Teretana
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88,Crixus
Re: Teretana
[youtube][/youtube]

Triba bi savjet jedan
Evo ovako...Nikad nisam ima nesto pretjerano kila, (zadnjih 2-3 godine ima sam 72kg na 189 visinu) ali u zadnjih cc pola godine dobio sam 10 kila, odusta sam od faksa pa sam manje hoda, zima ovo ono, neda mi se trcat pa se nakupilo
. E sad problem je sta se nakupilo na zeludcu, a ja bi zelia se toga rjesit brzinski. Nikad nisam ima stomak i moram priznat da mi poprilicno smeta. Smanjia sam sa jelom u kasne sate, cak ni priko dana ne jedem vise toliko ali eto ostajem na tih 80ak kila. Mislim to je neka optimalna tezina za osobu moje visine naravno kad je ravnomjerno raspoređeno, samo kod mene je oslo u makSto
Kako se najlakse rjesit toga sala? Trcanje? Plivanje? Sad idem na more 10ak dana pa sam konta lagano ujutro i popodne udarit rutu, a i vratit se trbusnjacima.
Evo ovako...Nikad nisam ima nesto pretjerano kila, (zadnjih 2-3 godine ima sam 72kg na 189 visinu) ali u zadnjih cc pola godine dobio sam 10 kila, odusta sam od faksa pa sam manje hoda, zima ovo ono, neda mi se trcat pa se nakupilo
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
nije to do alkohola, to je do ljenosti od 8 mjeseci. Ja odavno ne pijem pa kada napravim vecu pauzu treninga, ne ide nikako. Takav je bodybuildingHZ_ilidzaa je napisao/la:Nakon 8 mjeseci pauze odem nedavno u teretanu da se testiram. Jedva 80kg 2x digaoJbt sta alkohol ucini od covjeka. Vec sam ukljucio plivanje , polahko cu i teretanu , poslije ramazana najvjerovatnije.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Tritolone je napisao/la:(zadnjih 2-3 godine ima sam 72kg na 189 visinu)
Ne bih baš rekao da je to optimalna težina za tvoju visinu, nekih 88, 89 kg bi bilo optimalno za tebe - ali naravno uz dobre treninge, trčanje da se to sve fino rasporedi po cijelom tijelu.Tritolone je napisao/la:Smanjia sam sa jelom u kasne sate, cak ni priko dana ne jedem vise toliko ali eto ostajem na tih 80ak kila. Mislim to je neka optimalna tezina za osobu moje visine naravno kad je ravnomjerno raspoređeno
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
previse je to, posto vidim da je djevojka u pitanju. Do 82 max. Uz cisti misic naravnoToxicity je napisao/la:Tritolone je napisao/la:(zadnjih 2-3 godine ima sam 72kg na 189 visinu)Ne bih baš rekao da je to optimalna težina za tvoju visinu, nekih 88, 89 kg bi bilo optimalno za tebe - ali naravno uz dobre treninge, trčanje da se to sve fino rasporedi po cijelom tijelu.Tritolone je napisao/la:Smanjia sam sa jelom u kasne sate, cak ni priko dana ne jedem vise toliko ali eto ostajem na tih 80ak kila. Mislim to je neka optimalna tezina za osobu moje visine naravno kad je ravnomjerno raspoređeno
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
je li vrijedi?
je li vrijedi?
Bosniacum Lilium je napisao/la: previse je to, posto vidim da je djevojka u pitanju. Do 82 max. Uz cisti misic naravno
HAHAHAHHAH di ti vidis djevojku?
