nek uzmu amundsona
Chicago Bulls
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: Chicago Bulls
thomas je produzio danas sa bobcatsima. 40 miliona za 5 godina.
nek uzmu amundsona
nek uzmu amundsona
- SaltCityAttack
- Kontakt:
pa dobro na klupi cemo vec imati James Jonsona,Gibsona i vjerovatno Milera..perepostavljam da ce uzeti T Maca veteranski ugovori mozda jos nekoga...mozda Murray ostane nije bio los protekle sezone, a jedino koga bi se otarasio to je onaj Pargo 
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
ne bi bio dobar potez dovodjenje t-maca.
on ce navjerovatnije i ostat u niksima, i sumnjam da ce to biti za veteranski ugovor.
on ce navjerovatnije i ostat u niksima, i sumnjam da ce to biti za veteranski ugovor.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma evo ovdje neto spominju Arenasa na tv Chicago sports net... bili su navodno zainteresovani, ali izgleda da su odustali.....Znam ebiga da je Arenas imao ona problem,a jeli mislis da bi bio glup potez dovesti njega?
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
ma ne znam on je dobar igrac ali bojim se da bi pokusao da se takmici s roseom ako bi se spametovao i podredio se ekipi to bi bio sampionski potez
mislim da miller odlazi a dolazi asik turski centar na kojeg bullsi imaju prava
-
Robovlasnik
- Kontakt:
Iako je offtopic .... sto se cinicni ? Odjednom niko od vas nije htjeo Jamesa u Bullsima .... Odjednom Rose bolji igrac od Jamesa .... Odjednom James ne valja ....dema je napisao/la:mislim da miller odlazi a dolazi asik turski centar na kojeg bullsi imaju prava
Po meni James je napravio najbolji moguci izbor ... otisao je u veliki grad ... bit ce medijski eksponiran .... sigurno ce se osjecati srecno i zaboli ga .... hocel biti prva ili druga violina ... jer NIJEDNA ekipa ( uz postovanje prema mrskim mi Lakersima ) nema te moci da zaustavi njih trojicu ...
Rose , nikad nece biti James .... Rose je igrac ranga Brandona Roya ( i ovo mislim kao kompiment ) jer su po meni ovo dva vrlo slicna igraca ... koriste inteligenciju ... iskoristavaju prostor i rupe u odbrani maximalno .... al reci da su na nivou James-a NIKAD ....
Jordan
Kobe
James
to je lista tri UNIKATA od 1995 pa nadalje .... jer sam od tada poceo aktivno da pratim kosarku
toliko od mene pozz
Onaj ko je rekao da nije važna pobjeda ili poraz, važno je učestvovati, vjerovatno je sam izgubio.
Ako ces na tu listu stavljat Jamesa onda mora biti mjesta i za Iversona budimo realni.
i ne slazem se da nijedna ekipa nemoze zaustaviti njih trojicu osim lakersa. to je cisti nonsense. ako dovedu dobru klupu onda uredu, ali kako stvari stoje to se nece desiti.
i ne slazem se da nijedna ekipa nemoze zaustaviti njih trojicu osim lakersa. to je cisti nonsense. ako dovedu dobru klupu onda uredu, ali kako stvari stoje to se nece desiti.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ja nisam napisao nista lose u vezi toga sto nije ovdje dosao... ebiga ja cu samo reci da sam zadovoljan ucinjenim sto se tice Bullsa, jer smo mogli smo proci kao Netsi, pa se zadovoljavat ovakvim potpisima kakve oni cine trenutno.
