Savo Milošević - Selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Savo Milošević - Selektor Bosne i Hercegovine
Ne znam kako neko moze gledati Senada...ali stvarno.
Najodvratniji novinar na Balkanu. Uspio je nadmasiti i onog s Happy tv.
Ali eto, živi cojk na staroj slavi.
Najodvratniji novinar na Balkanu. Uspio je nadmasiti i onog s Happy tv.
Ali eto, živi cojk na staroj slavi.
Sve znam brata ali vidjet selektora pa rekord da pogledam,kaže jos žena kako možeš tog ljigavca gledati ali eto hudo muško.
„Pravi džentlmen nikada ne napušta svoju damu“,
Aleksandro Del Piero
Aleksandro Del Piero
Volio bih čuti šta čovjek ima za reći, ali ne mogu ovog ratohuškačkog ljigavca taman da mi starog ispituje.
Doduše, naslov mi je iznenađujuće blag. Očekivao sam nešto zapaljivije ala "Nisam izdao Bijeljinu, Poštujem Aliju, Dodik me je molio za dres Zaragoze".
Doduše, naslov mi je iznenađujuće blag. Očekivao sam nešto zapaljivije ala "Nisam izdao Bijeljinu, Poštujem Aliju, Dodik me je molio za dres Zaragoze".
The saddest thing in life is wasted talent.
Jel ga pitao ko šta za period u Olimpiji ? Kako to da su takvog vrlog stručnjaka otjerali nakon manje od pola godine ?
Tu koliko vidim nije mu važila ona da će sam otici ako vidi da ne može da pomogne s obzirom da je tužio klub po odlasku i ako je imao šest poraza u petnaest utakmica.
Tu koliko vidim nije mu važila ona da će sam otici ako vidi da ne može da pomogne s obzirom da je tužio klub po odlasku i ako je imao šest poraza u petnaest utakmica.
-
Espiritosanto
- Kontakt:
Kaže mu onaj Maki nećemo o tom to je bio kratak period,nije uopšte relevantno o tome pričatichily-rz je napisao/la: ↑08 okt 2023, 13:30Jel ga pitao ko šta za period u Olimpiji ? Kako to da su takvog vrlog stručnjaka otjerali nakon manje od pola godine ?
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Meni je emisija vise licila na ovaj skec
U ostalom, da ga je npr. Baho u Al Jazeer-u zvao, bilo bi vise sportskih pitanja. Ruku na srce, imao sam cast upoznati Makija licno, ali od tada je proslo 13 godina i covjek vise nije interesantan ni kao moderator, komentator ni voditelj. Jbt, iscekujes pitanje kao ozeblo sunce, a Senad mu spusta: "Je'l ti njega pitas ili ga hvalis?"
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
Kakva je situacija u savezu i u samoj reprezentaciji,nakon Faruka, i Kodre, Savo je osvjezenje. Ako nista covjek realno i racionalno razmislja, smisleno odgovara na pitanja i rezonuje. Vidjeli smo sve i svasta do sad sto se tice bivsih selektora, pa bar na osnovu ovoga sto smo culi od Save do sad, mozemo i njega istrpit dok ne vidimo rezultate u nardnih par utakmica.
P.S. ne znam jel samo meni zapalo za oko. Koliko je rasulo i javasluk u savezu da selektoru na prvom znacajnijem medijskom nastupu nisu bili u stanju obezbjediti dva ista dresa zapakovana, koje je donio na poklon u emisiju. Za ove je Munib, Berlusconi licno..
P.S. ne znam jel samo meni zapalo za oko. Koliko je rasulo i javasluk u savezu da selektoru na prvom znacajnijem medijskom nastupu nisu bili u stanju obezbjediti dva ista dresa zapakovana, koje je donio na poklon u emisiju. Za ove je Munib, Berlusconi licno..
Ma teški je to poganćer. Odavno prestao to smeće od televizije gledati.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Na klixu intervju, razgovarat ce s dzekom o kapitenskoj traci
naprijed rejal
- Bazinga12345
- Kontakt:
Ipak, uvijek postoji hijerarhija i nemoguće je da neko bude drugi kapiten pored Džeke", dodao je Milošević za Klix.ba.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Mislim da mozda moze pomoci Dzeki jer su bili u istoj situaciji - kapiten napdac. Barem insuinira da bi mogao pomoci.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Ma ispo sam glup halalite, nisam ni procito intervju vec onako izvuko ovo iz supka nakon par Procitanih redova.
Nego, pogledah intervju sa senadom, i na stranu senadova nonsalantnost, prvi dio intervjua je bio sasvim okej, raspad sistema pocinje od dolaska makija, kojeg mi je iskreno nevjerovatno zao, covjek kaze par dobrih stvari, onda ga senad prekine i on se usere ko grlica pa pocne da mu dickrajda, pretpostavljam da ga se boji, jednom ga je nazvao i senkom cini mi se
ja bih mu jos preporucio da ide kod uhogrlonos doktora, jer glas mu ne zvuci dobro nikako.
Od strane Save, oba sasvim korektna intervjua, vidjet cemo
Nego, pogledah intervju sa senadom, i na stranu senadova nonsalantnost, prvi dio intervjua je bio sasvim okej, raspad sistema pocinje od dolaska makija, kojeg mi je iskreno nevjerovatno zao, covjek kaze par dobrih stvari, onda ga senad prekine i on se usere ko grlica pa pocne da mu dickrajda, pretpostavljam da ga se boji, jednom ga je nazvao i senkom cini mi se
naprijed rejal
Tacno za Makija, pratim ga na podcastu od pocetka cak se cujemo i privatno i mnogo mi je drag, ali zalosno je kako se boji Senada, ne smije ispred njeag rijec reci, ne znam cime ga Senad drzi u saci?
Ocigledno da nikad nisi radio kod privatnika
Nije to strah koliko vid poštovanja. Senad je dosta valjao Marijanu u životu.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Taj ti sa sobom nosi pola šteke crvene Maše na dogadjajima, bar je takav slucaj bio kad sam ga ja upoznao tadaSveti je napisao/la: ↑08 okt 2023, 20:23Ma ispo sam glup halalite, nisam ni procito intervju vec onako izvuko ovo iz supka nakon par Procitanih redova.
Nego, pogledah intervju sa senadom, i na stranu senadova nonsalantnost, prvi dio intervjua je bio sasvim okej, raspad sistema pocinje od dolaska makija, kojeg mi je iskreno nevjerovatno zao, covjek kaze par dobrih stvari, onda ga senad prekine i on se usere ko grlica pa pocne da mu dickrajda, pretpostavljam da ga se boji, jednom ga je nazvao i senkom cini mi seja bih mu jos preporucio da ide kod uhogrlonos doktora, jer glas mu ne zvuci dobro nikako.
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.