VOLIM TE BOSNO I HERCEGOVINO
12.06.2026: Kanada - Bosna i Hercegovina
- Bayern@heart
- Kontakt:
Re: 12.06.2026: Kanada - Bosna i Hercegovina
Nek sam dočekao da prventsva od 1996(EURO) do danas izuzev 2014.g. da nemoram tražiti drugu reprezentaciju za podršku i navjanje
Ja nesto razmisljam i kontam nek bude kako hoce samo da u utakmicu sa Katarom imamo sansu za prolaz.Da ne bude revijalna kao ona 2014. sa Iranom .
Neće sigurno biti revijalna jer će se moći proći i s tri boda uz povoljnu gol-razliku. Jedino ako nas Kanada i Švica nabuše sa 3+, onda nam ne može niko pomoći.
-
Sindikat12
- Kontakt:
Spominjao je i Esmira (iz istog su mjesta)
Ima li kakva emisija da traje jedno 8 sati makar?! NIkad docekat.
Barba halali sto smo sumnjali.
ljudi moji oduzilo se ovo....uh brate....
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Vidis, to nije losa ideja.
Barba halali sto smo sumnjali.
ja se samo radujem ovome danu .... sve je ovo ogroman bonus a ako dobro prođemo to će biti nevjerovatan push za budućnost. opustiti se i uživati, slušati naše na tribinama dok kanađane uče šta je fudbal i SP i ne sekirati se previše. ovo je sto puta bolje od brazila, tamo smo ozbiljno očekivali osminu finala i sekirali se, znali da nas niko neće razbiti i to je bila neka napetost. kad se samo sjetim jeb.ene cuiabe, ne znam kad sam se tako napeto osjećao a vlaga u zraku bila milion posto i dan težak ko tuč, ustali ujutro i odma se svi oznojili ..... danas je sve sto puta opuštenije ..... zato samo lakapo i uživati u ovoj djeci!
po prvi puta od 2014 stvarno ima nade
po prvi puta od 2014 stvarno ima nade
Kakva ovo seljanka prevodi pres Barbareza, pa kaze "bosnjacki" jezik. Treba je sklonit za buduce konferencije. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Mislim da je sve stvar pristupa. Bude li kao protiv Italije, tj ako budu nabrijani bit ce 3-0.
U svakom drugom slucaju najrealniji X i to bez golova.
U svakom drugom slucaju najrealniji X i to bez golova.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Samo izdrzat prvih 25-30min gdje nas obicno nervoza prelomi. Kao protiv Italije, ili Argentine. Ovo je nevjerovatno stvar za ove djecake, dok su u svlacionici vani urla Bryan Adams, otvaranje, koncert, planeta gleda. Bit ce nervozni ko ne bih bio a Kanada nabrijana bas.
Ako izdrzimo to i ako bude utakmica neka u egalu, dok skontaju decki samo to, dobri smo.
Ako izdrzimo to i ako bude utakmica neka u egalu, dok skontaju decki samo to, dobri smo.
Isplanirate, popunite sebi dan zanimljivim aktivnostima i utakmica samo dodje.
Gledam jutros J. Koreja - Češka i navijam za Češku kako bi bili drugi u slučaju da i mi budemo drugi.
Lakše bi nam bilo s njima.
Nisu im ovi iz J. Koreje dali disati.
Nešto slično očekujem večeras od strane Kanade, s tim da mi ipak imamo plemenitije i opasnije igrače naprijed od Češke.
Nešto slično očekujem večeras od strane Kanade, s tim da mi ipak imamo plemenitije i opasnije igrače naprijed od Češke.
- Kontakt:
Ja mislim da glavni cilj treba biti prolazak dalje. Slažem se da je glavni cilj u onim okolnostima bio plasman na Svjetsko Prvenstvo, ali u ovako slaboj grupi trebamo imati mentalitet pobjednika i to riješiti u našu korist.hurem je napisao/la: ↑12 jun 2026, 11:08Isplanirate, popunite sebi dan zanimljivim aktivnostima i utakmica samo dodje.
Gledam jutros J. Koreja - Češka i navijam za Češku kako bi bili drugi u slučaju da i mi budemo drugi.Lakše bi nam bilo s njima.
Nisu im ovi iz J. Koreje dali disati.
- Kontakt:
Kanada 1,95
X 3,60
BiH 5,00
X 3,60
BiH 5,00
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Veca euforija nego u Brazilu.
Idemooooooooooo
Idemooooooooooo
Kanada je stilom igre bliža Meksiku i Južnoj Koreji, dok smo mi stilom igre bliži Južnoafričkoj Republici i Češkoj. Prekidamo niz! Pobjeđujemo!
Ko ono rece da da je Muharemovic zaduzen za playlist?
Evo Tare za svlacionicu:
Svanu petak, hvala ti Bože

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 313, adicrnac, ANamelessGhoul, Atlanta, Google Adsense [Bot], Hardzavi, napapijri1987, random11, stanjejepsihoticno, unavita, Venom i 84 gosta.