BiH - Turska
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: BiH - Turska
Hvala bogu da je i nas pomazila sreca pa nemamo povredjeni igraca,kako smo nekad znali u bitnim utakmicama da imamo ili su bili kartoni,jedino sto nema Hasagica,Berberovica,al dobro,nekako je lakse opet,po ovome sto Turci imaju problema sa povredama neigra ni M.Aurelio,Kazim,G.Zan,Sabri Sarlogu,Nihat,Halil Altintop,Semih,pa probleme ima Emre,tesko ce im biti na Biljnom Polju nije to ekipa koja je uigrana veliki plus za nas ,da bog da se izgubili na Biljnom Polju neznali gdje vam je glava,Tuncaya i Hamita Altintopa treba dobro da se zatvore i pritisnuti zadnju liniju gdje je cvrsti S.Cetin al je trom i spor zna kiksati cesto
Hoćeš reći da ovi ne igraju protiv nas?fabio je napisao/la:Hvala bogu da je i nas pomazila sreca pa nemamo povredjeni igraca,kako smo nekad znali u bitnim utakmicama da imamo ili su bili kartoni,jedino sto nema Hasagica,Berberovica,al dobro,nekako je lakse opet,po ovome sto Turci imaju problema sa povredama neigra ni M.Aurelio,Kazim,G.Zan,Sabri Sarlogu,Nihat,Halil Altintop,Semih,pa probleme ima Emre,tesko ce im biti na Biljnom Polju nije to ekipa koja je uigrana veliki plus za nas ,da bog da se izgubili na Biljnom Polju neznali gdje vam je glava,Tuncaya i Hamita Altintopa treba dobro da se zatvore i pritisnuti zadnju liniju gdje je cvrsti S.Cetin al je trom i spor zna kiksati cesto
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
BRATE NIJE TACNO 200 KM, NEGO 600 100% PROVJERENODzoka The maniacs je napisao/la:imas na http://www.**** imas od 40 km pa do 200 km

Pozlatile ti se riječi, bosanski Turčine.Omer_Bosnak je napisao/la:Ja volim Bosnu i volio bih da Bosna ide u Afriku mada mi nece biti zao ni ako Turska ode jer ja u Turska zivim i jedem hljeb i ovo je zemlja gdje su svi Bosanci uvijek dobro dosli i ova utakmica ne moze da pravi problem izmedju brace turske i brace bosanske. Ovo je samo fudbal i prosle godine je Bosna u Turska igrala slabo jer nije trebala poene i to zna turski narod i slaze se da sada mozda treba da Bosna ide dalje i da Turska pusti da Bosna ide u Afrika.
Mi Bosnjaci sto zivimo u Turska volimo Bosnu i volim da Bosna ide u Afrika i da je bolje da Bosna za nas ide u Afrika nego Turska koja uvijek igra na veliki turiniri u Europa i svijet.

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- Ponosni_Bosanac
- Kontakt:
spaha je napisao/la:BRATE NIJE TACNO 200 KM, NEGO 600 100% PROVJERENODzoka The maniacs je napisao/la:imas na http://www.**** imas od 40 km pa do 200 km
Sta bolan 600 ???
Suze Vam teške i svi ste vi mali, kada Vam Sejo mrežu zapali
Neko prodaje kartu 600 KMPonosni_Bosanac je napisao/la:spaha je napisao/la:BRATE NIJE TACNO 200 KM, NEGO 600 100% PROVJERENODzoka The maniacs je napisao/la:imas na http://www.**** imas od 40 km pa do 200 km
Sta bolan 600 ???

