Champions League 2015/16
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Champions League 2015/16
Ma Dinamo je 2x klase u svakom segmentu ispred prvog pratioca u exYu fudbalu a to je po meni Partizan (sa ostalim ih ne treba ni porediti)... o finansijama ne treba ni govoriti, o transferima, o uslovima, o oml pogonima (gdje je Dinamo mozda i medju 3 u Evropi), o prodaji igraca koja je druga dimenzija za sve klubove, ma bukvalno svaki svaki segment odstupa i to debelo od ovih prostora... jedino nemaju navijace i tu zaostaju za ostalim imalo znacajnijim exYu klubovima...
Re: Odg: Champions League 2015/16
Druga dimenzija, a najgori klub u povijesti CL. I jos molijun neslavnih rekorda...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Dinamo jeste jaci od ostalih (ako pricamo o godinama unazad), ali ovaj @Utopija ga pretjera! Kaze 2 klase ispred Partizana, a nisu nijednom prezimili u Evropi...Kao da prica u najmanju ruku o Bazelu, a ne o Dinamu... 

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Svi danasnji slavni hrvatski igraci koji igraju u extra klubovima su plod dinama dinamove skole modric eduardo mandzukic olic i ostali da im nije bilo dinama ko zna gdje bi dns bili,nabrojite mi tri igraca partizana zvezde koji su word klasa igraci u evropi
Jeste ali u Ligi prvaka su cirkus, drze nekoliko neslavnih rekorda. Koliko su skuplji od Maribora koji je ipak odigrao mnogo bolju kampanju.
I ovaj Pjaca ce otici za poveliku sumu, nema tu sumnje.
I ovaj Pjaca ce otici za poveliku sumu, nema tu sumnje.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Re: Odg: Champions League 2015/16
Po mom misljenju, to je najvise radi loseg vodjena ekipe i nestrucnosti trenerskog kadra.Lillard je napisao/la:Druga dimenzija, a najgori klub u povijesti CL. I jos molijun neslavnih rekorda...
Samo su Modrić i donekle Mandžukić world clas igraci!KpbKaka22 je napisao/la:Svi danasnji slavni hrvatski igraci koji igraju u extra klubovima su plod dinama dinamove skole modric eduardo mandzukic olic i ostali da im nije bilo dinama ko zna gdje bi dns bili,nabrojite mi tri igraca partizana zvezde koji su word klasa igraci u evropi
Iz te kategorije igaca Zvezdinu skolu su prosli Stanković, Vidić i Matić!
Partizan kvalitetom u poslednjih 15-ak god. nije izbacivao igrace tog kalibra, ali kvantitetom i potencijalom plejade poslednjih par generacija svakako moze parirati Dinamu....
Zadnja izmjena: marconato, dana/u 25 jul 2015, 02:13, ukupno mijenjano 1 put.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Koliko znam kod Partizana se uvijek nekako isticala kolektivna igra nikad nije bilo da pokazes u nekog igraca da kazes zvijer sem mozda Mitrovic u zadnje vrijeme.. bilo je tu recimo Tosic, Ljajic ali uvijek isticao se kolektiv kod Zvezde je drugacije
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Sad si ga izlupao samo tako. O uslovima? Pa Partizanov SC Teleoptik je bas za te 2 klase iznad svih u regionu, omladinska skola druga u Evropi posle Ajaxove...Ovo ostalo je sve manje vise nevazno, sto se tice rezultata dodje mu na isto, i jedni i drugi se dokopaju gotovo svake sezone grupne faze Lige Evrope (ponekad i Lige sampiona) ali to je to. Nemoj mi pricati o Dinamu kao da je, sto rece marconato, Bazel. Mada bih najradije voleo da se susretnemo u 4. kolu (ako prodju i jedni i drugi) pa da vidimo te "2 klase"...Utopija je napisao/la:Ma Dinamo je 2x klase u svakom segmentu ispred prvog pratioca u exYu fudbalu a to je po meni Partizan (sa ostalim ih ne treba ni porediti)... o finansijama ne treba ni govoriti, o transferima, o uslovima, o oml pogonima (gdje je Dinamo mozda i medju 3 u Evropi), o prodaji igraca koja je druga dimenzija za sve klubove, ma bukvalno svaki svaki segment odstupa i to debelo od ovih prostora... jedino nemaju navijace i tu zaostaju za ostalim imalo znacajnijim exYu klubovima...
- SlevinKelevra
- Kontakt:
U utorak i srijedu nekoliko vrhunskih duela.. 

samo da armin hodzic zaigra od prve minute za dinamo ,prvi put dobije priliku i odma hat-trick..gol protiv intera prošli vikend je obišo svjet.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
eto nam nacije koja do sada nije imala predstavnika u grupnoj fazi eu takmicenja, Skenderbeu nece ispustiti ovakvu sansu.
bravo Albanci
bravo Albanci
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ko ostade jadna nam majka...dr.van nostrand je napisao/la:eto nam nacije koja do sada nije imala predstavnika u grupnoj fazi eu takmicenja, Skenderbeu nece ispustiti ovakvu sansu.
bravo Albanci

Kakav je trebao bit crveni za Dinamo, niko ne vidje, crveni hladno, kao iz knjiga i plus kazna... I jos ovaj komentator se pravi lud, fuj...
Machado, wtf. 

Call the coroner!
koliko je ljudi vcrs na Maksimiru ako zna neko ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Evo Machada i kao sto rece komentator "Bosanskih Grbova" 

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
- tuzlak1987
- Kontakt:
Skenderbeg se ne sali 

da ali oni su primjer kako treba, polahko, strpljenja, ispadali su i oni u drugom pretkolu no poenta je da budes prvak svoje zemlje par puta, igras drugo pretkolo i dizes koeficijent, ove godine su konacno bili nosioci i imali srece i u drugom i u trecem pretkolu i evo ih u grupnoj fazi sad, iako mislim da ce tesko uci u LP jer ce dobiti sigurno ozbiljnijeg protivnika sad u play offu ali nije ni bitno, mogu igrati rastereceno jer ispadanjem ulaze u EL, sto znaci da se moze, ali ne preko noci kao sto ovdje ljudi kod nas zele, pa vidis ovaj Dinamo, koliko ulazu oni a koliko nasi, imaju i dobar koeficijent pa opet zadnjih godina muku muce u kvalifikacijama za LPtuzlak1987 je napisao/la:Skenderbeg se ne sali
Pyro is not a crime !
pa ovaj Dinamo ko neka južno američka limonada...danas za Lech i Rapid a pogledat če se i Steaua i Partizan 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.