Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Daj bogati idi diži živce nekome drugom!Stone Island je napisao/la:Bolje onda da smo Turke pustili na SP barem bi se borili za svjetski vrh.A mi kao turisti možemo uvijek otići.
NE seriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii turcineStone Island je napisao/la:Bolje onda da smo Turke pustili na SP barem bi se borili za svjetski vrh.A mi kao turisti možemo uvijek otići.
Stone Island je napisao/la:Bolje onda da smo Turke pustili na SP barem bi se borili za svjetski vrh.A mi kao turisti možemo uvijek otići.
Totalno nerealan rezultat, ali hebi ga, nije ni bitanTrasimaco je napisao/la:Jbg, nismo koristili jako dobre sanse, a onda za 2 minuta 2 gola!WTF?! Utakmica je bila jako cudna, jer su svi golovi tako padali u malom vremenskom razmaku. Spanija prejaka na svakoj poziciji i za mene prvi faovrit SPa. Dzeko prvi strijelac evropske zone zajedno sa Gekasom. Sminka!
Sad idemo u taj baraz da nekom onako slatko mamu ****.
Stone Island je napisao/la:Bolje onda da smo Turke pustili na SP barem bi se borili za svjetski vrh.A mi kao turisti možemo uvijek otići.
Jesil ti gledo utakmicu bogati?Saurman je napisao/la:Supicu Supicu ko tebe pozva u reprezentaciju da mu je.em ma..er....spanci su nam pokazali gdje nam je mjesto ljudi dosli s trecim sastavom i razbili nas jos smo dobro i prosli moglo je biti 8-0..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.