★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Da reko je da ima povredjeni igraca puno i da Emre zadobio udarac u utakmc sa Estonijom a Sabri,NIhat,Halil,Semih,Aurelio,G.Zan.nema na spisku...tako netreba pocjenti ni ove momke koji su potecijal i koji su igrali sa estocima,ima ARDA,TUNCAY,HAMIT,i njih treba dobro zatvoritiKnele je napisao/la:Hoćeš reći da ovi ne igraju protiv nas?fabio je napisao/la:Hvala bogu da je i nas pomazila sreca pa nemamo povredjeni igraca,kako smo nekad znali u bitnim utakmicama da imamo ili su bili kartoni,jedino sto nema Hasagica,Berberovica,al dobro,nekako je lakse opet,po ovome sto Turci imaju problema sa povredama neigra ni M.Aurelio,Kazim,G.Zan,Sabri Sarlogu,Nihat,Halil Altintop,Semih,pa probleme ima Emre,tesko ce im biti na Biljnom Polju nije to ekipa koja je uigrana veliki plus za nas ,da bog da se izgubili na Biljnom Polju neznali gdje vam je glava,Tuncaya i Hamita Altintopa treba dobro da se zatvore i pritisnuti zadnju liniju gdje je cvrsti S.Cetin al je trom i spor zna kiksati cesto
- Ponosni_Bosanac
- Kontakt:
fabio je napisao/la:Da reko je da ima povredjeni igraca puno i da Emre zadobio udarac u utakmc sa Estonijom a Sabri,NIhat,Halil,Semih,Aurelio,G.Zan.nema na spisku...tako netreba pocjenti ni ove momke koji su potecijal i koji su igrali sa estocima,ima ARDA,TUNCAY,HAMIT,i njih treba dobro zatvoritiKnele je napisao/la:Hoćeš reći da ovi ne igraju protiv nas?fabio je napisao/la:Hvala bogu da je i nas pomazila sreca pa nemamo povredjeni igraca,kako smo nekad znali u bitnim utakmicama da imamo ili su bili kartoni,jedino sto nema Hasagica,Berberovica,al dobro,nekako je lakse opet,po ovome sto Turci imaju problema sa povredama neigra ni M.Aurelio,Kazim,G.Zan,Sabri Sarlogu,Nihat,Halil Altintop,Semih,pa probleme ima Emre,tesko ce im biti na Biljnom Polju nije to ekipa koja je uigrana veliki plus za nas ,da bog da se izgubili na Biljnom Polju neznali gdje vam je glava,Tuncaya i Hamita Altintopa treba dobro da se zatvore i pritisnuti zadnju liniju gdje je cvrsti S.Cetin al je trom i spor zna kiksati cesto
ma pusti to... svi ce oni igrati, to ti je samo prekrivanje uoci utakmice, to i Ciro radi
-
- Kontakt:
ali morate znati da igraci koji dodju iz Anadolije i drugih timova igraju za turski tim mnogo jace i bolje nego ovi iz Istanbula sto uvijek igraju neke vazne utakmice..Igraci iz ekipa Trabzonspor, Sivaspor, Kayserispor, Gaziantepspor i Genclerbirligi mnogo bolje igraju za turska reprezentacija nego ovi iz Galatasaray, Fenerbahce i Besiktas jer oni igraju samo za para dok ovi igraju za svoj drzaa punim srcem..
- Fanaticosi_Medakovo
- Kontakt:
ej ko zna šta su sufije to jeste derviši sigurno će skontat ovu reklamu moćna je matere mi bez obzira št se radi o turskoj repki. Frajer pomisli da su to najači roboti ono to samo turski reprezentativci zikre. Bilo bi super kad bi ko ove naše odveo u tekiju kakvu vidili bi onda šta je duhovnost. Matere mi ja mislim da bi tamo dobili dovoljno energije da pobijede milion turskih reprezentacija.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Fanaticosi_Medakovo, dana/u 07 sep 2009, 10:39, ukupno mijenjano 1 put.
- Ponosni_Bosanac
- Kontakt:
Fanaticosi_Medakovo je napisao/la:ej ko zna šta su sufije to jeste derviši sigurno će skontat ovu reklamu moćna je matere mi bez obzira št se radi o turskoj repki. Frajer pomisli da su to najači roboti ono to samo turski reprezentativci zikre. Bilo bi super kad bi ko ove naše odveo u tekiju kakvu vidili bi onda šta je duhovnost. Matere mi ja mislim da bi tamo dobili dovoljno energije da pobijede milion turskih reprezentacija.
[youtube][/youtube]

