Ma kakvo cupanje i treniranje... Tvorza i raskid ugovora.
Manchester United FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Kakav kanal ljudino, baciće ga u prdekanu.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ma nece ba, kakva robija rade igraci ovakve stvari pa ne znam da je ijedan na robiji zavrsio. Ali da ce imati problema hoce sigurno i tu dolazimo do kanala o kojem govorim. Dobit ce on jaku novcanu kaznu, uslovnu vjerovatno, dat ce djevojci pare i izvuci se.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Sudeci po audio snimcima u pitanju je silovanje. Ako se Mendy nije izvukao, nece ni on. A iskreno i ne treba.Rooney88 je napisao/la: ↑30 jan 2022, 13:31Ma nece ba, kakva robija rade igraci ovakve stvari pa ne znam da je ijedan na robiji zavrsio. Ali da ce imati problema hoce sigurno i tu dolazimo do kanala o kojem govorim. Dobit ce on jaku novcanu kaznu, uslovnu vjerovatno, dat ce djevojci pare i izvuci se.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Nisi ni ti dobar. Sve ukazuje na silovanje, a ti se brines kakav ce on psihicki bit na terenu
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Jesil realn jbt, ti si bar uvjek bio dobar forumas sto ti trebaju ovakve izjave,tip je krampa od covjeka, i treba da ide u bajbuk da ga zguzi kakav drvosjeca da mu oci ispadnu,.Rooney88 je napisao/la: ↑30 jan 2022, 13:31Ma nece ba, kakva robija rade igraci ovakve stvari pa ne znam da je ijedan na robiji zavrsio. Ali da ce imati problema hoce sigurno i tu dolazimo do kanala o kojem govorim. Dobit ce on jaku novcanu kaznu, uslovnu vjerovatno, dat ce djevojci pare i izvuci se.
Koji debil moras biti, imas milione 20god, cijeli svjet tvoj i ti ides raditi ovakve stvari i 10god zatvora je malo
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ama stanite sekundu ba, nigdje nisam rekao da je opravdano, normalno da nije okej i da treba snositi posljedice. Ali ima stotinu smjerova u kojima ovo moze krenuti, ponasate se jbte kao da sam mu ja sudija pa od mene zavisi kako ce zavrsiti. I sami znate da ovo moze otici na neku uslovnu kaznu, ne pretvarajte se da ne zivimo u svijetu gdje oni sa parama i uticajem prolaze drugacije kada rade sranja, pogotovo ako su mladi kao on. Da li se slazem s tim? NE! Da li je to realnost? Da.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Moj Rooney, ovo može samo u 2 smjera otići. Ili da se demantuje ovako nešto (nekim čudom da ne bude istine u ovom), ili ide optužnica protiv njega gdje će vrlo lako završiti u pritvoru i tu je onda njegov kraj. A kad pogledamo kako su u UK osjetljivi povodom ovakvih slučajeva, ne bih mu baš bio u koži.
Da je to tako izvukao bi se i Mendy, Robinho i tako ti degenerici.topnik1 je napisao/la: ↑30 jan 2022, 13:46Jesil realn jbt, ti si bar uvjek bio dobar forumas sto ti trebaju ovakve izjave,tip je krampa od covjeka, i treba da ide u bajbuk da ga zguzi kakav drvosjeca da mu oci ispadnu,.Rooney88 je napisao/la: ↑30 jan 2022, 13:31Ma nece ba, kakva robija rade igraci ovakve stvari pa ne znam da je ijedan na robiji zavrsio. Ali da ce imati problema hoce sigurno i tu dolazimo do kanala o kojem govorim. Dobit ce on jaku novcanu kaznu, uslovnu vjerovatno, dat ce djevojci pare i izvuci se.
Koji debil moras biti, imas milione 20god, cijeli svjet tvoj i ti ides raditi ovakve stvari i 10god zatvora je malo
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Mali je ocigledno nasilnik i siledzija, ko mu **** mater debilsku, istraga ce reci svoje, ali nek se **** sad u zatvoru. Koji kreten, zavrsio je sebi karijeru, unistio je djevojci zivot, mars u pm kad ga ne znas drzati u gacama. 