Rose istina nije James, ali meni bi svakako bio Rose drazi od Jamesa to sam napisao i jos davno ako si citao moje postove.Rose ima 21 godinu i on je u razvoju...sve sto on treba je malo jos popraviti sut i bice top igrac kojeg ce svako pozeljeti u svojoj ekipi. Pa takodjer James nije u rangu sa Jordanom pogotov nakon ovoga, jer ovi veliki nisu napustali ekipe sa kojima bude u finalima i izgubi
....pa ti meni reci sta fali onim Cavsima sa Jamesom, i reci jeli on nije imao tamo uslove da postane prvak?... neko rece kako je Rodan imao Pipena, ali razlika je velika kada imas dva draftana igraca u svojoj ekipi...Pipena su draftali Sonicsi i odmah ga trade u Bullse...Zajedno sa Jordanom je gradio ekipu, a u njoj su imali najlosijeg centra lige Longleya , onda ostatak ekipe prosjecan sa Kukocom,Herperom,Paxsonom,Kerr....TO ti je oprilike kao danasnji CAVSI.....On je otisao, a to je njegov grad gdje vise nikad nije dobro dosao...sretno mu i zasluzio je da ima titulu, ali mogao je osvojiti ili sa Cavsima ili Bullsima.Njemu je ipak interesantnije da se on spominje na tv staces ebiga
Rose istina nije James, ali meni bi svakako bio Rose drazi od Jamesa to sam napisao i jos davno ako si citao moje postove.Rose ima 21 godinu i on je u razvoju...sve sto on treba je malo jos popraviti sut i bice top igrac kojeg ce svako pozeljeti u svojoj ekipi. Pa takodjer James nije u rangu sa Jordanom pogotov nakon ovoga, jer ovi veliki nisu napustali ekipe sa kojima bude u finalima i izgubi
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
SaltCity- koliko god meni bilo drago da james nije osvojio naslova, cinjenica je da mu je cijela momcad podbacila u playoffu, pogotovo mo williams i jamison.
- bosanac035
- Kontakt:
Chicago doveo Korvera, dolazi i Redick i moj san se ostvario Redick u Bullsima 
I Love this game !!!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
bosanac035 je napisao/la:Chicago doveo Korvera, dolazi i Redick i moj san se ostvario Redick u Bullsima
jesi li siguran da dolazi Redic, jer jos nisam cuo evo meni je 6 ujitru i cim sad sjednem u auto valjda nesto kazu ebiga
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
prvo svi smo htjeli jamesa
drugo da je dosao opet bi meni i mnogima rose bio najdrazi igrac
trece rose i jabar drze rekord u play offu ko rookie kad su po 36 poena u prvoj utakimici ubacili tako da nije ni james u svemu najbolji
cetvrto rose je skroman a ovaj je konj pravit emisiju da objavi gdje ce ic ko da je predsjednik amerike moze sad imat 10 titula on vise ne moze u istu recenicu ni s kobeom iako sam znao i za kobea pisat i lose i dobro ali on ne moze ni s duncanom ni s kobeom u istu recenicu ovime je izgubio ugled dostojanstvo i sansu da bude jedan od najvecim
uostalom on vise nije ni bitan
rose mozda redick
deng noah boozer
korver gibson omer asik johnsonn vjerovatno ce jos nekog dovest sta mislite jeli ovo ekipa za 2-3 godine za borbu za vrh
They have the pieces in place, the motivation in place, the coach in place and the right DNA makeup to get it done. I want to win championships."
svida mi se ova izjava boozera posebno ovo imaju dna za titulu zna se na sta je mislio
drugo da je dosao opet bi meni i mnogima rose bio najdrazi igrac
trece rose i jabar drze rekord u play offu ko rookie kad su po 36 poena u prvoj utakimici ubacili tako da nije ni james u svemu najbolji
cetvrto rose je skroman a ovaj je konj pravit emisiju da objavi gdje ce ic ko da je predsjednik amerike moze sad imat 10 titula on vise ne moze u istu recenicu ni s kobeom iako sam znao i za kobea pisat i lose i dobro ali on ne moze ni s duncanom ni s kobeom u istu recenicu ovime je izgubio ugled dostojanstvo i sansu da bude jedan od najvecim
uostalom on vise nije ni bitan
rose mozda redick
deng noah boozer
korver gibson omer asik johnsonn vjerovatno ce jos nekog dovest sta mislite jeli ovo ekipa za 2-3 godine za borbu za vrh
They have the pieces in place, the motivation in place, the coach in place and the right DNA makeup to get it done. I want to win championships."
svida mi se ova izjava boozera posebno ovo imaju dna za titulu zna se na sta je mislio
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Netsi ebiga uzese Morrowa, a bogami on bi nam valjo pravo, jer mislim da igra bolju odbranu od ove dvojice.
