Estonija - Bosna i Hercegovina

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Bosna i Hercegovina ce u Talinu:

1) Osvojiti 3 boda i osigurati baraz
213
92%
2) Igrati nerijeseno
7
3%
3) Izgubiti
11
5%

Ukupno glasova: 231

Jusuf Coric 96
Kontakt:

Re: Estonija - Bosna i Hercegovina

Post Postao/la Jusuf Coric 96 » 08 okt 2009, 19:57

Nadam se Pobjedi !!!!!! :roll:
Jux

MT87TM
Kontakt:

Post Postao/la MT87TM » 08 okt 2009, 20:12

aq sta je ovo nesto na ftv-u govore da kruze price i da se znam otprilike kad ce biti prekid utakmice u tallinu jel zna neko o ovome sta
Naser Oric
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!

fazlaaaa
Kontakt:

Post Postao/la fazlaaaa » 08 okt 2009, 20:17

MT87TM je napisao/la:aq sta je ovo nesto na ftv-u govore da kruze price i da se znam otprilike kad ce biti prekid utakmice u tallinu jel zna neko o ovome sta
ma to su nabadanja... pa da neko nesto ubaci ,navijaci na tribini ce ga satrat bolan.... BHF je izjavio da nece nista ucinit nazao reprezentaciji i da nece ostetit i dopustit da se to desi... pa ko god da sta ubaci imam osjecaj da bi zavrsio 2 metra pod zemljom...
Zemljo tisucljetna ,na vjernost ti se kunem
Od mora do Save ,od Drine do Une

Jedna i jedina.....

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 okt 2009, 20:17

A na BHFnaticosu...com na forumima javljaju jedni drugima da ne nose BIH obiljezja do tekme.
Jer policija u Talinu pretresa. :roll: Ne treba biti puno pametan i skontati zasto se pretresa boje.
Ako iko zezne i upropasti ovu priliku,onda su definitivno to oni. :shock:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

mahalas
Kontakt:

Post Postao/la mahalas » 08 okt 2009, 20:18

Joj i vi vjerujete u svakojake gluposti, pa ko je toliko lud da prekine utakmicu??????? Svašta. Čovječe mi smo korak do sna i eto sad čemo prekinuti utakmicu, jer je...š ispunjene snove.......
sa Bosnom tugujem, Bosni se radujem
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........

aziz
Kontakt:

Post Postao/la aziz » 08 okt 2009, 20:20

Čuo sam i ja to šatro turci platili nekima da naprave belaj pa da nam se oduzmu bodovi,i koliko sam čuo Bola i Barbarez su umješani u to.Ovo prvo i mogu povjerovat ali ovo drugo teško

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 08 okt 2009, 20:21

pa ako useru i prekinu tekmu(iako sumnjam u to), treba ih objesit...

aziz
Kontakt:

Post Postao/la aziz » 08 okt 2009, 20:24

steve-o je napisao/la:pa ako useru i prekinu tekmu(iako sumnjam u to), treba ih objesit...
za muda brate

deni_m1312
Kontakt:

Post Postao/la deni_m1312 » 08 okt 2009, 20:24

aziz je napisao/la:Čuo sam i ja to šatro turci platili nekima da naprave belaj pa da nam se oduzmu bodovi,i koliko sam čuo Bola i Barbarez su umješani u to.Ovo prvo i mogu povjerovat ali ovo drugo teško
haha :D :lol:

fico45
Kontakt:

Post Postao/la fico45 » 08 okt 2009, 20:27

Zna li iko gdje se moze gledat na internetu?