- storm_raider
- Kontakt:
Odgovoricu ti opet, mozda nisi vidio prije.Omer_Bosnak je napisao/la:Ja volim Bosnu i volio bih da Bosna ide u Afriku mada mi nece biti zao ni ako Turska ode jer ja u Turska zivim i jedem hljeb i ovo je zemlja gdje su svi Bosanci uvijek dobro dosli i ova utakmica ne moze da pravi problem izmedju brace turske i brace bosanske. Ovo je samo fudbal i prosle godine je Bosna u Turska igrala slabo jer nije trebala poene i to zna turski narod i slaze se da sada mozda treba da Bosna ide dalje i da Turska pusti da Bosna ide u Afrika.
Mi Bosnjaci sto zivimo u Turska volimo Bosnu i volim da Bosna ide u Afrika i da je bolje da Bosna za nas ide u Afrika nego Turska koja uvijek igra na veliki turiniri u Europa i svijet.
Ne znam za vas, ali ja sam s Turcima u rodbinskim odnosima taman onoliko koliko sam s Austrijancima.

Necu da ulazim u historiju niti u to ko je kakvu stetu pravio ovdje, ipak se treba drzati granica sporta.
Treba ih primiti u najmanju ruku kao da nam ponovo dolazi Danska, ali ih ovaj put ispratiti kuci sa makar jednim golom prednosti.
Moguce da se oni nadaju da ce nasi navijaci povuceni tim "osjecajem bratstva" napraviti i mozda neki skandal na tribinama, a znate kako nam je FIFA zaprijetila prosli put. Huskaci, povucite se i shvatite da je Bosna i Hercegovina postojala i prije nego sto je dosla Osmanska vojna sila i da ce postojati i nakon sto ode ova Turska reprezentacija.
Shvatite da osim ove lijepe nam zemlje druge zemlje nemamo. Shvatite da vam niko ne moze biti brat osim vaseg naroda. A, vjerujte boljih ljudi, a vecih pesimista nisam sreo. Valjda nas je vrijeme ucilo.
Lagano, cuvajte grla, stedite dlanove i onda na Bilino Polje ili odakle cete vec pratiti, pokazite kako se navija za Bosnu i Hercegovinu. I, naravno, samo saburli.

Bosanac i Hercegovac, do zadnje kapi krvi !
Sport je lijek za tijelo i duh.
Mozda Halil i Emre se oprave ,dobili su udarce od Estonaca,a G.zan je zamjenjen u utkmc kao i Kazim sa estoncima i po ovome oni su otpali,a sabri mali bek koji nam je 1utkmc dao onaj gol posle DZEKINOG auto gola nije bilo sa Estonijom i nije bio spisku sa estoncima,M.Aurelio isto koji drzi zadnju liniju turske sredine cvrsto uvjek i tesko ga je zamjeniti tu je estonija nasla rupa kod njih,a Nihat i Semih napadac njih isto nije bilo na spisku sa estoncima povredjeni,zato je izjavio da ima veliki broj povredjeni ,zato odma napasti i cuvati ARDU,TUNCAYA,HAMITA,,ovi drugi su nepoznati,al ipak nisu uigrani
- Ponosni_Bosanac
- Kontakt:
Citat " Lagano, cuvajte grla, stedite dlanove i onda na Bilino Polje ili odakle cete vec pratiti, pokazite kako se navija za Bosnu i Hercegovinu. I, naravno, samo saburli.
Bosanac i Hercegovac, do zadnje kapi krvi !"
Osjetite li ovo
Neka nebo gori, neka srce zbori,

Osjetite li ovo

evo po prvi put na netu
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- Ponosni_Bosanac
- Kontakt:
Bosnier je napisao/la:evo po prvi put na netu
[youtube][/youtube]
Lik je kralj mame mi moje