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
men' se ucinilo od onog "smanjia". Sad bolje pogledam, kad vidim ti dalmatino (od srca i duseTritolone je napisao/la:Bosniacum Lilium je napisao/la: previse je to, posto vidim da je djevojka u pitanju. Do 82 max. Uz cisti misic naravno
HAHAHAHHAH di ti vidis djevojku?![]()
mozda si zbog mog pisanja mislia da sam zensko
sta cu kad sam dalmoš, tako pisem
- sef_mafije
- Kontakt:
Tritolone je napisao/la:Triba bi savjet jedan![]()
Evo ovako...Nikad nisam ima nesto pretjerano kila, (zadnjih 2-3 godine ima sam 72kg na 189 visinu) ali u zadnjih cc pola godine dobio sam 10 kila, odusta sam od faksa pa sam manje hoda, zima ovo ono, neda mi se trcat pa se nakupilo. E sad problem je sta se nakupilo na zeludcu, a ja bi zelia se toga rjesit brzinski. Nikad nisam ima stomak i moram priznat da mi poprilicno smeta. Smanjia sam sa jelom u kasne sate, cak ni priko dana ne jedem vise toliko ali eto ostajem na tih 80ak kila. Mislim to je neka optimalna tezina za osobu moje visine naravno kad je ravnomjerno raspoređeno, samo kod mene je oslo u makSto
Kako se najlakse rjesit toga sala? Trcanje? Plivanje? Sad idem na more 10ak dana pa sam konta lagano ujutro i popodne udarit rutu, a i vratit se trbusnjacima.
ja svaki dan trcim nekih 5.000 metara ( 5 km) nadjem neki tempo nije ni spor a ni preBrz i tako da stomak nestaje
FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Na 181 cm visine imati 60kg je veoma ružno.Ruke su veoma tanke,pogotovo od lakta prema šakama.Što se tiče prsa,tu se vide kosti kao i kada se ide prema ramenima,na obje strane su velike košćure.Leđa također veoma ružno,kad hodaš na bazenima ili tako negdje,košćure ispadnu.
Koliko kilograma je normalno na ovu visinu ? Sedamdeset ? Sedamdeset pet ?
Šta da jedem ? Tjestenina ? Jaja ? Sve pite ?
koliko puta dnevno da jedem ? 3 puta ali prejaki obroci ?
kada da radim treninge ? Mislim,da li prije ili poslije obroka ? Kada je najbolji dio dana za treninge ?
Treniram 3x sedmično po 50-55 minuta.
Nadam se da će mi neko pomoći i odgovoriti na sva ova pitanja.
kada da radim treninge ? Mislim,da li prije ili poslije obroka ? Kada je najbolji dio dana za treninge ?
You'll never walk alone.
Ono najvaznije, kolko ti godina imas? Ako si mlad ne brini dobices ti na kilazi kad budes gazio 19-tu i 20-tu.VolimLiverpool je napisao/la:Na 181 cm visine imati 60kg je veoma ružno.Ruke su veoma tanke,pogotovo od lakta prema šakama.Što se tiče prsa,tu se vide kosti kao i kada se ide prema ramenima,na obje strane su velike košćure.Leđa također veoma ružno,kad hodaš na bazenima ili tako negdje,košćure ispadnu.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
pa pise da ima 20 god...ako je tako, onda smo ja i on identicni
samo sto sam ja visi za 4-5 cm 
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
E onda je prirodno mrsav, sigurno mu je stari isto tako.
Ja ti preporucujem da ne uzimas nikakve supstance (proteini i to) vec jedi redovno, 3 puta dnevno, sto vise hljeba uz obroke. Obavezno jedi voce, svaki dan. Jaja, kajmak, riba, teletina, grah (sve osim fast fooda). Vjezbaj trbusnjake i sklekove, napravi sebi plan rada i mozes sebi uzeti neke tegove (ako tek pocinjes od 5 Kg), mada 8 Kg je dovoljno. I radis i to u serijama. Kroz 3 mjeseca ces primjetit razlike.
U sedmici pravi pauze sa tegovima, 7 dana, nek 3 dana budu pauze u sedmici.
I ono najvaznije pij puno vode, da budes sto savitljiviji.
Duzine treninga mozes povecavat vremenom. Napocetku radi jednu seriju 50 trbusnjaka i 25 sklekova, pa sledece sedmice udvostrucis.
Ja ti preporucujem da ne uzimas nikakve supstance (proteini i to) vec jedi redovno, 3 puta dnevno, sto vise hljeba uz obroke. Obavezno jedi voce, svaki dan. Jaja, kajmak, riba, teletina, grah (sve osim fast fooda). Vjezbaj trbusnjake i sklekove, napravi sebi plan rada i mozes sebi uzeti neke tegove (ako tek pocinjes od 5 Kg), mada 8 Kg je dovoljno. I radis i to u serijama. Kroz 3 mjeseca ces primjetit razlike.
