Estonija - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Jusuf Coric 96
- Kontakt:
Re: Estonija - Bosna i Hercegovina
aq sta je ovo nesto na ftv-u govore da kruze price i da se znam otprilike kad ce biti prekid utakmice u tallinu jel zna neko o ovome sta

Naser Oric 
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!
						Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!
ma to su nabadanja... pa da neko nesto ubaci ,navijaci na tribini ce ga satrat bolan.... BHF je izjavio da nece nista ucinit nazao reprezentaciji i da nece ostetit i dopustit da se to desi... pa ko god da sta ubaci imam osjecaj da bi zavrsio 2 metra pod zemljom...MT87TM je napisao/la:aq sta je ovo nesto na ftv-u govore da kruze price i da se znam otprilike kad ce biti prekid utakmice u tallinu jel zna neko o ovome sta
Zemljo tisucljetna ,na vjernost ti se kunem
Od mora do Save ,od Drine do Une
Jedna i jedina.....
						Od mora do Save ,od Drine do Une
Jedna i jedina.....
A na BHFnaticosu...com na forumima javljaju jedni drugima da ne nose BIH obiljezja do tekme.
Jer policija u Talinu pretresa. Ne treba biti puno pametan i skontati zasto se pretresa boje.
 Ne treba biti puno pametan i skontati zasto se pretresa boje.
Ako iko zezne i upropasti ovu priliku,onda su definitivno to oni.

Jer policija u Talinu pretresa.
 Ne treba biti puno pametan i skontati zasto se pretresa boje.
 Ne treba biti puno pametan i skontati zasto se pretresa boje.Ako iko zezne i upropasti ovu priliku,onda su definitivno to oni.

Sacuvaj me boze onih  navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
						-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Joj i vi vjerujete u svakojake gluposti, pa ko je toliko lud da prekine utakmicu??????? Svašta. Čovječe mi smo korak do sna i eto sad čemo prekinuti utakmicu, jer je...š ispunjene snove.......

sa Bosnom tugujem, Bosni se radujem
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........
						Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........
Čuo sam i ja to šatro turci platili nekima da naprave belaj pa da nam se oduzmu bodovi,i koliko sam čuo Bola i Barbarez su umješani u to.Ovo prvo i mogu povjerovat ali ovo drugo teško

pa ako useru i prekinu tekmu(iako sumnjam u to), treba ih objesit...

za muda bratesteve-o je napisao/la:pa ako useru i prekinu tekmu(iako sumnjam u to), treba ih objesit...
- 
				deni_m1312
- Kontakt:
hahaaziz je napisao/la:Čuo sam i ja to šatro turci platili nekima da naprave belaj pa da nam se oduzmu bodovi,i koliko sam čuo Bola i Barbarez su umješani u to.Ovo prvo i mogu povjerovat ali ovo drugo teško

Zna li iko gdje se moze gledat na internetu?

Jah a ko biva kazu da je u to umjesan i nas savez da svale na njih.aziz je napisao/la:Čuo sam i ja to šatro turci platili nekima da naprave belaj pa da nam se oduzmu bodovi,i koliko sam čuo Bola i Barbarez su umješani u to.Ovo prvo i mogu povjerovat ali ovo drugo teško

Pa svaka ulicna budala zna kolike bi savez milione primili od FIFE za plasman na Svjetsko i jos sto ide uz to

Ko da njih zarezuje ko.
Sacuvaj me boze onih  navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
						-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Malo su me ove nase "zvijezde" razocarale sto danas nisu svi bili na sahrani, jednostavno ja sam mogao otici iz skole sa 4 casa i doci, jos izgubit 3,4 slobodna sata, a oni svi nisu mogli odvojit sat-dva i sa Ilidze autima doci