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 okt 2009, 20:28

aziz je napisao/la:Čuo sam i ja to šatro turci platili nekima da naprave belaj pa da nam se oduzmu bodovi,i koliko sam čuo Bola i Barbarez su umješani u to.Ovo prvo i mogu povjerovat ali ovo drugo teško
Jah a ko biva kazu da je u to umjesan i nas savez da svale na njih. :lol:
Pa svaka ulicna budala zna kolike bi savez milione primili od FIFE za plasman na Svjetsko i jos sto ide uz to :roll:
Ko da njih zarezuje ko.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 08 okt 2009, 20:35

Malo su me ove nase "zvijezde" razocarale sto danas nisu svi bili na sahrani, jednostavno ja sam mogao otici iz skole sa 4 casa i doci, jos izgubit 3,4 slobodna sata, a oni svi nisu mogli odvojit sat-dva i sa Ilidze autima doci

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 08 okt 2009, 20:37

Neka nas prati 90 min. strepnje (da neko od nasih bezmozgovica ne uradi ono sto su nanijetili)
Upozoravo sam na te stvari na drugoj temi-GOSTOVANJE U ESTONIJI ILI TALLINU-pa me gro raje
posralo:te derište,te pametnjakovic te ovo te ono.A kako sada vidim da moje crne misli i informacije
na zalost dobivaju na snazi.Neka nam je dragi Bog na pomoci.O ponovnoj formaciji 3-5-2 i sizofrenom
forsiranju Muratovica neki drugi put, previse sam nervozan

edoode
Kontakt:

Post Postao/la edoode » 08 okt 2009, 20:38

Ma jest ba meni neki dan jedan turčin javio da su oni potplatili desetak Estonaca, koji če imat naše zastave i baklje pa če oni napravit frku na stadionu, a onda če iz helikoptera padobranom Bola i Barba skočit pa otet Čiru i Džeku pa pare zahtjevat za njiha da ih pust na slobodu. E onda tu dolazi neše krme Iljo i rješava situaciju u kojoj se odkriva da su to sve Turci spremili i da je bilo tu umješan i Vincente Del Bosque pa izbacuju i Turke i Špance iz kvalifikacija a mi idemo direkt na SP. :ugeek: :ugeek:

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 08 okt 2009, 20:41

Eto ga anketa :)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 okt 2009, 20:48

nukleusmember je napisao/la:Neka nas prati 90 min. strepnje (da neko od nasih bezmozgovica ne uradi ono sto su nanijetili)
Upozoravo sam na te stvari na drugoj temi-GOSTOVANJE U ESTONIJI ILI TALLINU-pa me gro raje
posralo:te derište,te pametnjakovic te ovo te ono.A kako sada vidim da moje crne misli i informacije
na zalost dobivaju na snazi.Neka nam je dragi Bog na pomoci.O ponovnoj formaciji 3-5-2 i sizofrenom
Meni vise sizofreno izgleda ako Muratovic ne bude igrao ;) :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

deni_m1312
Kontakt:

Post Postao/la deni_m1312 » 08 okt 2009, 20:51

harishp je napisao/la:
nukleusmember je napisao/la:Neka nas prati 90 min. strepnje (da neko od nasih bezmozgovica ne uradi ono sto su nanijetili)
Meni vise sizofreno izgleda ako Muratovic ne bude igrao ;) :mrgreen:
covjek krade lopte ko da je pola zivota proveo u KP Domu zenica....

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 08 okt 2009, 20:54

harishp je napisao/la:
Pa svaka ulicna budala zna kolike bi savez milione primili od FIFE za plasman na Svjetsko i jos sto ide uz to :roll:
Ko da njih zarezuje ko.

ma sat ce turci....ba..samo nek pokusaju ma svakog turcina cu nac i licno cu ga isamarat...sta hoce ko im je kriv kad smo bolji..sportski prihvati poraz i to je to..
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Legenda_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Legenda_BiH » 08 okt 2009, 20:57

Ljudi hoce mi rodjo iz Holandije da gleda tekmu protiv Estonije.. Hoce da rezervise kartu avionsku za tallinn. On je malo ljetan hocel bit problem vezu hotela? I hocel moci nac kartu za tekmi kod nasi navijaca?
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 okt 2009, 20:58

miralem444 je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Ko da njih zarezuje ko.

ma sat ce turci....ba..samo nek pokusaju ma svakog turcina cu nac i licno cu ga isamarat...sta hoce ko im je kriv kad smo bolji..sportski prihvati poraz i to je to..
Ma ja se nasih ,,Turcina,, bojim :lol: :mrgreen: :roll:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.