Jos kad skontas da se neces moci maknuti od politicara koji bi da se slikaju sa tobom, a ne daju feninga za dvoranu ili bazen, odma bi sam sebe diskvalifikovao

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Jos kad skontas da se neces moci maknuti od politicara koji bi da se slikaju sa tobom, a ne daju feninga za dvoranu ili bazen, odma bi sam sebe diskvalifikovao
Semper je napisao/la: ↑25 jul 2021, 15:08Husic je ocito donji dom svjetskog tekvamdoa. Otvorio mu se zrijeb i uspio je osvojiti solidno mjesto. U polufinalu i u borbi za bronzu je deklasiran , bas se vidi da su par nivoa iznad njega.
Decko je mlad, sad ce dobiti dosta novca od sponzora. Neka otvori odmah nargila bar " Tokio " i nek uziva u zivotu.
Za tri godine jedva da cemo ga se sjecati...
HAHAAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHA BABO PREKUCAO SI IGRICUSemper je napisao/la: ↑25 jul 2021, 15:08Husic je ocito donji dom svjetskog tekvamdoa. Otvorio mu se zrijeb i uspio je osvojiti solidno mjesto. U polufinalu i u borbi za bronzu je deklasiran , bas se vidi da su par nivoa iznad njega.
Decko je mlad, sad ce dobiti dosta novca od sponzora. Neka otvori odmah nargila bar " Tokio " i nek uziva u zivotu.
Za tri godine jedva da cemo ga se sjecati...
Nek joj neko preporuci ss forum i ovaj prijedlog sa nargilom
Pazi ovo, ona ima 2 sestre i obje treniraju tekvando.
Treba li im Nedzad neki PR? Pitam za sebe
Donnie Darko je napisao/la: ↑25 jul 2021, 15:16Naši rezultati na velikim sportskim takmičenjima i najveće vjernike dovode u iskušenje da prihvate Islam ili drugu religiju. Mene prvog. Za narod poput našeg, najpravednije i jest da nikad ništa ne osvojimo jer zaslužujemo samo kitu da glabamo.
Čast izuzecima, kojih je ruku na srce mnogo.
Fulo si poentu posta. Naši rezultati su vrh sa obzirom za koju državu se bore i kakve uslove imaju. Govorim o ljudima koji se udostoje da kritikuju te rezultate, a ima ih previše.StevieG8 je napisao/la: ↑25 jul 2021, 15:29Donnie Darko je napisao/la: ↑25 jul 2021, 15:16Naši rezultati na velikim sportskim takmičenjima i najveće vjernike dovode u iskušenje da prihvate Islam ili drugu religiju. Mene prvog. Za narod poput našeg, najpravednije i jest da nikad ništa ne osvojimo jer zaslužujemo samo kitu da glabamo.
Čast izuzecima, kojih je ruku na srce mnogo.
Eto sad je religija kriva mozda jednostavno treba prihvatiti da nas ima malo, netalentirani smo, uslovi treniranja losi, adekvatan trenerski kadar za vecinu sportova skoro da i ne postoji. Evo ti banalan primjer jedna Tuzla godinama nema olimpijski bazen pa se nesto ipak treniralo a sad nema nikakav
treniraju djeca u plicaku na slanim jezerima. Otidji nekad pogledaj prostorije bilo kakvog kluba koji se bavi nekim rubnim sportom pa to su uglavnom po tavanima s opremom iz bivse juge.
aBd
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.