- Mali Maestro
- Kontakt:
Generalni tajnik SNSD-a, Rajko Vasić je izjavio :
"Znam za tu njegovu izjavu(da navija za BiH jedino kad protiv Turske igraju), ali koliko znam, neće doći na utakmicu. On (Milorad Dodik) i ne voli nogomet, draža mu je košarka. Ali, nema zašto ni dolaziti jer BiH nema šanse. Turci su jači, i nema smisla navijati za gubitnike. Razvalit će vas,".
A i ne treba mi on na tribinama hvala.Na tribinama trebaju biti najvjerniji navijači koji u srcu imaju ovu državu.
"Znam za tu njegovu izjavu(da navija za BiH jedino kad protiv Turske igraju), ali koliko znam, neće doći na utakmicu. On (Milorad Dodik) i ne voli nogomet, draža mu je košarka. Ali, nema zašto ni dolaziti jer BiH nema šanse. Turci su jači, i nema smisla navijati za gubitnike. Razvalit će vas,".
A i ne treba mi on na tribinama hvala.Na tribinama trebaju biti najvjerniji navijači koji u srcu imaju ovu državu.
Please
Ibričić uoči Turske: U Zenici se ne bojimo nikoga, na Turcima je pritisak
Pred Ćirom Blaževićem je možda i odlučujuća utakmica koja bi Bosni i Hercegovini mogla osigurati drugo mjesto i dodatne kvalifikacije za svjetsku smotru u Južnoj Africi. U srijedu u Zenicu stiže Turska koja za "Bosancima" zaostaje četiri boda, a u BiH taboru ne nedostaje optimizma.
"Bilo je dobro. Odgovara mi uloga iza dvojice napadača. Imao sam dosta prostora i mislim da sam to dobro iskoristio. Bilo nam je vrlo bitno da pobijedimo i uspjeli smo to ostvariti. Imali smo i problema, ali srećom, domaćini nisu uspjeli to iskoristiti. Sada je pred nama potpuno nova utakmica. Svi smo se okrenuli Turskoj. Živimo za srijedu i utakmicu u Zenici", rekao je Hajdukov veznjak Senijad Ibričić za Dnevni Avaz.
Zenica nije slučajno izabrana. Očekuje se veličanstvena podrška koja bi mogla biti jezičac na vagi.
"U Zenici se ne bojimo nikoga. Tamo je najbolja atmosfera, ludnica kada igra reprezentacija. Pred tom publikom ne možeš igrati slabo i ne dati sve od sebe. Siguran sam da će tako biti i u srijedu. Znamo da su ulaznice prodane i da vlada veliki interes. To će nam biti dodatni motiv da odigramo najbolje što možemo", dodao je Ibričić.
Poraz bi Tursku gotovo ostavio bez ikakvih šansi, a to je, smatra Ibričić, dodatni pritisak na leđima njihovih protivnika.
"Sada je pritisak na Turcima. Oni moraju pobijediti. Moraju se otvoriti i jurišati. Vjerujem da ćemo znati napraviti dobar kontragard i neutralizirati njihove prijetnje te iskoristiti prostor koji nam ostave", smatra Ibro i zaključuje:
"Treba biti mudar. Znamo kakav nas protivnik čeka i kako smo izgubili u Istanbulu. Vjerujem da smo od tada postali mnogo iskusniji i da nećemo praviti greške koje smo tada pravili. Valjda ćemo imati i više sreće nego u Istanbulu."
Pred Ćirom Blaževićem je možda i odlučujuća utakmica koja bi Bosni i Hercegovini mogla osigurati drugo mjesto i dodatne kvalifikacije za svjetsku smotru u Južnoj Africi. U srijedu u Zenicu stiže Turska koja za "Bosancima" zaostaje četiri boda, a u BiH taboru ne nedostaje optimizma.
"Bilo je dobro. Odgovara mi uloga iza dvojice napadača. Imao sam dosta prostora i mislim da sam to dobro iskoristio. Bilo nam je vrlo bitno da pobijedimo i uspjeli smo to ostvariti. Imali smo i problema, ali srećom, domaćini nisu uspjeli to iskoristiti. Sada je pred nama potpuno nova utakmica. Svi smo se okrenuli Turskoj. Živimo za srijedu i utakmicu u Zenici", rekao je Hajdukov veznjak Senijad Ibričić za Dnevni Avaz.
