Kvalifikacije za SP 2022.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Kvalifikacije za SP 2022.
Nema pepea u nedjelju, ali opet igra samo pobjeda,tesko.
Makedonce pogleda sreca. Rumuni 23 suta,Island 8 i nijedan po golu. Ako su Armence pomeli ovako,vala mogu i Island.
Hrvatska i Rusija ce biti ljepotica.
Makedonce pogleda sreca. Rumuni 23 suta,Island 8 i nijedan po golu. Ako su Armence pomeli ovako,vala mogu i Island.
Hrvatska i Rusija ce biti ljepotica.
BašČelik!
Uzima to Portugal, a i sudije ce im biti naklonjene vjerovatno zbog one lakrdije u prvoj utakmici.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
-
jolicnikola
- Kontakt:
pa pobjeda Srbije u Lisabonu u nedjelju bi bila prava senzacija, u rangu Šerifove pobjede nad Realom, a i onih koje su HR rukometašice napravile prošle godine u Danskoj
-
jolicnikola
- Kontakt:
evo sprema se autobus iz Viteza, kreće u nedjelju rano ujutro, biće ljudi iz samog Viteza, Travnika, Busovače, Kiseljaka, Jajca, Zenice i ostalih mjesta iz Srednje Bosne, tačnije tri autobusa jer ide nekih 150, ja ne idem, ali će tamo biti moji rođaci, prijatelji, tako da sretno njima i da ih ja u veselju dočekam uveče, na trgu u Vitezu
-
Bajramovic1999
- Kontakt:
Sanse za baraz, exyu ekipe:
Hrvatska 100%
Srbija 100%
Sjeverna Makedonija 70%
BiH 60%
svi ostali 0%
Sanse za odlazak na SP direktno:
Hrvatska 70%
Srbija 20%
svi ostali 0%
Hrvatska 100%
Srbija 100%
Sjeverna Makedonija 70%
BiH 60%
svi ostali 0%
Sanse za odlazak na SP direktno:
Hrvatska 70%
Srbija 20%
svi ostali 0%
Portugalce i X vodi na prvenstvo
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ma biti će pola stadiona iz BiH, nisu ovi iz Splita baš zagrijani za reprezentaciju.jolicnikola je napisao/la: ↑12 nov 2021, 00:29evo sprema se autobus iz Viteza, kreće u nedjelju rano ujutro, biće ljudi iz samog Viteza, Travnika, Busovače, Kiseljaka, Jajca, Zenice i ostalih mjesta iz Srednje Bosne, tačnije tri autobusa jer ide nekih 150, ja ne idem, ali će tamo biti moji rođaci, prijatelji, tako da sretno njima i da ih ja u veselju dočekam uveče, na trgu u Vitezu
Mogu mislit koliki će biti redovi za testiranje sutra.
- CROtorious
- Kontakt:
Nije mi jasno zasto je u Splitu jos uvijek takav mentalitet kad igra reprezentacija. Prije je reprezentacija izbjegavala igranje u Splitu, trener je bio uvijek usko povezan s Mamicem/Dinamom i nije ni bilo igraca Hajduka. Sad su tu Grbic, Juranovic, Pasalic, Perisic, Livaja i ostali i trebalo bi im dat podrsku. Osim ako Torcida i udruga NH ne gledaju samo svoj dzep koji pune kroz ˝clanarine˝i boli ih tuki za ostalo.jozinho je napisao/la: ↑12 nov 2021, 09:12Ma biti će pola stadiona iz BiH, nisu ovi iz Splita baš zagrijani za reprezentaciju.jolicnikola je napisao/la: ↑12 nov 2021, 00:29evo sprema se autobus iz Viteza, kreće u nedjelju rano ujutro, biće ljudi iz samog Viteza, Travnika, Busovače, Kiseljaka, Jajca, Zenice i ostalih mjesta iz Srednje Bosne, tačnije tri autobusa jer ide nekih 150, ja ne idem, ali će tamo biti moji rođaci, prijatelji, tako da sretno njima i da ih ja u veselju dočekam uveče, na trgu u Vitezu
Mogu mislit koliki će biti redovi za testiranje sutra.
Zadnja Klupa
Everyday it seems we're wasting away
Splicani su sad itekako zagrijani za reprezentaciju, a i kakve veze imaju Torcida ili BBB sa organizacijama, kad postoje udruge prvo UV, a sad i Mi Hrvati, navijacke skupine vise ne djeluju na taj nacin.
Bice navijaca iz svih gradova, nema tu pravila, karte online su sprzene u rekordom roku.
Bice navijaca iz svih gradova, nema tu pravila, karte online su sprzene u rekordom roku.
Protiv Mađarske na Poljudu je bila ekstra atmosfera ali mislim da je i tada puno vise navijaca bilo iz BiH nego iz Splita
a sjecam se i da su pokusali podmetnut pozar u trafostanicu pokraj stadiona i prekinuti utakmicu pa ih je uhvatilo, pa i kako su pripremili sacekuse na autocesti ali ih je policija uhvatila 
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
-
PatriceKwedi
- Kontakt:
Ala su se ovi srbi zapalili. Pa otrest ce ih Portugal tri razlike. Ne znam sta su si ti luzeri umislili. Dobili Azerbejdzan, Irsku i Luksemburg i sad su sila. U barazu ce ispast kao i uvijek
🔹
-
jolicnikola
- Kontakt:
ne znaju za Ćamilin poučak (vidite u mom potpisu)PatriceKwedi je napisao/la: ↑12 nov 2021, 18:36Ala su se ovi srbi zapalili. Pa otrest ce ih Portugal tri razlike. Ne znam sta su si ti luzeri umislili. Dobili Azerbejdzan, Irsku i Luksemburg i sad su sila. U barazu ce ispast kao i uvijek
- CROtorious
- Kontakt:
Zadnja Klupa
-
jolicnikola
- Kontakt:
mogli bi Albanci proći gore nego Crnogorci prije dvije godine
Očekujem da se Englezi nakon večerašnje utakmice proglase prvim favoritom Mundijala.
41:34
Taylor sto je sudio sudio je, unistit ce ga Infantino. 
Dajte mu zlatnu loptu
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
jolicnikola
- Kontakt:
Jorginho
Danci ipak primili gol, i to od svojih Farskih otoka, šteta
Danci ipak primili gol, i to od svojih Farskih otoka, šteta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.