Velež vs Zrinjski

fudbalfudbal
Kontakt:

Re: Velež vs Zrinjski

Post Postao/la fudbalfudbal » 17 okt 2019, 09:52

Hum94 je napisao/la:slika
slika
:opaopa: :opaopa:
Da znas kako ste ovaj prvi uzeli, od sramote ne bi pisali.
Ti si naša ljubav jedina!

Hum94
Kontakt:

Post Postao/la Hum94 » 17 okt 2019, 10:16

:beba: iDa znas kako ste ovaj prvi uzeli, od sramote ne bi pisali.[/quote]
Znam bolje od tebe,malo bolje pazite ovaj novi sljedeći put.
Pozdrav i za ekipu sa Carine,da nebi bilo da smo njih zaboravili.

1:37 :rol: :rol:

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 17 okt 2019, 10:30

Hum94 je napisao/la::beba: iDa znas kako ste ovaj prvi uzeli, od sramote ne bi pisali.

1:37 :rol: :rol:[/quote]
Jedan vam prodao narkoman a drugi upali i odradili simpatizerima iz stoka kad je konobar sam bio. Opet ne mozes reci nista. Njihova greska sto su debilski ostavili trans. Ima komsija trofeja sa obadvije strane ali u zadnje vrijeme slabo posto su grupe ozbiljnije sta se kaci na tribinu :bih:
slika
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

VolimVelez
Kontakt:

Post Postao/la VolimVelez » 17 okt 2019, 12:59

Hum94 je napisao/la::beba: iDa znas kako ste ovaj prvi uzeli, od sramote ne bi pisali.

1:37 :rol: :rol:[/quote]
Tekbir
Mostar u srcu Velež do groba !

CroCop
Kontakt:

Post Postao/la CroCop » 17 okt 2019, 14:03

IlProfessore je napisao/la:Ko prenosi?
Šugu livadići, utakmicu Moja TV
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 17 okt 2019, 14:26

CroCop je napisao/la:
Komsija zasto potezes te price o cistoci higijeni i bolescinama pa moras dobijati pljuske. Kad su se u Parizu kupali u lavorima sa hladnom vodom iz Sene mi smo se mazali uljem i mirisali na jorgovan. Hija zekane
slika

HAMAM MUZEJ

Hamam muzej“ u Mostaru je autentični spomenik kulture, koji posjetioca vraća u daleku historiju i priča najljepše priče o nekadašnjem načinu života.

Hamam u kom se nalazi muzej je izgrađen krajem XVI i početkom XVII vijeka i danas je jedini očuvani hamam u Mostaru. Građen je u klasičnom otomanskom stilu, skromne vanjštine zbog ekonomičnosti, a pored gradskog trga, džamije ili javne kuhinje zbog praktičnosti.

Hamam je posjećivan od strane žena kao i muškaraca bez obzira na vjersku pripadnost… Tokom boravka u “Muzeju hamam” posjetilac doživljava istinitu historijsku sliku uz priču o običajima – iako je tačnije reći obredima – vezanim za čistoću, masažu, njegu i opuštanje tijela a ujedno i uma.
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

Giljotina
Kontakt:

Post Postao/la Giljotina » 17 okt 2019, 14:34

MMM je napisao/la:
Makso je napisao/la:Dok u jednom djelu grada slobodno hoda na hiljade gostiju iz cijelog svijeta i dive se ljepotama starog grada u drugom dijelu tzv. Mostarci ponose kukastim križevima, ustaškim simbolima i ksenofobnin grafitima.
I sutra se pitaju što turisti ne prelaze bulevar dalje od crkve. Ko bi normalan hodao gradom a oko njega fašistički znakovi
Te ti bajke svežeš mladom mačku za rep i onda se glasno zadereš. PISSSSS!
Kakav si ti njonjavi jado. Ispresavija te čovjek, ti mu pišeš kojekakve doskočice. :lol: I tako svaki put. Samo ti leđa poturaj, frajlice.

Hum94
Kontakt:

Post Postao/la Hum94 » 17 okt 2019, 15:25

Jedan vam prodao narkoman a drugi upali i odradili simpatizerima iz stoka kad je konobar sam bio. Opet ne mozes reci nista. Njihova greska sto su debilski ostavili trans. Ima komsija trofeja sa obadvije strane ali u zadnje vrijeme slabo posto su grupe ozbiljnije sta se kaci na tribinu :bih:
slika[/quote]
A Buna,a zastave na dva koplja...
A pohvali se kako je AVG uzet.

