Euroliga 2024/25
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Euroliga 2024/25
Brown i Iffe dva poena kombinovano 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Nije ni Bonga dao više...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Kakav kloc moraš biti da se onako zaletiš i napraviš faul na kraju. Pa ja ne vjerujem.
- VensanKasel
- Kontakt:
Nevjerovatne odluke čitavu utakmicu , Sferopulos pojeo Željka sa odbranom ...
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- VensanKasel
- Kontakt:
- Shategabri
- Kontakt:
Bonga 7.
Koševo Zapad
Ma niko nikog nije pojeo,od silne nervoze nikakve igre nije bilo. Sve na silu. Partizan cijelo drugo p.igra 1 na 1 Washington i C.Jones. S druge strane malo Jago malo Miller i sve sto su promasili Petrusev i Bolomboy su to uzimali i tjt.VensanKasel je napisao/la: ↑31 jan 2025, 22:43Nevjerovatne odluke čitavu utakmicu , Sferopulos pojeo Željka sa odbranom ...
Nivo utakmice nedostojan Eurolige pa i Eurocupa i tjt
Ma hajde,za Bongu znas da je defanzivni specijalista,pa u napadu ako ima koji otvoreni sut da pogodi,al ova dvojica su ipak prije svega napadacka snaga Partizana posebno je Brown igrao odlicno u posljednje vrijeme.Sto se tice Lundberga mislim da je sasvim jasno da je on promasaj Partizana za ovu sezonu.
@VK-Brown je zapravo dao 3 poena,jel ja gledam neku pogresnu statistiku

Vjerovatno gledaš na rezultatima. Imao je 8pL-Train je napisao/la: ↑31 jan 2025, 22:49Ma hajde,za Bongu znas da je defanzivni specijalista,pa u napadu ako ima koji otvoreni sut da pogodi,al ova dvojica su ipak prije svega napadacka snaga Partizana posebno je Brown igrao odlicno u posljednje vrijeme.Sto se tice Lundberga mislim da je sasvim jasno da je on promasaj Partizana za ovu sezonu.
@VK-Brown je zapravo dao 3 poena,jel ja gledam neku pogresnu statistiku![]()
- VensanKasel
- Kontakt:
L-Train je napisao/la: ↑31 jan 2025, 22:49Ma hajde,za Bongu znas da je defanzivni specijalista,pa u napadu ako ima koji otvoreni sut da pogodi,al ova dvojica su ipak prije svega napadacka snaga Partizana posebno je Brown igrao odlicno u posljednje vrijeme.Sto se tice Lundberga mislim da je sasvim jasno da je on promasaj Partizana za ovu sezonu.
@VK-Brown je zapravo dao 3 poena,jel ja gledam neku pogresnu statistiku![]()

