AC Milan: Utakmice i glasanje - sezona 2017./18.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- muha milanez
- Kontakt:
Re: AC Milan: Utakmice i glasanje - sezona 2017./18.
Montelin poraz od Inzagija definitivno, covjek mu objasnio neke stvari. Kakva je ono reakcija Lea kod 1 na 1 sa Cirom 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Borini je Messi za Jacka.
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
pustio ga jer je znao da neće zabiti 
mi smo onomad doveli pogrešnog inzagija na klupu
mi smo onomad doveli pogrešnog inzagija na klupu
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
busi! hahahahahaha
- bezrabotni
- Kontakt:
To ti je njegov trademark, tako je i kod nas, ne znam da je jednom uspio tako da zaustavi nekoga.muha milanez je napisao/la:Montelin poraz od Inzagija definitivno, covjek mu objasnio neke stvari. Kakva je ono reakcija Lea kod 1 na 1 sa Cirom
Ovaj Biglia samo prvom do sebe , rizik u njegovoj igri je 0%.... Kad de sjetim koliko se cekao da dodje 
Joj Vincenzo jesi nas yebo danas, al' da valja.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Romagnoli13
- Kontakt:
Pogrešna taktika.Pogrešna formacija.Pogrešan izbor igrača.Na sve to dodaj da je ovo samo skup igrača a još uvijek nije tim, jer to ne postaješ za par sedmica, i rezultat i nije toliko iznenađenje.
Čestitke Lazio i Inzaghiju koji su danas očitali lekciju Montelli. Idemo dalje, poraz k'o poraz, nije da svi potajno nismo znali da će doći do jednog demoliranja u ovoj fazi dok se igrači pokušavaju uklopiti. Nema čak niti razloga za paniku, jer tek je treće kolo.Ali da se ovo desilo recimo tamo u 10om ili 11om kolu to bi već bio znak za paniku i brigu.
Nadam se da je Montella izvukao bitne pouke iz ovog meča i da više neće biti forisranja igrača koji jednostavno nisu dovoljno dobri. Dosta više i Borinija i Montoliva pa i Calabrije.I da je vrijeme da malom Cutroneu bira utakmice a ne da ga forsira kad treba i ne treba.
I koliko je statistika nebitna u svijetu fudbala i evo danas se vidi.Milan ima i loptu i više udaraca a gubi 4:1.
Na kraju.. Forza Milan!
Čestitke Lazio i Inzaghiju koji su danas očitali lekciju Montelli. Idemo dalje, poraz k'o poraz, nije da svi potajno nismo znali da će doći do jednog demoliranja u ovoj fazi dok se igrači pokušavaju uklopiti. Nema čak niti razloga za paniku, jer tek je treće kolo.Ali da se ovo desilo recimo tamo u 10om ili 11om kolu to bi već bio znak za paniku i brigu.
Nadam se da je Montella izvukao bitne pouke iz ovog meča i da više neće biti forisranja igrača koji jednostavno nisu dovoljno dobri. Dosta više i Borinija i Montoliva pa i Calabrije.I da je vrijeme da malom Cutroneu bira utakmice a ne da ga forsira kad treba i ne treba.
I koliko je statistika nebitna u svijetu fudbala i evo danas se vidi.Milan ima i loptu i više udaraca a gubi 4:1.
Na kraju.. Forza Milan!
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
ovaj Calabria je najlosiji bek u historiji milana....lik ama bas nikakve veze sa fudbalom nema....dva gola njegova sigurno u napadu blage veze nema...ne mogu da vjerujem da ovakav igrac igra za milan...
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Sve je promaseno danas i to je to. Vecina ih igrala kao da su na terminu.
Poraz Montele ponajvise,ako ne izvuce lekcije iz ovoga i ne skonta da Hakan mora igrati kao i da Borini i Monto ne smiju startati u ovakvim utakmicama,onda smo u problemu.
Idemo dalje,put je dug i nije fino gubiti,pogotovo ne kad primis 4 komada ali i to se desava.
Poraz Montele ponajvise,ako ne izvuce lekcije iz ovoga i ne skonta da Hakan mora igrati kao i da Borini i Monto ne smiju startati u ovakvim utakmicama,onda smo u problemu.
Idemo dalje,put je dug i nije fino gubiti,pogotovo ne kad primis 4 komada ali i to se desava.