CroCop
Kontakt:

Post Postao/la CroCop » 17 okt 2019, 16:42

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
CroCop je napisao/la:
Komsija zasto potezes te price o cistoci higijeni i bolescinama pa moras dobijati pljuske. Kad su se u Parizu kupali u lavorima sa hladnom vodom iz Sene mi smo se mazali uljem i mirisali na jorgovan. Hija zekane
slika

HAMAM MUZEJ

Hamam muzej“ u Mostaru je autentični spomenik kulture, koji posjetioca vraća u daleku historiju i priča najljepše priče o nekadašnjem načinu života.

Hamam u kom se nalazi muzej je izgrađen krajem XVI i početkom XVII vijeka i danas je jedini očuvani hamam u Mostaru. Građen je u klasičnom otomanskom stilu, skromne vanjštine zbog ekonomičnosti, a pored gradskog trga, džamije ili javne kuhinje zbog praktičnosti.

Hamam je posjećivan od strane žena kao i muškaraca bez obzira na vjersku pripadnost… Tokom boravka u “Muzeju hamam” posjetilac doživljava istinitu historijsku sliku uz priču o običajima – iako je tačnije reći obredima – vezanim za čistoću, masažu, njegu i opuštanje tijela a ujedno i uma.
Primas se ko sucut komsija na najobicniju doskocicu
a od higijene ostadose vam samo spomenici i sjecanja :shifty:
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.

MMM
Kontakt:

Post Postao/la MMM » 17 okt 2019, 16:50

Giljotina je napisao/la:
MMM je napisao/la:
Makso je napisao/la:Dok u jednom djelu grada slobodno hoda na hiljade gostiju iz cijelog svijeta i dive se ljepotama starog grada u drugom dijelu tzv. Mostarci ponose kukastim križevima, ustaškim simbolima i ksenofobnin grafitima.
I sutra se pitaju što turisti ne prelaze bulevar dalje od crkve. Ko bi normalan hodao gradom a oko njega fašistički znakovi
Te ti bajke svežeš mladom mačku za rep i onda se glasno zadereš. PISSSSS!
Kakav si ti njonjavi jado. Ispresavija te čovjek, ti mu pišeš kojekakve doskočice. :lol: I tako svaki put. Samo ti leđa poturaj, frajlice.
Moj High kad hoćeš da piškiš izvadi taj ćevap, a ne jaje! Sav si se upišo niz nogavicu!
Opalit ću te glavićem po čelenci
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!

Demi
Kontakt:

Post Postao/la Demi » 17 okt 2019, 17:02

Hum94 je napisao/la:Znam bolje od tebe,malo bolje pazite ovaj novi sljedeći put.

1:37 :rol: :rol:
Multi-kulti :urnebes:
" "!
1926

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 17 okt 2019, 17:08

Hum94 je napisao/la:Jedan vam prodao narkoman a drugi upali i odradili simpatizerima iz stoka kad je konobar sam bio. Opet ne mozes reci nista. Njihova greska sto su debilski ostavili trans. Ima komsija trofeja sa obadvije strane ali u zadnje vrijeme slabo posto su grupe ozbiljnije sta se kaci na tribinu :bih:
slika
A Buna,a zastave na dva koplja...
A pohvali se kako je AVG uzet.[/quote]

Buna je trans u vrijeme kad je svaka kuca imala svoj trans...ne znam jel ikad kacen iza gola(mozda i jest stvarno ne znam) a ta zastava na dva koplja ne sjecam se kako je uzeta(volio bih da napises ako znas). Carina znamo kako je uzeta/kupljena, dok trans MUSVDG je trans simpatizera ko je je ruku na srce kacen iza gola(to su krive starije generacije RA koje su dozvolile da se takav trans kaci iza gola), i samim tim sto je kacen iza gola iako nije od RA ima neku tezinu. Pa sve ti govori da je okacen u kaficu za vrijeme tekme BiH, to RA sigurno nikad ne bi okacio za vrijeme takve utakmice. AVG je trans uzet navijacki najvise od svih ovih transova, vjerovatno uz ovaj na dva koplja koji ste vi uzeli.

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 17 okt 2019, 17:53

AVG je pao u Čitluku kada je ta podgrupa došla sa transom da navija protiv Veleža za Brotnjo :lol:
Na poluvremenu su se dva momka ušetala na tribinu , skinula trans , a puna tribina to nije ni primjetila. Ako to nije bilo sa stilom , ne znam onda sta je.

