Ma Gaspart je totalna budaletina. On bi ovo i uradio da je na čelu kluba.
FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ma ostaje bar jos godinu a pacov odlazi, to bi bilo mozda i najbolje.
Ne mozes svakako ovo ljeto traziti tolike zamjene, jednostavno se nema novca zbog covida. 2021 ce svakako biti druga Barcelona.
Ne mozes svakako ovo ljeto traziti tolike zamjene, jednostavno se nema novca zbog covida. 2021 ce svakako biti druga Barcelona.
27.10.2020
Katalonski mediji uglavnom pišu da je Messi prelomio zbog načina na koji je Suarez najuren iz kluba. Kažu da je to Koeman uradio telefonskim putem? To implicira da bi u slučaju da Messi ostane arogantni Koeman mogao dobiti pedalu na isti način a da nije ni seo na klupu?....Obožavam trenutna dešavanja 
Nece dobit pedalu odmah, ali da ce ga sabotirat do decembra, hoce.parangal je napisao/la: ↑25 avg 2020, 22:57Katalonski mediji uglavnom pišu da je Messi prelomio zbog načina na koji je Suarez najuren iz kluba. Kažu da je to Koeman uradio telefonskim putem? To implicira da bi u slučaju da Messi ostane arogantni Koeman mogao dobiti pedalu na isti način a da nije ni seo na klupu?....Obožavam trenutna dešavanja![]()
27.10.2020
Jbt na klixu hladno ide udarna vijest iz minute u minutu. 
Zadnja izmjena: messilla, dana/u 25 avg 2020, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
@Harden
Radije ga džabe pustiti.
Cuj 150 miliona, ko da je Coutinho
To bi simbolicno znacilo, kao da mu kažu: Toliko mi cijenimo i toliko vrijede svi tvoji golovi, asistencije, trofeji , sve što kao igrac donio Barci, sav tvoj status i legacy - 150 miliona

Pa bolje da ga puste besplatno, manje bi ofirni bili realno
Radije ga džabe pustiti.
Cuj 150 miliona, ko da je Coutinho
To bi simbolicno znacilo, kao da mu kažu: Toliko mi cijenimo i toliko vrijede svi tvoji golovi, asistencije, trofeji , sve što kao igrac donio Barci, sav tvoj status i legacy - 150 miliona
Pa bolje da ga puste besplatno, manje bi ofirni bili realno
Zadnja izmjena: let3, dana/u 25 avg 2020, 23:01, ukupno mijenjano 1 put.
Kaze protesti u Kataloniji ja prebrojao 30 ljudi ..... ja protesta i qrca ....
Hvala Messi i dovidjenja <3
Povedi i Bartru sa sobom
Hvala Messi i dovidjenja <3
Povedi i Bartru sa sobom
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
- Nail for Real
- Kontakt:
E cuj igrac tjera predsjednika kluba, ooo Florentino we are not worthy!!
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
U redakciji nema boljih vijesti od losi vijesti. To ti je ko bajram i bozic u jedno. Materiala hrpa, klikova nemozes izbrojati.
@igrajlopte 🐦
- ElCartel11
- Kontakt:
Vise se brinu ostali navijači hoce li otici ili ne.
Najzesci normalno Madridjani njih redovno kara
Najzesci normalno Madridjani njih redovno kara
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Husika se pojavio u dresu Tottenhama

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- BoixosNois1899
- Kontakt:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Nisam još vidio da je igrač veći od kluba.Nail for Real je napisao/la: ↑25 avg 2020, 23:01E cuj igrac tjera predsjednika kluba, ooo Florentino we are not worthy!!
Mada Barca s Messijem ima 34 trofeja za 16 sezona.
A bez Messija 18 za 100 godina.
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Prisutni kazu da je izgubio glas govoreci da uzmu Eriksena umjesto Messija na tecnom katalonskom
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Konačno dođe noć za koju je Romariooo živio sve ove godine i njega tad nema na forumu. 
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
@igrajlopte 🐦
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.