Strasno , moze covjek razumiti da se ekipa tek treba uigrati , ali ovo dns je **** katastrofa , gdje smo milsili da smo najjaci , (odbrana) ispadosmo najgori , reakcije katastrofa , vezni rek ko **** zahvaljujuci j.ebenom degenu monteli , bigla i montolivo zajedno smijesno , kessie medju najgorima dns i to mi se ne svidja , previse gresaka i neki solo prodora a nista korisno , za napad nemam rijeci , nije se nista moglo ni ocekivati ko je igrao , suso bez podrske , borini zna trcat al samo bez lopte , kad ima loptu u nogama igra kao i ja , cutrone placa danak mladosti i montelinoj gluposti . ovu ufakmicu je trebao da igra kalinic koji je prekaljen za ovakve utakmice a ne dijete koje ima **** 19 god i 5 utakmica u nogama . Nadam se da ce Montela povesti racuna sta i kako radi , inace uskoro nam se ne pise dobro .

Raonffa je napisao/la:Joj Vincenzo jesi nas yebo danas, al' da valja.
Montellin poraz 1/1, uništio ga Simone taktički, a prije svega je uništio sam sebe sa forsiranjem nekih igrača, i to mu se obilo o glavu danas.
Ako nastavi ovako i u narednom periodu, predviđam mu otkaz veoma brzo jer sumnjam da će se trpiti ova njegova tvrdoglavost i forsiranje pojedinaca. I, naravno, na našu žalost i taj jedan jedini gol je zabio kloc Montolivo...
Nemam šta puno o tekmi i igri pričati, apsolutno sam znao da će biti patnja sa onakvom postavom, kao i većina nas ovdje i to je to. Svi smo mi danas vidjeli šta nije štimalo i ko je krivac za to, nadam se da će već u naredne dvije utakmice biti bolje.
FM!
Ako nastavi ovako i u narednom periodu, predviđam mu otkaz veoma brzo jer sumnjam da će se trpiti ova njegova tvrdoglavost i forsiranje pojedinaca. I, naravno, na našu žalost i taj jedan jedini gol je zabio kloc Montolivo...
Nemam šta puno o tekmi i igri pričati, apsolutno sam znao da će biti patnja sa onakvom postavom, kao i većina nas ovdje i to je to. Svi smo mi danas vidjeli šta nije štimalo i ko je krivac za to, nadam se da će već u naredne dvije utakmice biti bolje.
FM!
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Evo da probijem led sa negativnim bodovima
Borini -3
Calabria -2
Montolivo -1
Borini -3
Calabria -2
Montolivo -1
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Chinaglia je napisao/la:Raonffa je napisao/la:Joj Vincenzo jesi nas yebo danas, al' da valja.
- muha milanez
- Kontakt:
Calabria -3
Borini -2
Kessie -1
Mada niko danas nije zasluzio pozitivnu ocjenu, Montela -10. Sta li ce nas maestro izjavit, hoce li konacno priznat krivicu?
Borini -2
Kessie -1
Mada niko danas nije zasluzio pozitivnu ocjenu, Montela -10. Sta li ce nas maestro izjavit, hoce li konacno priznat krivicu?
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Nema tu pouke, glupan ce iducu tekmu igrati 433 formaciju i vjerovatno forsirace je dok ne dobije otkaz!! znaci Milan jednostavno nema 3 igraca u sredini koji bi mogli drzati sredinu terena...442 ili 352 bilo koja samo ne ova 433.....jos forsiranje Borinia, Montoliva i Cutronea, stvarno bespotrebno.Romagnoli13 je napisao/la:Pogrešna taktika.Pogrešna formacija.Pogrešan izbor igrača.Na sve to dodaj da je ovo samo skup igrača a još uvijek nije tim, jer to ne postaješ za par sedmica, i rezultat i nije toliko iznenađenje.
I koliko je statistika nebitna u svijetu fudbala i evo danas se vidi.Milan ima i loptu i više udaraca a gubi 4:1.![]()
Na kraju.. Forza Milan!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Montella ako ovako nastavi( a mislim da neće) u narednih mjesec-dva, onda je u velikim problemima.Jer nešto nisam baš uvjeren da će ga dugo trpiti novi vlasnici Milana.Začas će ga otjerati.Jer prošlo je vrijeme Gallianija i Berlusconija koji su znali dugo da trepe trenere koji su podbni njima, pa i na štetu ekipe. Ali Kinezi nisu ludi potrošiti 200M i onda ekipu dati nekome da sa njom previše eksperimentiše i forsira pogrešne igrača u pogrešno vrijeme.