RASanticeva
Kontakt:

Post Postao/la RASanticeva » 17 okt 2019, 20:20

Nastavljaju se očajnički napori "naprednjaka" da ispadnu face, ali nažalost ti napori ostaju uzaludni

Čak im se i 1.banjalučka papanska priključila u ofanzivi - lizanje guzica u toku dok se ne budu caklile ko dobar porculan

KME MEDJUGORCI KME :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Mostar u srcu, Velež do groba

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 17 okt 2019, 20:48

ra1981 je napisao/la:AVG je pao u Čitluku kada je ta podgrupa došla sa transom da navija protiv Veleža za Brotnjo :lol:
To je taj "menalita (n)ultra" o kojem su ranije pisali :mrgreen: Vjerovatno najjača podgrupa tada (doduše ranije poznatija kao Torcida Mostar) ide navijati za Brotnjo protiv Veleža, a što je najgore to Ultrasima nije bio ni prvi ni jedini put, redovno su išli u Gabelu, Široki itd.

Izmislili godinu osnivanja kluba, godinu osnivanja kluba navijača, organizovano navijali za Velež, Zrinjski, Dinamo, Hajduk, hodali po okolnim selima ko paćenici radi Veleža, i oni nekome nešto pišu o mentalitetu i mitomaniji :mrgreen: :urnebes:

Što je najluđe, nešto kao podbadaju o nacijama djedova, a oni za života izmijenili klubova ko niko nikad :lolno: Pravi debili.

Hum94
Kontakt:

Post Postao/la Hum94 » 17 okt 2019, 21:02

Hum94
Kontakt:

Post Postao/la Hum94 » 17 okt 2019, 21:07

To je taj "menalita (n)ultra" o kojem su ranije pisali :mrgreen: Vjerovatno najjača podgrupa tada (doduše ranije poznatija kao Torcida Mostar) ide navijati za Brotnjo protiv Veleža, a što je najgore to Ultrasima nije bio ni prvi ni jedini put, redovno su išli u Gabelu, Široki itd.

Izmislili godinu osnivanja kluba, godinu osnivanja kluba navijača, organizovano navijali za Velež, Zrinjski, Dinamo, Hajduk, hodali po okolnim selima ko paćenici radi Veleža, i oni nekome nešto pišu o mentalitetu i mitomaniji :mrgreen: :urnebes:

Što je najluđe, nešto kao podbadaju o nacijama djedova, a oni za života izmijenili klubova ko niko nikad :lolno: Pravi debili.[/quote]

Ako je iko poznat po dolascima sa drugim skupinama pod BB ste vi.Koliko ste puta masovno sa HZ i TM dolazi,čak ste one 2005 kad je bila milja manijaka dosli sa svojim transparentom koji je stajo na tribini cijelu utakmicu.

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 17 okt 2019, 21:12

Hum94 je napisao/la: Ako je iko poznat po dolascima sa drugim skupinama pod BB ste vi.Koliko ste puta masovno sa HZ i TM dolazi,čak ste one 2005 kad je bila milja manijaka dosli sa svojim transparentom koji je stajo na tribini cijelu utakmicu.
Jesu, išli su naši, jedna podgrupa. Ako ništa u svom gradu, mada ne podržavam, ali nemoj da kenjaju ovi tvoji o nekakvom vašem mentalitetu tih godina, kad ste u glavi bili zakurac, ko manje više sve ostale grupe, mimo samog jezgra grupa.

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 17 okt 2019, 21:32

Samo da se ne pocnu sluzit nesportskim metodama, ove godine su vec sa cityem nastelili jednu utakmicu, tko zna na sto su sve spremni. Ako ipak sve bude kako treba uzimamo ovo bez problema, 0:3.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 17 okt 2019, 21:41

Rigoletto je napisao/la:Samo da se ne pocnu sluzit nesportskim metodama, ove godine su vec sa cityem nastelili jednu utakmicu, tko zna na sto su sve spremni. Ako ipak sve bude kako treba uzimamo ovo bez problema, 0:3.
Protiv nas igraju i kaze samo da se ne pocnu sluziti nesportskim metodama jer su nastelili jednu utakmicu ove sezone :lol: :lol: treba zapisivati ovo njihovo gubljenje i utapanje u sopstvenoj mitomaniji i propagandi :tokralju: ili su stvarno prirodno glupi ko racku :lol:
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beli98, feniksptica, mma_hz, opalaopala, ristagrad i 46 gostiju.