Željo
Sarajevo
Olimpic
Široki
Borac
Čelik
Sloboda
Travnik (najsigurniji)

Slavija
Radnik
Ferencvaroš Međugorje
mozda tvojanazovi europska petokraka sloboda aliŽELJO nece sigurno.staragarda je napisao/la:2. Premijer ligashzna je napisao/la:Kakva bi to druga liga bilastaragarda je napisao/la:ostaju 2 sarajevska kluba i to sarajevo i olimpic,siroki,zrinja,obarska,radnik,drina,2 nova premijerligasa,slavija,travnik i vitez
lete strumfete,sloboda,borac,velez,likce i borac koji se gasi
Krizna vremena u Veležu su prošlost. Ovo što se desilo je plod nekih nesretnih okolnosti, svega se tu bilo nakupilo, zato je Velež kiksao. Velež više nema problema sa finansijama kao prijašnjih godina, ako si na to mislio. Nije se baš pogodilo sa pojačanjima i to je to. Pripreme za narednu sezonu su uveliko počele. Mi ne dugujemo kao neki, i to nam je velika prednost.Elegant je napisao/la:Ja mislim da ce biti dosta iznenađenja sljedece sezone kada je u pitanju ovih sest ekpa kojih ispada !
1. U vrhu se nista znacajnije nece promjeniti, Sarajevo, Zeljo, Srioki, Zrinjski + Olimpik.
2. Od Slobode se ocekuje da konacno krene prema vrhu uz Husicevu pomoc.
3. Celik, Velez, Borac imaju probleme, pogotov Borac dugovi, Celik uprava uzasna, Velez određena kriza.
4. Travnik, Slavija, Radnik ce mnogima da zamrse racune.
Treba njima dati da igraju LP umjesto Sarajeva, izborili bi grupnu fazu.tuzlak1987 je napisao/la:Nista ne znam, samo znam da ce Travnik ostat xd
Travnik će postati ono što je HSV u Bundes ligi.jovanmaksimovic je napisao/la:ako travnik prezivi i sledecu sezonu, onda vjerujem da nikada vise nece ispasti u istoriji premijer lige...