A mislim da im nije problem niti nekom inozemnom treneru ponuditi 6-7M po sezoni ako budu u situaciji da to urade.
Zaista mislim da Montelli niko ne bi zamjerio ni ovaj poraz, da je danas krenuo sa najjačim mogućim timom.I to u formaciji koja više odgovara ovom tipu igrača, a to je 3-5-2. Jer u tom slučaju imaš u svoju korist argument da si uradio sve što je do tebe, ali jednostavno nije prošlo, i to je fudbal, dešava se.
A mislim da im nije problem niti nekom inozemnom treneru ponuditi 6-7M po sezoni ako budu u situaciji da to urade.
Zaista mislim da Montelli niko ne bi zamjerio ni ovaj poraz, da je danas krenuo sa najjačim mogućim timom.I to u formaciji koja više odgovara ovom tipu igrača, a to je 3-5-2. Jer u tom slučaju imaš u svoju korist argument da si uradio sve što je do tebe, ali jednostavno nije prošlo, i to je fudbal, dešava se.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
problem je i ta bezidejnost u napadu, igra se napamet bez ikakvog plana, samo kruži okolo i nabijaj u šesnaeterac, ništa drugo danas u repertoaru nisu imali čak ni kad su hakan i jack ušli.
nevjerovatno kakav propust se napravio kad se nije dovelo pravo lijevo krilo, kad se već pristalo igrati u ovoj formaciji.
ne znam eto idemo dalje, bilo prošlo, moći će se izvući dobra lekcija iz poraza
neki zaključak ću moći donijeti za par mjeseci dok se ekipa malo uigra jer je dosta stvari plod nerazumjevanja među njima, ne mogu sad udariti po igračima i djeliti kritike jer je to sve osim susa i donarume nova garnitura igrača koji imaju par utakmica u nogama skupa.
montela definitivno prvi krivac koji mora snositi odgovornost za poraz jer garantujem da bi sve ispalo drugačije da je izveo najbolje igrače na teren.
nemam pojma za koga glasati, možda ovako
calabria -3
bonuci -2
borini -1
iako je moglo i par drugih igrača komotno upasti na zadnja dva mjesta, poput musake, kessija, curtona, jacka, biglie, monta (iako se za dlaku izvukao sa onim golom).
nevjerovatno kakav propust se napravio kad se nije dovelo pravo lijevo krilo, kad se već pristalo igrati u ovoj formaciji.
ne znam eto idemo dalje, bilo prošlo, moći će se izvući dobra lekcija iz poraza
neki zaključak ću moći donijeti za par mjeseci dok se ekipa malo uigra jer je dosta stvari plod nerazumjevanja među njima, ne mogu sad udariti po igračima i djeliti kritike jer je to sve osim susa i donarume nova garnitura igrača koji imaju par utakmica u nogama skupa.
montela definitivno prvi krivac koji mora snositi odgovornost za poraz jer garantujem da bi sve ispalo drugačije da je izveo najbolje igrače na teren.
nemam pojma za koga glasati, možda ovako
calabria -3
bonuci -2
borini -1
iako je moglo i par drugih igrača komotno upasti na zadnja dva mjesta, poput musake, kessija, curtona, jacka, biglie, monta (iako se za dlaku izvukao sa onim golom).
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- _forzamilan_
- Kontakt:
Katastrofa. Milan u dvije utakmice zaredom nije napravio JEDNU smislenu akciju. Krivi su svi od reda od Montelle do Bonuccija. Jbna sramota, haj izgubiti na Olimpicu nije belaj al da nista nikakve igre nemas. Poluvrijeme ovaj idiot nista ne mijenja a kod 4-0 radi izmjene pa bravo majstore. Bonucci ako je to najbolji stoper Italije vrijedan 40m onda ne znam. Svi su odigrali katastrofa nema smisla sad pojedince vaditi ali Montolivo, Borini ne smiju nikako biti ni u kakvim kombinacijama. Calabria pa vrati de De Sciglio sve ti je oprosteno. Milan je imao posjed ali toliko netacnih pasova da je to cudo sto ce reci vezni red najgori dio tima. Dok se vezni red ne pojaca djaba sve. Montellu ostaviti jos 2-3 kola ako se igra ne popravi traziti novog trenera ali koga naci ko je slobodan?
FORZA MILAN!
FORZA MILAN!
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.