Da,gledao sam na flashscore,izgleda da su zabagovali 

- VensanKasel
- Kontakt:
Jao press konferencije trešti muzika ahhahahhah , sramota za Partizan . Očajna igra , očajna organizacija meča .
Kao sto vam rekoh posle one salve kenjanja po Zvezdi zbog poraza od Makabija.. ne sudite ekipi po jednom porazu.
Nista ova pobjeda nije odlucila, ali objektivno gledajuci, veliki korak Zvezde ka tome da bude u prvih 10. Sad ovu pobjedu treba potvrditi protiv Asvela na domacem terenu.
Inace, fascinantno da jedan Petrusev nije imao minute u Olympiakosu, bez obzira sto su oni medju najboljim u Evropi. Odlican igrac.
Nista ova pobjeda nije odlucila, ali objektivno gledajuci, veliki korak Zvezde ka tome da bude u prvih 10. Sad ovu pobjedu treba potvrditi protiv Asvela na domacem terenu.
Inace, fascinantno da jedan Petrusev nije imao minute u Olympiakosu, bez obzira sto su oni medju najboljim u Evropi. Odlican igrac.
- VensanKasel
- Kontakt:
Kako nećeš kenjati da su dobili Makabija sa večerašnjom pobjedom bili bi treći , nije samo poraz bio problem nego želja .dscile je napisao/la: ↑31 jan 2025, 23:11Kao sto vam rekoh posle one salve kenjanja po Zvezdi zbog poraza od Makabija.. ne sudite ekipi po jednom porazu.
To je i problem Zvezde , što oni mogu da protiv Asvela uđu preko qrca i da izgube , mogu pobijediti svakog i izgubiti od svakog .
Nekako bolje igraju kada nisu favoriti .
Dobrić igra dobro u Zvezdi ode u Virtus , odmah nazad . Davidova isto . Jeste Petrušev daleko veći talenat , ali izgleda da mu Zvezda daje tu slobodu i da je nekako što bi rekli na svom .
Pa ja sam prvi rekao da je utakmica Zvezde protiv Makabija najgora ove sezone sto se EL tice. Samo sto se ovdje pisalo kao da je Zvezda zbog toga tim pun penzionera, a ironicno, dva dana prije ta ista ekipa je dobila Monako koji je F4 materijal. Zvezda ima dosta komponenti za jednu pobjednicku ekipu, a prije svega to su odbrana i iskustvo.VensanKasel je napisao/la: ↑31 jan 2025, 23:29Kako nećeš kenjati da su dobili Makabija sa večerašnjom pobjedom bili bi treći , nije samo poraz bio problem nego želja .dscile je napisao/la: ↑31 jan 2025, 23:11Kao sto vam rekoh posle one salve kenjanja po Zvezdi zbog poraza od Makabija.. ne sudite ekipi po jednom porazu.
To je i problem Zvezde , što oni mogu da protiv Asvela uđu preko qrca i da izgube , mogu pobijediti svakog i izgubiti od svakog .
Dobrić igra dobro u Zvezdi ode u Virtus , odmah nazad . Davidova isto . Jeste Petrušev daleko veći talenat , ali izgleda da mu Zvezda daje tu slobodu i da je nekako što bi rekli na svom .
Mene iskreno i najvise brinu te utakmice sa, uslovno receno, slabijim ekipama tipa Alba ili Asvel. Tu ce se lomiti hoce li se igrati play off, play in ili ni jedno ni drugo.
- VensanKasel
- Kontakt:
Ma iskustvo manje više , ali mogu odbranom slomiti svakog protivnika . E sad , Dobrića ostaviš sa strane da igra Teo i ne igra ni minutu , Mitrović isto zakucan kako je došao Brown .dscile je napisao/la: ↑31 jan 2025, 23:32Pa ja sam prvi rekao da je utakmica Zvezde protiv Makabija najgora ove sezone sto se EL tice. Samo sto se ovdje pisalo kao da je Zvezda zbog toga tim pun penzionera, a ironicno, dva dana prije ta ista ekipa je dobila Monako koji je F4 materijal. Zvezda ima dosta komponenti za jednu pobjednicku ekipu, a prije svega to su odbrana i iskustvo.VensanKasel je napisao/la: ↑31 jan 2025, 23:29Kako nećeš kenjati da su dobili Makabija sa večerašnjom pobjedom bili bi treći , nije samo poraz bio problem nego želja .dscile je napisao/la: ↑31 jan 2025, 23:11Kao sto vam rekoh posle one salve kenjanja po Zvezdi zbog poraza od Makabija.. ne sudite ekipi po jednom porazu.
Mene iskreno i najvise brinu te utakmice sa, uslovno receno, slabijim ekipama tipa Alba ili Asvel. Tu ce se lomiti hoce li se igrati play off, play in ili ni jedno ni drugo.
Ide duplo kolo , ali ima još 10 utakmica . Kako je liga ujednačenija kao nikad , vjerovatno će zadnje kolo odlučiti .
-
- Kontakt:
- Shategabri
- Kontakt:
Al se Real sjebao sa davanjem visegodisnjeg ugovora Tavaresu.
Hezonja igra lose,lose,lose i onda kada treba sam frajer odrzava Real u zivotu.
Hezonja igra lose,lose,lose i onda kada treba sam frajer odrzava Real u zivotu.
Zadnja izmjena: L-Train, dana/u 04 feb 2025, 20:17, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.