pratiš odbojku. Bilo koja pobjeda je dovoljna. To je još na sp za muškarce objasnio komentator JagličićRaonffa je napisao/la:De ba Dantula je l' dovoljna bilo kakva pobjeda curama ili mora biti 3:0 ili 3:1?
Stipu se ss.ba
Odbojka je sport koji je odličan za gledanje. Uzbudljiv je ko malo koji. Plus nije kontakt sport. A kod žena poen možeš da izgubiš i ako imaš veće sise.Raonffa je napisao/la:Ma ne pratim pravo da ti kažem, pogledam poneki meč na nekom velikom turniru i tjt.LAZARUS2000 je napisao/la:Ne pratiš odbojku. Bilo koja pobjeda je dovoljna. To je još na sp za muškarce objasnio komentator JagličićRaonffa je napisao/la:De ba Dantula je l' dovoljna bilo kakva pobjeda curama ili mora biti 3:0 ili 3:1?
Stipu se ss.ba
Nije tako. Pratim i zbog dinamike igreRaonffa je napisao/la:Sve mi se čini da ga i pratiš samo zbog sisa
DamirT je napisao/la:Imamo li mi musku reprezentaciju u odbojci?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.