Duzine treninga mozes povecavat vremenom. Napocetku radi jednu seriju 50 trbusnjaka i 25 sklekova, pa sledece sedmice udvostrucis.
Zadnja izmjena: BIHfan, dana/u 22 jul 2012, 21:20, ukupno mijenjano 1 put.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
teretana + kreatin + whey protein i na kraju dobra ishranaVolimLiverpool je napisao/la:Na 181 cm visine imati 60kg je veoma ružno.Ruke su veoma tanke,pogotovo od lakta prema šakama.Što se tiče prsa,tu se vide kosti kao i kada se ide prema ramenima,na obje strane su velike košćure.Leđa također veoma ružno,kad hodaš na bazenima ili tako negdje,košćure ispadnu.
ja sam isti k'o i on...a stari mi oko 95 KG, buraz 75, a nizi od mene, stara ima oko 80 (BIHfan je napisao/la:E onda je prirodno mrsav, sigurno mu je stari isto tako.
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
Ja nikad nisam isao u teretanu, samo vjezbam kod kuce. Vjezbanje te cini sretnim kao i sex, povecava memoriju, pokretnost tijela smanjuje ukocenost. Znaci radi sebe.
Ako bas hoces samo masu, uzmi onda proteine, samo kasnije ces se kajat, jer to salo je ruzno pravo.
Bolji ti je vjezbanjem (povecava apetit) rasporedit masu svugdje, ovako ce sve otici u trbuh.
Ako bas hoces samo masu, uzmi onda proteine, samo kasnije ces se kajat, jer to salo je ruzno pravo.
Bolji ti je vjezbanjem (povecava apetit) rasporedit masu svugdje, ovako ce sve otici u trbuh.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
U teretani ne vjezbas, u teretani usavrsavas catwalk?BIHfan je napisao/la:Ja nikad nisam isao u teretanu, samo vjezbam kod kuce. Vjezbanje te cini sretnim kao i sex, povecava memoriju, pokretnost tijela smanjuje ukocenost. Znaci radi sebe.
Ako bas hoces samo masu, uzmi onda proteine, samo kasnije ces se kajat, jer to salo je ruzno pravo.![]()
Salo se ne moze pretvoriti u misic i obrnuto
necu proteine, nakon kraceg vremena ti se kilaza vrati kako je i bila, radije cu prirodno pokusat, tj da se havljam hranom pa cemo viditBIHfan je napisao/la:Ja nikad nisam isao u teretanu, samo vjezbam kod kuce. Vjezbanje te cini sretnim kao i sex, povecava memoriju, pokretnost tijela smanjuje ukocenost. Znaci radi sebe.
Ako bas hoces samo masu, uzmi onda proteine, samo kasnije ces se kajat, jer to salo je ruzno pravo.![]()
ma radio bi ja kuci sklekove i trbusnjake i dosta mi, samo da ne ode sve u stomak
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Pa može se reći da sam mlad i to mi ide u prilog.Ali opet,brate,ne valja nikako,ideš na bazene,more ovo ono,nije meni radi cura,ko njih hebe ali zbog sebe.Teško je ovo gledatiBIHfan je napisao/la:E onda je prirodno mrsav, sigurno mu je stari isto tako.
Starog ne spominji,on na moju visinu,dakle visok je isto kao i ja ima 96kg.
Poslušat ću te,jest ću to što si ispisao,a što se tiče treninga tj. vježbanja ne brini za to.
Već sam rekao,3 puta sedmično po 50 minuta.Imam spravu sličnu ovoj http://www.google.ba/imgres?q=sprava+za ... 9,s:0,i:96" onclick="window.open(this.href);return false;
Jedino što ovdje nema nijedne vježbe za kvadricepse.
Evo malo sramote.

Dakle prva slika prikazuje u kakvom su stanju prsa trenutno.Druga slika je pokazatelj koliko je ruka tanka.Zanemari ove ožiljke,to me ogrebala jedna "mačka" oštrih "kandži" i zanemari što je čarapa poderana.
Poslušat ću te što se tiče ishrane,što se tiče treninga mislim da ne bi trebao ništa mijenjati,vidjećemo šta će bit do nove godine
You'll never walk alone.
- Amoxicillin
- Kontakt:
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.