Scof1eld je napisao/la:ako se neko tek pridruzio ss. ligi , hoce li mu se racunati ukupni bodovi iz prvog kola ?![]()
i da li ima ss. liga za europa ligu ?
ne
Moderatori/ce: bodi123,Padovan,Donnie Darko
Scof1eld je napisao/la:ako se neko tek pridruzio ss. ligi , hoce li mu se racunati ukupni bodovi iz prvog kola ?![]()
Ali na drugo pitanje je odgovor da, kod je 36153-4097marseille_unique je napisao/la:Scof1eld je napisao/la:ako se neko tek pridruzio ss. ligi , hoce li mu se racunati ukupni bodovi iz prvog kola ?![]()
ne
e to je sranjemarseille_unique je napisao/la:Scof1eld je napisao/la:ako se neko tek pridruzio ss. ligi , hoce li mu se racunati ukupni bodovi iz prvog kola ?![]()
ne
Nemozes dati takav link, svakome ce izbaciti njegovu ekipu
Ja ga htio izbaciti, ubaciti Evru u odbranu i nisam stigao.Romariooo je napisao/la:jbg ja konto ovog dzagoeva uzeti, i u zadnji cas se predomislim, kad evo ga dade gol
Jimmy from the hood je napisao/la:Ja ga htio izbaciti, ubaciti Evru u odbranu i nisam stigao.Romariooo je napisao/la:jbg ja konto ovog dzagoeva uzeti, i u zadnji cas se predomislim, kad evo ga dade gol
Još mi (C)
Sreća pa sam mislio da se sve utakmice igraju večeras u 20:45.
nema nanija veceras, na klupi, i ja sam ga konto, al dobro sam pretpostavio da ce ga odmarati, mijenjaj dok nije kasnoadas_barca je napisao/la:Moj tim:
---------------------Neuer-------------------------
Sagna----Thiago Silva-----Rami-----Cissokho-
Hazard---Arteta----------Willian-------Nani----
----------Messi (C)-------Soldado-------------
Klupa:De Sanctis,Gignac,Sammir,Rat.
jest vala, ja sam konto da se moze mijenjati s rezervama koje imas unutar tima, mislio sam da samo ne mozes raditi transfere, al nema veze, moji su svi u pocetnim postavama. cardozo bi veceras trebao dati koji gol, a isto mislim da ce bastos ubiti dinamo, od njih dvojice ocekujem najvise bodovaJimmy from the hood je napisao/la:Sad je kasno da se mijenja. Sat prije početka prve utakmice lige prvaka se može mijenjati.
dok si tu moloze ako mozes da mi pojasnis ovo u vezi wild carda, jel njega kad koristis mozes mijenjati neogranicen broj igraca izmedju dva kola, i to samo jednom u toku sezone, i jel isto pravilo vazi i za premier league fantasyMonolog je napisao/la:________________Szczesny____________
Srna___Thiago Silva___Carvalho_____Santos
Alonso_________Witsel________Ribery
Messi (c)________Soldado_______Muller
Iskorišten wild card.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.