Asmir Begović

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

no rules
Kontakt:

Re: Asmir Begovic-Izgubljen ili postoji nada?

Post Postao/la no rules » 22 avg 2009, 18:11

ljudi naslutio sam da će se James povrijediti :D , samo sam čekao trenutak kada... i desilo se :)

@ iako nije imao nekih intervencija za moj pojam je miljama ispred Supića ;)

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 22 avg 2009, 18:13

Evo Begović ušao.

Ovaj idiot na Kanadskoj televiziji kaže :

"Canadian goalkeeper Asmir Begovik"

A jesu i ovi Kanađani bezveze... Ko fol bore se za njega nemogu mu ime izgovoriti kako treba. :roll:
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Jackie_Chan
Kontakt:

Post Postao/la Jackie_Chan » 22 avg 2009, 18:14

džakailibu je napisao/la:
Jackie_Chan je napisao/la:
mone je napisao/la:ovo je Ciro javio onom pomocnom treneru da ubaci Aska umjesto Jamesa. Ono da vidi kome je uputio poziv :D

ma nista izgleda da ce prodat Jamesa definitivno, a Asmir postaje jedinica Portsmoutha
Voljeli bi mi svi to, ali doveli su onog Finca.
Pa dže je sada finac? sto njega nije uveo?
Šta ja znam. Može biti bilo šta.

adnan_hz
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hz » 22 avg 2009, 18:14

no rules je napisao/la:ljudi naslutio sam da će se James povrijediti :D , samo sam čekao trenutak kada... i desilo se :)

@ iako nije imao nekih intervencija za moj pojam je miljama ispred Supića ;)
i ja sam bgm... bas na indexu napisao joj da hoce slomiti nogu ovaj james da na gol stane begovic.. proslo 10 min od toga begovic ulazi xD.......
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC

Adebisi
Kontakt:

Post Postao/la Adebisi » 22 avg 2009, 18:16

adnan_hz je napisao/la:ja sam uvijek za asmira bio.. uvijek sam ga na forumu hvalio.....
nisam ja prstom pokazao u pojedinca ili nekog ponaosob citiro, ne brinte prepoznat ce oni sebe, a ja znam 100% da ih ima vise nego izuzetaka, pregledajte stranice malo pa cete vidjet, al nije to problem svako ima svoje misljenje i ja postujem samo sto u nas ima onih koji su vise nego licemjerni, to je problem, jedan dan covjek jedan dan necovjek, al vjerujte prepoznali su se oni vec!
Bolje biti živ a kukavica nego mrtav a heroj

adnan_hz
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hz » 22 avg 2009, 18:20

Adebisi je napisao/la:
adnan_hz je napisao/la:ja sam uvijek za asmira bio.. uvijek sam ga na forumu hvalio.....
nisam ja prstom pokazao u pojedinca ili nekog ponaosob citiro, ne brinte prepoznat ce oni sebe, a ja znam 100% da ih ima vise nego izuzetaka, pregledajte stranice malo pa cete vidjet, al nije to problem svako ima svoje misljenje i ja postujem samo sto u nas ima onih koji su vise nego licemjerni, to je problem, jedan dan covjek jedan dan necovjek, al vjerujte prepoznali su se oni vec!
znam kume.. svi su govorili protv njega.. svi supica kovali u zvijezde...

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 22 avg 2009, 18:23

Adebisi je napisao/la:
ma majstore sve je jasno. ono sto je bitno jeste da je poprilicno jasno da supic nije neka "akvizicija" za gola. Stvarno mislim da je imao srece ali isto tako kontam da bi nas mogao i uvaliti. NIKO SRETNIJI OD MENE DA GA CIRO STAVI NA OBJE TEKME I ON BUDE BRAVUROZAN, samo mi se cini da se to ne moze desiti. Nisam ciro, nisam strucnjak ali bi stavio ovog malog dok hasagic ne dodje.E sada, ima li neke veze da su se ljudi navikli na supica, da se ne zeli mijenjati golman koji ipak nije napravio neki kiks...... pojma nemam ali mi on ne ulijeva sigurnost ili pouzdanost kao golman kakav treba svakom timu pa i nasoj repki! Iskreno, više mi alaim ulijeva sigurnosti na dragom i predragom pitarskom golu od njega
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

Adebisi
Kontakt:

Post Postao/la Adebisi » 22 avg 2009, 18:29

fazon je u tome sto je ta licemjernost izrazena na svim temama a ne samo na ovoj, ja bih bio najsretnij da je samo na ovoj pa makar i grijesili ali smo mi u svemu takvi!! ja volim i nemanju, volim sve igrace i svaki mi je drag na svoj nacin, volim i repku vise neg sebe ali zato i mrzim takve ljude vise nego sto volim domovinu!
Bolje biti živ a kukavica nego mrtav a heroj

belinea
Kontakt:

Post Postao/la belinea » 22 avg 2009, 18:30

ma engleska je to ljudi lik mora valjati,ocito je siguran dosta,odlican golman za moj pojam...kakav keno kakv supic ali i njima skidam kapu do poda nema sta ;)

adnan_hz
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hz » 22 avg 2009, 18:31

Adebisi je napisao/la:fazon je u tome sto je ta licemjernost izrazena na svim temama a ne samo na ovoj, ja bih bio najsretnij da je samo na ovoj pa makar i grijesili ali smo mi u svemu takvi!! ja volim i nemanju, volim sve igrace i svaki mi je drag na svoj nacin, volim i repku vise neg sebe ali zato i mrzim takve ljude vise nego sto volim domovinu!
ma jarane i za dzeku su svi po forumima govorili prije nego sto je presao u wolfsburg da je taraba.. pa govorili jeli magat lud zna li koga on kupuje.... pa su za ibisevica govorili da nec enikad biti igrac... itd itd... licemjernost nam je glavna odlika......

