moze svasta biti, haj pa znaj...Kemo je napisao/la:hahaha mislim ovo prvo, i ciro **** pa se podrzavajuCheGuevara je napisao/la:samo da mi je znati jesil ti **** ili si samo jedna izkompleksirana zena/cura??!!loptica je napisao/la:MA PUST SAVEZ GLEDAJ TRENER -IGRAČI VEZU ...BOŽE SAČUVAJ EJ PUCAM !
CAO..NEMA NAMA NAPRETKA 100 GODINA UNAZAD!DOSTA! HVALA NISTE VI ZA NIŠTA SAMO SIJETE MRŽNJU AJMO SE BOCKAT...
TUGA I KATASROFA !
Miroslav Ćiro Blažević
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
- CheGuevara
- Kontakt:
Re: Miroslav Ćiro Blažević
- CheGuevara
- Kontakt:
ma niko nikoga nevrijedza..posto mi je post od loptice mhm..malo "cudan" hjeo sam samo znati s'kim imam poslaRođeniMostar je napisao/la:Nema potrebe da se vrijeđamo ! on ima svoje mišljenje i to je to

ako je cura da joj halalimo sve i izvinemo seRođeniMostar je napisao/la:Nema potrebe da se vrijeđamo ! on ima svoje mišljenje i to je to
- CheGuevara
- Kontakt:
eh, za to ce ti izbrisati jos 100 postovaLovac je napisao/la:Piro Ćederu

baš mi je nešto zanimljiv ovaj sukob ĆIRE i SAVEZA ....
ISTINA JE TU NEGDJE OKO NAS
- CheGuevara
- Kontakt:
haha..al zamisli danas na sjednici kakvi ce napadi i kontranapadi padati..Ciro: "e moj colakovicu, jesil vidio kako se raji zamazu oci?!", ...Colakovic: "ma daj, sta ces ti majstoru govoriti, ja tu raju *ebem vec godinama u zdrav mozak!!"saiko1 je napisao/la:baš mi je nešto zanimljiv ovaj sukob ĆIRE i SAVEZA ....

-
- Kontakt:
Njemu smo nastimali da mu postovi idu unazadCheGuevara je napisao/la:eh, za to ce ti izbrisati jos 100 postovaLovac je napisao/la:Piro Ćederu

Ordem e progresso
Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!
Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!
- CheGuevara
- Kontakt:
haha..nedo vam bog da to uradite kod mene, pogotovo ovako kratko pred jubilej..ima da vas bombardiram sa spamovima i poslomMr Plummer je napisao/la:Njemu smo nastimali da mu postovi idu unazadCheGuevara je napisao/la:eh, za to ce ti izbrisati jos 100 postovaLovac je napisao/la:Piro Ćederu

pa ko bi za nas bio najbolji selektor hajde zovnite ga pustite vise supljiranja ovi dijasporci su najgori
samo nesto lupaju dosadno im neznaju sta ce vani na socijali pa samo pametuju komentarišite selektore zemalja u kojima živite patriote fol
samo nesto lupaju dosadno im neznaju sta ce vani na socijali pa samo pametuju komentarišite selektore zemalja u kojima živite patriote fol
Gledam neki dan emisiju na hajatu u interviju sa cirom. lik laze, laze, laze, kad u pola razgovora se pogubio zaboravio sta je lagao i poce sebi u kontru. sve ista tema kao prvi dio razgovora samo suprotno prica. ja oplako. lik bas senilan postao
Sta ces, godine su tu!Kemo je napisao/la:Gledam neki dan emisiju na hajatu u interviju sa cirom. lik laze, laze, laze, kad u pola razgovora se pogubio zaboravio sta je lagao i poce sebi u kontru. sve ista tema kao prvi dio razgovora samo suprotno prica. ja oplako. lik bas senilan postao

i to sto kazesTarik14 je napisao/la:Sta ces, godine su tu!Kemo je napisao/la:Gledam neki dan emisiju na hajatu u interviju sa cirom. lik laze, laze, laze, kad u pola razgovora se pogubio zaboravio sta je lagao i poce sebi u kontru. sve ista tema kao prvi dio razgovora samo suprotno prica. ja oplako. lik bas senilan postao
ma dajte ba CIRO dokazani strucnjak vi ga osporavate....sa vam je....HASAGIC se ne bi vratio da nema CIRE isto tako i SPAHIC....koga biste vi da nas vodi ako necete CIRU..KODRU koji je vodio 2 OVCE DO STALE...jel??
Kodro je vratio Hasagica i Spahica a ne Ciro.A_d_0 je napisao/la:ma dajte ba CIRO dokazani strucnjak vi ga osporavate....sa vam je....HASAGIC se ne bi vratio da nema CIRE isto tako i SPAHIC....koga biste vi da nas vodi ako necete CIRU..KODRU koji je vodio 2 OVCE DO STALE...jel??

Sto jest jest!
OK za to al CIRO kad nas odvede na SP onda ce svi govoriti "CIRO NAJBOLJI CIRO NAJJACI" ma daj ba ciro je strucnjak i najbolji je za nasu zemlju zato sto nas poznaje dobro..lik trenira klubove i repke 40 godina i mi mu dodjemmo nesto pricat..glupost
pa eto ado jedina 2 argumenta zasto je Ciro dobar po tebi ti obori tarik. a ti opet glavom u zid iako nemas razloga za to
Sigurno je da Ciro nije idealan kao trener a pogotovo kao osoba ali ja ipak mislim da nam je on najbolje rjesenje trenutno.Kemo je napisao/la:pa eto ado jedina 2 argumenta zasto je Ciro dobar po tebi ti obori tarik. a ti opet glavom u zid iako nemas razloga za to

- CheGuevara
- Kontakt:
ja bi reko da ti ovdje najvecu glupost pricas...prazna prica bez argumentacije...mrs u vrtic, odmah!!A_d_0 je napisao/la:OK za to al CIRO kad nas odvede na SP onda ce svi govoriti "CIRO NAJBOLJI CIRO NAJJACI" ma daj ba ciro je strucnjak i najbolji je za nasu zemlju zato sto nas poznaje dobro..lik trenira klubove i repke 40 godina i mi mu dodjemmo nesto pricat..glupost
De malo o Ciri.Stvarno odavno nisam vidio da neko toliko polarizira BH(U BH i dijaspori)javnost.Ja cu sad reci da je on mozda jedini koji moze s ovim savezom.Ko bi to mogao drugi.Cova je u 8.deceniji zivota bas ga briga kako se izrazava o njegovoj trenerskoj kvaliteti mislim da ne vrijedi diskutovati jer za razliku od nas on je trener a ne mi.Hajmo ga pustiti da radi pa ako odemo na SP super a ako ne mozemo ga psovati i zvati kako hocemo.Jos nesto predlazem da se otvori nova tema "koga bi zeljeli za trenera repke"pa da se tamo argumentovano diskutuje o svim trenerima a ne samo Kodro i Ciro.Pozdrav
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.