NBA 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA 2018/2019
Uzitak gledati ovu igracinu
Steph 11 trica ejvala mu.
Nego ovaj Toronto relativno sve tekme lako dobiva, cak i bez Khwai protiv Wash su dobili recemo lako, a sa Khwaiem to je sve dvocifrena razlika.
Nego ovaj Toronto relativno sve tekme lako dobiva, cak i bez Khwai protiv Wash su dobili recemo lako, a sa Khwaiem to je sve dvocifrena razlika.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
24 šuta za 51pts, primjera radi, Griffin juče 35 šuteva za 50pts i bilo je svršavanje.
Neću reći najbolji igrač lige, nebi bilo der prema Jamesu, ali definitivno je on taj koji donosi titule, nisam siguran da bi Ratnici bez njega uzeli bilo šta.
Još odigra samo 31 minut.
Neću reći najbolji igrač lige, nebi bilo der prema Jamesu, ali definitivno je on taj koji donosi titule, nisam siguran da bi Ratnici bez njega uzeli bilo šta.
Još odigra samo 31 minut.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Mah njega kad ide sut njemu nije problem ni za 20 min dati 50 poena, lik bez problema pogadja suteva sa 10 metara sta dalje govoriti.
Ali pored njegovih 51 kos KD je utrpao 30 isto impozantna brojka, i to uz odlican procenat suta 13/18 za isto 31 min, ali ostaje u sjeni Stepha
Ali pored njegovih 51 kos KD je utrpao 30 isto impozantna brojka, i to uz odlican procenat suta 13/18 za isto 31 min, ali ostaje u sjeni Stepha
miki_92 je napisao/la:zamisli uzmes Younga pored Luke
Jesi gledao Younga zadnju tekmu protiv Cavsa
Curry majstor da je htio zabio bi 70.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Eh sad da je ovog Kawhia u Philu, umjesto Fultzaronaldo99 je napisao/la:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Steph 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Pa dobio bi realno ekipu koja je favorit na Istoku, ovako deff to su Boston i Toronto, Phila izgleda na pocetku sezone dosta slabije nego prosle godine iako Embid ima zaista impresivne brojke, pa i Ben je vec dva TD upisao, ali ostatak ekipe nije na nivou.rio_Ferdy88 je napisao/la:Eh sad da je ovog Kawhia u Philu, umjesto Fultzaronaldo99 je napisao/la:
Mene je za sada od svih najvise impresionirao Khwai i Toronto, deff nisam ocekivao da ce ovako igrati.
-
RollsRoyce
- Kontakt:
Koji glupani ovi iz Washingtona, oni GSW-u namecu small ball i forsiraju ga citavu utakmicu, ovakve ekipe ko oni, Portland i ostali koji se prilagodjavaju sistemu kojeg vec neko igra za 10 klasa bolje od njih su mi besmislenije i manje zanimljive od Atlante, Brooklyna i Cavsa.
Curry pokazao da je ipak i dalje treci igrac lige, iako ste mnogi stavljali AD-a ispred, ipak samo Lebron i KD imaju veci uticaj na ekipu.
Leonard maestralan, kao i prije 2 godine, pisao sam vec negdje prije sezone da me cudi sto se ne spominju raptorsi puno, ja sam samo cekao da vidim kako ce Kawhi igrati, ali kada na top 3 ekipu istoka dodas Kawhija umjesto Derozana, modernizujes sistem kojeg igras, onda to mora donijeti rezultat.
Sto se tice Young-Doncic usporedbe, i jedan i drugi su pokazali da ce biti izuzetan faktor u ligi.
Curry pokazao da je ipak i dalje treci igrac lige, iako ste mnogi stavljali AD-a ispred, ipak samo Lebron i KD imaju veci uticaj na ekipu.
Leonard maestralan, kao i prije 2 godine, pisao sam vec negdje prije sezone da me cudi sto se ne spominju raptorsi puno, ja sam samo cekao da vidim kako ce Kawhi igrati, ali kada na top 3 ekipu istoka dodas Kawhija umjesto Derozana, modernizujes sistem kojeg igras, onda to mora donijeti rezultat.