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 22 avg 2009, 18:31

Pirke je napisao/la:Evo Begović ušao.

Ovaj idiot na Kanadskoj televiziji kaže :

"Canadian goalkeeper Asmir Begovik"

A jesu i ovi Kanađani bezveze... Ko fol bore se za njega nemogu mu ime izgovoriti kako treba. :roll:

ma mogu oni pricati sta god oce on je nas.

prvi put sam cuo za njega na fifi 07. vidim neki nas bosnjo u engleskoj reko ko je ovaj
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

MT87TM
Kontakt:

Post Postao/la MT87TM » 22 avg 2009, 18:35

ti si vidio na fifi ja sam na menadzeru vidio i redovnoga ga kupujem i po njima dobar golman sa buricem mi brani u hofenhajmu al je dobar i u stvarnosti jer ima 198 cm prava golmanska visina ima onu neku sigurnost ko da je branio 100 godina
Naser Oric
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!

Žil Kretenie
Kontakt:

Post Postao/la Žil Kretenie » 22 avg 2009, 18:41

MT87TM je napisao/la:ti si vidio na fifi ja sam na menadzeru vidio i redovnoga ga kupujem i po njima dobar golman sa buricem mi brani u hofenhajmu al je dobar i u stvarnosti jer ima 198 cm prava golmanska visina ima onu neku sigurnost ko da je branio 100 godina
:roll: :roll:
:lol: :lol: :lol:
Kahva, Kava, Kafa!

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 22 avg 2009, 18:52

MT87TM je napisao/la:ti si vidio na fifi ja sam na menadzeru vidio i redovnoga ga kupujem i po njima dobar golman sa buricem mi brani u hofenhajmu al je dobar i u stvarnosti jer ima 198 cm prava golmanska visina ima onu neku sigurnost ko da je branio 100 godina

i ja ga stalno kupujem bez obzira koga vodim. i od tad svima govorim da bi trebao igrati za repku, a niko za njega nije znao, ne bi ni ja da nije fife(i onda kazu da je pes bolji prvo sto ne bi mogao naci klub u kojem je igrao, a kamoli njega)
ja navij'o sam za vas!

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 22 avg 2009, 18:53

On da je los golman ne bi bio u Premier ligi, jednoj od najjacih liga na svijetu, a ovo malo sto je branio ipak je ostavio odlican utisak, imao je par intervencija i pravovremenih istrcavanja i iskazao je sigurnost sto je najbolja stvar za golmana. Sad ce dobiti samopuzdanje sto samo moze goditi svima nama pred ove bitne utakmice. Nadam se da ce poceti od prve minute u Armeniji.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 22 avg 2009, 18:56

Harrison je napisao/la:On da je los golman ne bi bio u Premier ligi, jednoj od najjacih liga na svijetu, a ovo malo sto je branio ipak je ostavio odlican utisak, imao je par intervencija i pravovremenih istrcavanja i iskazao je sigurnost sto je najbolja stvar za golmana. Sad ce dobiti samopuzdanje sto samo moze goditi svima nama pred ove bitne utakmice. Nadam se da ce poceti od prve minute u Armeniji.

vjerum da hoce, jer hasagic je povrijedjen, a supic nema tima.
ja navij'o sam za vas!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 22 avg 2009, 19:17

gdje je sad onaj haris,vidis kockaru koga ti pljujes?
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 avg 2009, 19:36

BIHfan je napisao/la:gdje je sad onaj haris,vidis kockaru koga ti pljujes?
Prvo procitaj pravila ponasanja i zbog ovakvih vrijedzanja clanova ti slijedi ban ako vec nisi dobio :evil:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Ado1
Kontakt:

Post Postao/la Ado1 » 22 avg 2009, 19:42

Danas je Asmir usao u 75. minuti protiv Arsenala posto se James povrijedio. Arsenal je pobijedio sa 4:1 ali sve golove je primio James.
Kolika je u Prijedoru čaršija
http://www.cafe.prijedor.ba

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 22 avg 2009, 20:46

harishp je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:gdje je sad onaj haris,vidis kockaru koga ti pljujes?
Prvo procitaj pravila ponasanja i zbog ovakvih vrijedzanja clanova ti slijedi ban ako vec nisi dobio :evil:
po cem te vrijedjam sto sam rekao da si kockar.... :lol: :lol:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: kakarut i 13 gostiju.