Saberi se.Riziko je napisao/la:Arene prenose oba derbija.
Champions League 2019/2020
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: Champions League 2019/2020
Pa nemaju svi sve arene. A sto se tice novca kao motiva prenosenja Zvezde i Dinama ja to razumijem ali mene zanima kvalitet. Ako cemo vec o tome ko bi sta gledao poprilicno sam siguran da je vise ljudi u BiH koji bi veceras gledali Juve Real PSG Atletiko nego Dinamo Zagreb.dscile je napisao/la:Televizije gledaju gledanost, a ne kvalitet utakmice. Znam da ce me vjerovatno neki ovdje napasti, ali ko god je realan zna da ce npr. Nova BH imati vecu gledanost prenoseci utakmicu Zvezde i Bajerna nego npr. Atletika i Juventusa. Oni da misle i ocekuju da ce im veca gledanost biti na drugim utakmicama, oni bi to i prenosili. A to se tebi j*be za Dinamo i Zvezdu je tvoja individualna stvar. I velikoj vecini onih koji ce gledati te utakmice veceras se j*be za Barselonu, Real i ostale velikane.VGS je napisao/la:Normalno da treba prenositi Tunis ako je kvalitetniji mec. Dvije televizije otkupe prava na prenosenje LP i obje prenose neke levatske utakmice jer u njima igraju ekipe iz komsiluka a ne prenose dva derbija. Yebe mi se za Dinamo i Zvezdu.
A i uostalom, ne vidim cemu frka. Arenasport pored Zvezde prenosi jos 4-5 utakmica. Ko hoce da gleda druge utakmice ima mogucnost da to i uradi.
Samo posebna gospoda imaju i sve Arene i sve Sport klubove 
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Svi trebaju imat paket Arena bas zbog toga da mozes birat.VGS je napisao/la:Pa nemaju svi sve arene. A sto se tice novca kao motiva prenosenja Zvezde i Dinama ja to razumijem ali mene zanima kvalitet. Ako cemo vec o tome ko bi sta gledao poprilicno sam siguran da je vise ljudi u BiH koji bi veceras gledali Juve Real PSG Atletiko nego Dinamo Zagreb.dscile je napisao/la:Televizije gledaju gledanost, a ne kvalitet utakmice. Znam da ce me vjerovatno neki ovdje napasti, ali ko god je realan zna da ce npr. Nova BH imati vecu gledanost prenoseci utakmicu Zvezde i Bajerna nego npr. Atletika i Juventusa. Oni da misle i ocekuju da ce im veca gledanost biti na drugim utakmicama, oni bi to i prenosili. A to se tebi j*be za Dinamo i Zvezdu je tvoja individualna stvar. I velikoj vecini onih koji ce gledati te utakmice veceras se j*be za Barselonu, Real i ostale velikane.VGS je napisao/la:Normalno da treba prenositi Tunis ako je kvalitetniji mec. Dvije televizije otkupe prava na prenosenje LP i obje prenose neke levatske utakmice jer u njima igraju ekipe iz komsiluka a ne prenose dva derbija. Yebe mi se za Dinamo i Zvezdu.
A i uostalom, ne vidim cemu frka. Arenasport pored Zvezde prenosi jos 4-5 utakmica. Ko hoce da gleda druge utakmice ima mogucnost da to i uradi.
Drugo...ne postoji ta medjunarodna utakmica koja je h Bih gledanija od srpskih i hrvatskih klubova i njihovih utakmica... To je tako...To ce ti potvrditi i vlasnici tv kuca.
Trece da Bog da da i jedni i drugi veceras prime po petardu.
Hocete li imati Nova SportBrokula je napisao/la:Samo posebna gospoda imaju i sve Arene i sve Sport klubove
Pa 50% drzave ti navija za Srbiju il Hrvatsku.VGS je napisao/la:Sad cemo mi zbog predstavnika Srbije i Hrvatske da propustamo sve kvalitetne utakmice u grupnoj fazi. PSG Real i Atletiko Juve i od dva tv kanala niti jedan ne prenosi.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
- BosniaBoston
- Kontakt:
Brokula je napisao/la:Samo posebna gospoda imaju i sve Arene i sve Sport klubove
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Samo sto Hrvati i Srbi ne gledaju utakmice tih drzava na našim kanalima nego na srpskim i hrvatskim.
- invincible1921
- Kontakt:
BosniaBoston je napisao/la:Brokula je napisao/la:Samo posebna gospoda imaju i sve Arene i sve Sport klubove
=\_1921_/=
"U Basaksehir je došao novi trener, još uvijek traži onu dobitnu kombinaciju. Po meni, jedini igrač na kojeg u Romi trebaju obratiti pažnju je Edin Višća, inače reprezentativac BiH. Brz je, uvijek traži poziciju za šut, pritom je i mnogo jak na lopti", izjavio je Napoleoni.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Visca bolju ocjenu na fifi ima nego tamo neki joao felix
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
Dečko, fulao si temu, kakve veze ima Višća s CLDerdiyok je napisao/la:"U Basaksehir je došao novi trener, još uvijek traži onu dobitnu kombinaciju. Po meni, jedini igrač na kojeg u Romi trebaju obratiti pažnju je Edin Višća, inače reprezentativac BiH. Brz je, uvijek traži poziciju za šut, pritom je i mnogo jak na lopti", izjavio je Napoleoni.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Pogrešna tema, yebaji ga sadMokes je napisao/la:Dečko, fulao si temu, kakve veze ima Višća s CLDerdiyok je napisao/la:"U Basaksehir je došao novi trener, još uvijek traži onu dobitnu kombinaciju. Po meni, jedini igrač na kojeg u Romi trebaju obratiti pažnju je Edin Višća, inače reprezentativac BiH. Brz je, uvijek traži poziciju za šut, pritom je i mnogo jak na lopti", izjavio je Napoleoni.
Trebo sam uraditi SS, pa postaviti na " Smiješne slike ".
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ja imam arene sve, ali nijednog sport kluba.
Elem, mali off....Koristili ko od vas aplikaciju "Rezultati" meni od prije neki dan retoraktivno zvoni, padne gol negdje, pa nakon 10minuta zvoni....
Elem, mali off....Koristili ko od vas aplikaciju "Rezultati" meni od prije neki dan retoraktivno zvoni, padne gol negdje, pa nakon 10minuta zvoni....
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- HordasOdMalena
- Kontakt:
I kod mene isti slučaj, ali tako je znalo biti i ranije. Brzo oni to srede.Riziko je napisao/la:
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Lijepo da se zna ko je elita foruma.invincible1921 je napisao/la:BosniaBoston je napisao/la:Brokula je napisao/la:Samo posebna gospoda imaju i sve Arene i sve Sport klubove
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
- akisarajevo92
- Kontakt:
Napoli jedina ekipa koja ne moze ispuniti stadion u LP, i to kad dolazi prvak Evrope
Don't believe the hype.
ja obih budala što čovjeku dres skinuše, kako bi ih ja pošamarao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.