- 
				nukleusmember
- Kontakt:
Neka nas prati 90 min. strepnje (da neko od nasih bezmozgovica ne uradi ono sto su nanijetili)
Upozoravo sam na te stvari na drugoj temi-GOSTOVANJE U ESTONIJI ILI TALLINU-pa me gro raje
posralo:te derište,te pametnjakovic te ovo te ono.A kako sada vidim da moje crne misli i informacije
na zalost dobivaju na snazi.Neka nam je dragi Bog na pomoci.O ponovnoj formaciji 3-5-2 i sizofrenom
forsiranju Muratovica neki drugi put, previse sam nervozan

Upozoravo sam na te stvari na drugoj temi-GOSTOVANJE U ESTONIJI ILI TALLINU-pa me gro raje
posralo:te derište,te pametnjakovic te ovo te ono.A kako sada vidim da moje crne misli i informacije
na zalost dobivaju na snazi.Neka nam je dragi Bog na pomoci.O ponovnoj formaciji 3-5-2 i sizofrenom
Ma jest ba meni neki dan jedan turčin javio da su oni potplatili desetak Estonaca, koji če imat naše zastave i baklje pa če oni napravit frku na stadionu, a onda če iz helikoptera padobranom Bola i Barba skočit pa otet Čiru i Džeku pa pare zahtjevat za njiha da ih pust na slobodu. E onda tu dolazi neše krme Iljo i rješava situaciju u kojoj se odkriva da su to sve Turci spremili i da je bilo tu umješan i Vincente Del Bosque pa izbacuju i Turke i Špance iz kvalifikacija a mi idemo direkt na SP.  :ugeek:  :ugeek:

Eto ga anketa  

Meni vise sizofreno izgleda ako Muratovic ne bude igraonukleusmember je napisao/la:Neka nas prati 90 min. strepnje (da neko od nasih bezmozgovica ne uradi ono sto su nanijetili)

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
						-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- 
				deni_m1312
- Kontakt:
covjek krade lopte ko da je pola zivota proveo u KP Domu zenica....harishp je napisao/la:Meni vise sizofreno izgleda ako Muratovic ne bude igraonukleusmember je napisao/la:Neka nas prati 90 min. strepnje (da neko od nasih bezmozgovica ne uradi ono sto su nanijetili)
- miralem444
- Kontakt:
harishp je napisao/la:Jah a ko biva kazu da je u to umjesan i nas savez da svale na njih.aziz je napisao/la:Čuo sam i ja to šatro turci platili nekima da naprave belaj pa da nam se oduzmu bodovi,i koliko sam čuo Bola i Barbarez su umješani u to.Ovo prvo i mogu povjerovat ali ovo drugo teško
Pa svaka ulicna budala zna kolike bi savez milione primili od FIFE za plasman na Svjetsko i jos sto ide uz to
Ko da njih zarezuje ko.
ma sat ce turci....ba..samo nek pokusaju ma svakog turcina cu nac i licno cu ga isamarat...sta hoce ko im je kriv kad smo bolji..sportski prihvati poraz i to je to..
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
						- Legenda_BiH
- Kontakt:
Ljudi hoce mi rodjo iz Holandije da gleda tekmu protiv Estonije.. Hoce da rezervise kartu avionsku za tallinn. On je malo ljetan hocel bit problem vezu hotela? I hocel moci nac kartu za tekmi kod nasi navijaca?

It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.
Ma ja se nasih ,,Turcina,, bojimmiralem444 je napisao/la:harishp je napisao/la:Jah a ko biva kazu da je u to umjesan i nas savez da svale na njih.aziz je napisao/la:Čuo sam i ja to šatro turci platili nekima da naprave belaj pa da nam se oduzmu bodovi,i koliko sam čuo Bola i Barbarez su umješani u to.Ovo prvo i mogu povjerovat ali ovo drugo teško
Ko da njih zarezuje ko.
ma sat ce turci....ba..samo nek pokusaju ma svakog turcina cu nac i licno cu ga isamarat...sta hoce ko im je kriv kad smo bolji..sportski prihvati poraz i to je to..

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
						-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.