<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
-
- Kontakt:
Ma nema šanse, on je ovdje gotov sto posto. Kao što Poligon10 napisa, on mora ili dokazati da je sve ovo izmišljotina, ili ide u zatvor i završava karijeru. Ovdje polovičnog rješenja teško da može biti, jer je dokazni materijal toliko uvjerljiv, nije rekla-kazala.Rooney88 je napisao/la: ↑30 jan 2022, 15:32Ama stanite sekundu ba, nigdje nisam rekao da je opravdano, normalno da nije okej i da treba snositi posljedice. Ali ima stotinu smjerova u kojima ovo moze krenuti, ponasate se jbte kao da sam mu ja sudija pa od mene zavisi kako ce zavrsiti. I sami znate da ovo moze otici na neku uslovnu kaznu, ne pretvarajte se da ne zivimo u svijetu gdje oni sa parama i uticajem prolaze drugacije kada rade sranja, pogotovo ako su mladi kao on. Da li se slazem s tim? NE! Da li je to realnost? Da.
Priveden je, čeka se podizanje optužnice ... Nike se javio da je "deeply concerned" oko ovoga. Dakle, ode društveni status, odoše sponzori. Vrlo moguće da i bajbok visi nad glavom. Snimci su strašni, ako ne dokaže da je ovo 100% lažirano, njemu je robija. Pare ovdje ne važe ništa. Vole englezi i ameri napraviti primjere od ovakvih budala za primjer ostalima. Da ne zatrpavam ovdje, ima na wikipediji ko' tariguz dug spisak slavnih sportista koji su odrapili zbog raznih razloga. Meni je ovo čudno iz razloga što je cijela stvar otišla prvo na Instagram pa onda na policiju umjesto obrnuto, ali šta ja znam, čudna su ova nova vremena, a ja sam malo mator da to sve pohvatam.
Što se tiče Man UTD-a, on je - mislim - svoje odsvirao. Klub ima jako visoke standarde i letili su puno bolji i jači igrači od njega za manje. Na kraju krajeva, ko ga ****, imaš sve i to baciš pod noge. Ni prvi ni poslednji. Što se ostalog (što je nama bitno) tiče, loš je tajming, jer smo pustili i Martiala i Amada i sad smo odjednom tanki gore. Nadam se da to gazde neće povući u neku budalaštinu tipa Dembele.
Što se tiče Man UTD-a, on je - mislim - svoje odsvirao. Klub ima jako visoke standarde i letili su puno bolji i jači igrači od njega za manje. Na kraju krajeva, ko ga ****, imaš sve i to baciš pod noge. Ni prvi ni poslednji. Što se ostalog (što je nama bitno) tiče, loš je tajming, jer smo pustili i Martiala i Amada i sad smo odjednom tanki gore. Nadam se da to gazde neće povući u neku budalaštinu tipa Dembele.
Jedan MBE, drugi silovatelj, a na terenu skroz druga prica, pogotovo u posljednim mjesecima... boze kakav klub 

Fabrizio je objavio da nije bilo nikakvog kontakta za Deadline day transfer Dembelea u United. Nadam se da je tacno. To bi bila tacka na i za inace uzasan prelazni rok. Ako se zavrse ovi transferi Lingarda i Jonesa, to ce biti 5 odlazaka + Greenwood sesti, a nijedan dolazak. Strasno.al... je napisao/la: ↑30 jan 2022, 20:05Priveden je, čeka se podizanje optužnice ... Nike se javio da je "deeply concerned" oko ovoga. Dakle, ode društveni status, odoše sponzori. Vrlo moguće da i bajbok visi nad glavom. Snimci su strašni, ako ne dokaže da je ovo 100% lažirano, njemu je robija. Pare ovdje ne važe ništa. Vole englezi i ameri napraviti primjere od ovakvih budala za primjer ostalima. Da ne zatrpavam ovdje, ima na wikipediji ko' tariguz dug spisak slavnih sportista koji su odrapili zbog raznih razloga. Meni je ovo čudno iz razloga što je cijela stvar otišla prvo na Instagram pa onda na policiju umjesto obrnuto, ali šta ja znam, čudna su ova nova vremena, a ja sam malo mator da to sve pohvatam.
Sto se tice ovog za instagram, citao sam da je djevojka izjavila kako joj je racun bio hakiran i da uopste nije planirala da to objavi na instagram

SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

Makar nesto pametno od nas u ovom prelaznom roku

SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Frajer više u bolnici nego na terenu i to u dvaput fizički manje zahtjevnoj španjolskoj ligi. Sa ritmom igre u Engleskoj, dopuštenim kontaktima i oštrinom kojom bekovi idu na tebe, njemu ne bi trebala bolnica, nego parcela za sahrane. A sve to sa finansijskim paketom ko da je Mbappe. U ovom slučaju hvala, ali ne hvala.
Ovdje i dalje mitomanija oko fizički zahtjevne EPL 

Joj ziv bio ajde da ne spominjemo vise spanjolsku ligu da se ovaj ne bi nasao uvrijedjen ko svaki put.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Kako mi je krivo za Masona u pm. Mason je vrhunski talenat i od njega sam očekivao velike stvari. Odlična kontrola lopte,podjednako korištenje lijeve i desne noge,vrlo malo slobodnog prostora potrebnog za go,sve te karakteristike je imao. Ali očigledno su mu slava i nenormalna primanja za jednog tinejdzera udarili u glavu i ako izbjegne zatvor nek se udara nogom.
-
- Kontakt:
Moj ti je savjet da promijeniš username brategreenwood je napisao/la: ↑31 jan 2022, 00:52Kako mi je krivo za Masona u pm. Mason je vrhunski talenat i od njega sam očekivao velike stvari. Odlična kontrola lopte,podjednako korištenje lijeve i desne noge,vrlo malo slobodnog prostora potrebnog za go,sve te karakteristike je imao. Ali očigledno su mu slava i nenormalna primanja za jednog tinejdzera udarili u glavu i ako izbjegne zatvor nek se udara nogom.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.