Belgija - BiH / BiH - Andora
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- SteveHeighway
- Kontakt:
Re: Belgija - BiH / BiH - Andora
Ma gubimo protiv Belgije,ali zato moramo dobiti zadnje tri tekme.
Moze li mi neko reci sta nam se mora poklopiti za trece mjesto u slucaju poraza od Belgije i pobjede u zadnja tri kola?
Moze li mi neko reci sta nam se mora poklopiti za trece mjesto u slucaju poraza od Belgije i pobjede u zadnja tri kola?
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
-
Ma tu je gresku napravio savez, kada su govedu dali mandat, ostalo je bilo ocekivano.voltron30 je napisao/la:Neka čuvaju Safe... pardon, Wilmotsa do septembra, on nam je najveća šansa, jer su igrački armirani beton spram nas. Ne trebamo se plašiti što su izgubili, jer da su pobijedili, još bi se više napalili i pucali bi od samopouzdanja, ovako drhte i njima noge, mogu se porazom dovesti u neugodnu situaciju. Mi ionako nemam šta izgubiti, svaka nam je utakmica k'o finale, uz disciplinovanu igru, za koju je Meša ekspert može svašta da se desi. Ako pobijedimo mi smo na EP 99%, u slučaju boda ili poraza, čekala bi nas grčevita borba za baraž. Joj kljusino zavidovićka, kako nam fale 3 boda protiv šugavog Kipra kojeg svako tambura.
Pitanje je samo bilo koliko ce nas skupo stajati njegov odlazak. Ovako se potrefilo da barem imamo neke sanse za plasman, moglo je i gore, da smo pobijedili Kipar, ne bi ga se rijesili dok nas totalno ne upropasti.
Ako ne odemo na EP, savez treba tuzit Safeta.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Samo da nam igraci uhvate kakav takav kontinuitet u svojim klubovima, i mozemo se nadat najboljem. Jos uvijek nemamo uporiste da ocekujemo neki procvat.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
3 pobjede i poraz od Belgije i treći smo. 4 pobjede i drugi smo. Sve manje od toga (manje od 9 bodova) i opraštamo se od EPa. Utakmica sa Velsom je odlučujuća (najteža)SteveHeighway je napisao/la:Ma gubimo protiv Belgije,ali zato moramo dobiti zadnje tri tekme.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- SteveHeighway
- Kontakt:
Znaci ne ovisimo ni o kom u borbi za trece mjesto ako uzmemo zadnje tri....to mi cudno malo.
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=557FB1C2
Auuu kako smo niska reprezentacija :O ovo nisam primjecivao do sad.
Kako ono Sajo birvaktile rece :Nemam dovoljno viskokih igraca
nema ni Mesa moj Safete pa vidi sta napravi 
Auuu kako smo niska reprezentacija :O ovo nisam primjecivao do sad.
Kako ono Sajo birvaktile rece :Nemam dovoljno viskokih igraca

Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
-
@SteveHeighway, u slijedece cetiri utakmice, moramo osvojiti dva boda vise nego Izrel. Dakle ne ovisimo samo o sebi, Izrael mora napraviti barem jedan kiks vise nego mi, protiv istih protivnika.
Nada je cinjenica da su , realno, dosta slabiji i da idu u goste Belgiji i Velsu, dok nama Vels dolazi kuci.
Nada je cinjenica da su , realno, dosta slabiji i da idu u goste Belgiji i Velsu, dok nama Vels dolazi kuci.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ovisimo itekako. Utakmice Izraela protiv Walesa i Belgije su od presudnog značaja za nas.SteveHeighway je napisao/la:Znaci ne ovisimo ni o kom u borbi za trece mjesto ako uzmemo zadnje tri....to mi cudno malo.
- SteveHeighway
- Kontakt:
Re: RE: Re: Belgija - BiH / BiH - Andora
Ah da,mi ako izgubimo od Belgije,oni moraju i od Belgije i od Velsa uz pretpostavku da ce uzeti Kipar i Andoru.Donnie Darko je napisao/la:Ovisimo itekako. Utakmice Izraela protiv Walesa i Belgije su od presudnog značaja za nas.SteveHeighway je napisao/la:Znaci ne ovisimo ni o kom u borbi za trece mjesto ako uzmemo zadnje tri....to mi cudno malo.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
Ne moraju. Mogu uzeti jedan bod iz te dvije utakmice.SteveHeighway je napisao/la:Ah da,mi ako izgubimo od Belgije,oni moraju i od Belgije i od Velsa uz pretpostavku da ce uzeti Kipar i Andoru.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Donnie Darko
- Kontakt:
?Virtu4l je napisao/la:Ne moraju. Mogu uzeti jedan bod iz te dvije utakmice.SteveHeighway je napisao/la:Ah da,mi ako izgubimo od Belgije,oni moraju i od Belgije i od Velsa uz pretpostavku da ce uzeti Kipar i Andoru.
Sa porazom od Belgije, i tri pobjede do kraja, mi bi imali 17 bodova.
Sa dvije pobjede protiv sirotinje, i jednim bodom protiv Belgije i Walesa, Izrael bi imao 16 bodova.
- SteveHeighway
- Kontakt:
My bad,ucini mi se da Izrael ima dva boda vise od nas.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
Upravo to sam gore i napisao.Donnie Darko je napisao/la:?Virtu4l je napisao/la:Ne moraju. Mogu uzeti jedan bod iz te dvije utakmice.SteveHeighway je napisao/la:Ah da,mi ako izgubimo od Belgije,oni moraju i od Belgije i od Velsa uz pretpostavku da ce uzeti Kipar i Andoru.
Sa porazom od Belgije, i tri pobjede do kraja, mi bi imali 17 bodova.
Sa dvije pobjede protiv sirotinje, i jednim bodom protiv Belgije i Walesa, Izrael bi imao 16 bodova.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ja bi bio zadovoljniji sa dva boda iz ove dvije utakmice nego sa tri. 

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- SteveHeighway
- Kontakt:
Uzima nas Belgija ko plitak potok,treba se iskljucivo pripremiti za preostale meceve
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Nas najveci problem je luzerski mentalitet. Svi vec upisali poraz od Belgije ovdje. Neki dan nakon tekme Dzeko izjavljuje probat ce mo nekako izvuci pod u Belgiji, NA SP ulazimo Safet vec upisao poraz od Argentine. Pa yebo ti nas, koji qurac igramo utakmice ako uvjek kalkulisemo kad igramo sa bilo kakvim ozbiljnim protivnikom. Sto da idemo na na EP onda?
Uzece nas kao sto nas je uzela i u Zenici. Samo da nam igraci vrate koliko toliko takmicarsku formu, ne bojim se ja njih.SteveHeighway je napisao/la:Uzima nas Belgija ko plitak potok,treba se iskljucivo pripremiti za preostale meceve
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- SteveHeighway
- Kontakt:
Fazon je da ce i njima goriti tad kao i nama i bit ce im potrebna pobjeda a s obzirom da su bar duplo kvalitetniji od nas,ne sumnjam u pobjedu đavola.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
fazon je sto ne pobjedjuje uvijek bolji. da je tako nebi se imalo uopste smisla igrati. Jaci su oni duplo ili cak troduplo od Velsa, pa izvukose samo bod u dvomecu.SteveHeighway je napisao/la:Fazon je da ce i njima goriti tad kao i nama i bit ce im potrebna pobjeda a s obzirom da su bar duplo kvalitetniji od nas,ne sumnjam u pobjedu đavola.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 16 gostiju.