Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Ja sam Neki Lik, primi me bolan.hule_barca je napisao/la:koji su ovo likovi "jose murinho" (79) i "neki lik" (90), jer su aplicirali, da ih džabe ne ubacajem ako nisu dio ss.ba foruma
ne znam ja ko je zato i pitam, ponovo apliciraj i potvrdit ćuUltra THC je napisao/la:Ja sam Neki Lik, primi me bolan.hule_barca je napisao/la:koji su ovo likovi "jose murinho" (79) i "neki lik" (90), jer su aplicirali, da ih džabe ne ubacajem ako nisu dio ss.ba foruma
hehe, nije 20 nego 30Keenan.- je napisao/la:Hule kako se snalazis sa ovih 20 klubova koje treniras da mi je znat.
Nakon sto nisam zamijenio igrace za kup, veceras ce protiv Milana istrcat drugi tim Barce, tako da ocekujem prvi poraz u sezoni.senad_flamin je napisao/la:Veceras u Cupu protiv Real.M sa drugim sastavom, cuvam igrace za veliki derbi u ligi protiv Barce,iako su mi male sanse
Kolika ocjena ti treba?DesimaL je napisao/la:Dali neko zeli prodati veznog igraca AM ili CM
Dajem Antonio valencia
Hoces Barryja za Younga i + neki milioncic?DesimaL je napisao/la:Dali neko zeli prodati veznog igraca AM ili CM
Dajem Antonio valencia
90 i viseKeenan.- je napisao/la:Kolika ocjena ti treba?DesimaL je napisao/la:Dali neko zeli prodati veznog igraca AM ili CM
Dajem Antonio valencia
NeNapoli je napisao/la:Hoces Barryja za Younga i + neki milioncic?DesimaL je napisao/la:Dali neko zeli prodati veznog igraca AM ili CM
Dajem Antonio valencia
Protiv Milana sa drugim timom izvucem povoljan rezultat i onda me ovaj klepi po usima. Barcelona je i dalje prva na tabeli i glavni cilj je ostati tu do kraja.Keenan.- je napisao/la:Barcelona-TOTTENHAM HOTSPUR 0:2
Prvi poraz Barcelone u ovoj sezoni.
jbg jarugo nisam pročitao ranije ovaj post, pa nisam stigao da te potvrdim na SM prije 9 sati, izvini, oprosti, halaliAdin_BiH je napisao/la:Hule , ja sam uzeo Villareal , pa me ne odbijaj
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.