Sto se tice Young-Doncic usporedbe, i jedan i drugi su pokazali da ce biti izuzetan faktor u ligi.
- tuzlak1987
- Kontakt:
4:0. Imamo sos.
Gledam ove rezultate, pa na utakmicama se bez problema daje preko 250 p.
Nisam upratio previše utakmica, pa ne mogu reći da li niko ne igra više odbranu u RS ili je to zbog onih 14 sec!?
U samo 3 meča do sada nijedna od ekipa nije prebacila 100 p. (i to je pitanje da li su se igrale jake odbrane ili ih nije išao šut).
Nisam upratio previše utakmica, pa ne mogu reći da li niko ne igra više odbranu u RS ili je to zbog onih 14 sec!?
U samo 3 meča do sada nijedna od ekipa nije prebacila 100 p. (i to je pitanje da li su se igrale jake odbrane ili ih nije išao šut).
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
RollsRoyce je napisao/la:Koji glupani ovi iz Washingtona, oni GSW-u namecu small ball i forsiraju ga citavu utakmicu, ovakve ekipe ko oni, Portland i ostali koji se prilagodjavaju sistemu kojeg vec neko igra za 10 klasa bolje od njih su mi besmislenije i manje zanimljive od Atlante, Brooklyna i Cavsa.
Curry je bez Duranta već uzimao titule a ovaj bez njega
Samo da se citiram.PostPostao/la BIHfan » 16 jan 2018, 02:38
Lavine ce biti superstar. Ima i tu neku karizmu, jos je ubica u napadu.
Nadam se nakon one patnje u eri Rosea da ce nas sad sunce obasjat.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
-
RollsRoyce
- Kontakt:
Dobro, Durant je bolji igrač, kakve to ima veze s tim ko je uzimao titule prije koga, odvojeno su igrali u itekako pobjedivim ekipama, zajedno cine skoro pa nepobjedivu ekipu.lumani je napisao/la:RollsRoyce je napisao/la:Koji glupani ovi iz Washingtona, oni GSW-u namecu small ball i forsiraju ga citavu utakmicu, ovakve ekipe ko oni, Portland i ostali koji se prilagodjavaju sistemu kojeg vec neko igra za 10 klasa bolje od njih su mi besmislenije i manje zanimljive od Atlante, Brooklyna i Cavsa.
Curry je bez Duranta već uzimao titule a ovaj bez njega
Nije baš da su imali neku opciju sinoć. Mislim, sa jedina dva centra u ekipi(Howard, Mahinmi) Out, nisu mogli mnogo drugačije. Nije da ih branim i da mislim da bi igrali nešto drukčije da je bio neko od njih, samo konstatujem.RollsRoyce je napisao/la:Koji glupani ovi iz Washingtona, oni GSW-u namecu small ball i forsiraju ga citavu utakmicu, ovakve ekipe ko oni, Portland i ostali koji se prilagodjavaju sistemu kojeg vec neko igra za 10 klasa bolje od njih su mi besmislenije i manje zanimljive od Atlante, Brooklyna i Cavsa.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Nema veze. Radije cu gledati kako se ovi momci bore, nego Jamesa kako privatizuje ekipu.Lillard je napisao/la:Cavs basketball never stops lol
A Carlisle koristi Smitha kao organizatora igreEpidaurus je napisao/la:Luka vec sad za klasu bolji igrac od DSJa, nerealno kolika je razilka u inteligenciji izmedju njih dvojice.
Imao više dodira s loptom i sinoć, iako je odigrao 4 minute manje.
Nisam gledao tekmu, al prvi put da sam se uz highlighte osjećao kao da gledam uživo utakmicu. Kakve šuteve je gađao čovjek, nevjerovatno.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Fk_zeljo_1921 je napisao/la:
![]()
![]()
Sa kakvim samopouzdanjem lik uzima ove suteve iz pm, odmah se okrene jer zna da ulazi... Sinoc da je doslovno sa parkinga bacio, usla bi.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Dominacija najboljeg igrača lige 
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.