Zenica nije slučajno izabrana. Očekuje se veličanstvena podrška koja bi mogla biti jezičac na vagi.
"U Zenici se ne bojimo nikoga. Tamo je najbolja atmosfera, ludnica kada igra reprezentacija. Pred tom publikom ne možeš igrati slabo i ne dati sve od sebe. Siguran sam da će tako biti i u srijedu. Znamo da su ulaznice prodane i da vlada veliki interes. To će nam biti dodatni motiv da odigramo najbolje što možemo", dodao je Ibričić.
Poraz bi Tursku gotovo ostavio bez ikakvih šansi, a to je, smatra Ibričić, dodatni pritisak na leđima njihovih protivnika.
"Sada je pritisak na Turcima. Oni moraju pobijediti. Moraju se otvoriti i jurišati. Vjerujem da ćemo znati napraviti dobar kontragard i neutralizirati njihove prijetnje te iskoristiti prostor koji nam ostave", smatra Ibro i zaključuje:
"Treba biti mudar. Znamo kakav nas protivnik čeka i kako smo izgubili u Istanbulu. Vjerujem da smo od tada postali mnogo iskusniji i da nećemo praviti greške koje smo tada pravili. Valjda ćemo imati i više sreće nego u Istanbulu."
sve ce doci na svoje ako Bog da...NoName je napisao/la:E yebem im ja mater sad. Uvijek sam bio tolerantan ali ovo prelazi svaku mjeru. Yebem im mater u pisku. Yebem im sve!!!24SI - Lider SNSDa i premijer RSa Milorad Dodik, javnosti poznat i po izjavi da za svoju državu Bosnu i Hercegovinu, navija samo onda kada igra protiv Turske, ne namjerava u srijedu bodriti bh. fudbalere uodlučujučoj kvalifikacionoj utakmici sa Turcima na zeničkom Bilinom polju.
Ovo je za San potvrdio i Rajko Vasić, generalni sekretar SNSDa, naglasivši da "Dodik ne namjerava doći u Zenicu, jer ne zna ni kada se igra utakmica".
Poznata mi je ta njegova izjava o navijanju za BiH samo protiv Turske, ali, koliko ja znam, Dodik neće doći u Zenicu, niti namjerava navijati za BiH. Osim toga, on se ni ne razumije u fudbal više voli i prati košarku. Kao što se kaže "operisan" je od fudbala. Međutim, nema potrebe ni da dolazi, jer BiH nema nikave šanse protiv Turske.
Mislim da su Turci puno jači, tako da je besmisleno da navija za gubitnike. Ni ja ne mislim ni doći, niti navijati, jer sam uvjeren da će vas Turci "razvaliti" kazao je .
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma razvalim mu ja!!!!! Uh samo da ne postim, kako bi mu se nagovorio. Djubre pokvareno....._dreamer_ je napisao/la:sve ce doci na svoje ako Bog da...NoName je napisao/la:E yebem im ja mater sad. Uvijek sam bio tolerantan ali ovo prelazi svaku mjeru. Yebem im mater u pisku. Yebem im sve!!!24SI - Lider SNSDa i premijer RSa Milorad Dodik, javnosti poznat i po izjavi da za svoju državu Bosnu i Hercegovinu, navija samo onda kada igra protiv Turske, ne namjerava u srijedu bodriti bh. fudbalere uodlučujučoj kvalifikacionoj utakmici sa Turcima na zeničkom Bilinom polju.
Ovo je za San potvrdio i Rajko Vasić, generalni sekretar SNSDa, naglasivši da "Dodik ne namjerava doći u Zenicu, jer ne zna ni kada se igra utakmica".
Poznata mi je ta njegova izjava o navijanju za BiH samo protiv Turske, ali, koliko ja znam, Dodik neće doći u Zenicu, niti namjerava navijati za BiH. Osim toga, on se ni ne razumije u fudbal više voli i prati košarku. Kao što se kaže "operisan" je od fudbala. Međutim, nema potrebe ni da dolazi, jer BiH nema nikave šanse protiv Turske.
Mislim da su Turci puno jači, tako da je besmisleno da navija za gubitnike. Ni ja ne mislim ni doći, niti navijati, jer sam uvjeren da će vas Turci "razvaliti" kazao je .
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.