Redick nije jos potpisao, ali Bullsi su mu dali 19m za 3 godine, ali Orlando ima pravo ga zadrzati i mora ponuditi isto novca...Orlando takodjer ima samo 7 dana da to ucine i ukoliko ne mogu to uciniti on je igrac Bullsa
Redick nije jos potpisao, ali Bullsi su mu dali 19m za 3 godine, ali Orlando ima pravo ga zadrzati i mora ponuditi isto novca...Orlando takodjer ima samo 7 dana da to ucine i ukoliko ne mogu to uciniti on je igrac Bullsa
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- majestic24
- Kontakt:
S vodjom na celu...Wolverine je napisao/la:SaltCity- koliko god meni bilo drago da james nije osvojio naslova, cinjenica je da mu je cijela momcad podbacila u playoffu, pogotovo mo williams i jamison.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
tako je on je najvise podbacio
No 1. LeBron uletio u krivo gnijezdo
LeBron je u zadnjih nekoliko dana imao samo dvije opcije. Bulls or Heat. Naravno na kraju je ipak pobijedio razum, jer koliko god velik igrač bio u Čikaškim Bullsima bio bi u sijeni jednog i jedinog, te neponovljivog i nedodirljivog, najvećeg Jordana. Pritisak? Nesavladljiv, pobjeđivati bi se moralo – jer broj 23 (doduše LeBron i sam ne zna više koji bi imao broj, ali ipak mu je 23 u krvi) u Bullsima nema baš puno prostora i vremena za podnošenje igre koje je primjerice pružao LeBron protiv Bostona ove sezone u doigravanju.
No, opet. Otišao je i tu u krivo gnijezdo. Uletio je u jato ptica gdje najvišlje leti Wade. To je njegova ekipa, tu je on već osvojio naslov, tu je on Bog i tu će LeBron biti u drugom planu. Može li jedan tako veliki igrač biti tek usporedna uloga? Može li prepustiti ulogu lidera nekom drugom? Problem broj 1. Po meni i najteži problem.
No. 2 Jedna lopta – a koliko igrača?
Susret se lomi, Heat treba pobjednički koš, kome lopta? Chalmers, Haslem, Miller? Ma ne. To će James preuzeti kao uvijek. Ali. Kada je Wade takve trenutke samo promatrao? Igrači takvog kalibra žive za te trenutke. Najveći primjer u ova doba je Kobe koji nekad djeluje da pušta protivniku da u zadnjoj minuti može napraviti što najviše voli. Slomiti protivnika u jednom ili dva napada. Tko će to raditi u Miami? Mogu li sva trojica igrača koji bi po raznim statistikama i malo logike znali zajedno ispucati i preko 80 lopti po susretu, dobiti upravo priliku da se prazne iz noći u noć kao što su to radili prije kada su bili sami. Logika nam sama kaže, da sva trojica vjerojatno neće moći držati prosjek od 30ak poena. Tko će biti taj koji će pojesti sam sebe i spustiti se za 10,15ak poena? LeBron – neće sigurno, možda Wade, ali on je tu ipak gazda.
s nba croatia sve tacno po meni
No 1. LeBron uletio u krivo gnijezdo
LeBron je u zadnjih nekoliko dana imao samo dvije opcije. Bulls or Heat. Naravno na kraju je ipak pobijedio razum, jer koliko god velik igrač bio u Čikaškim Bullsima bio bi u sijeni jednog i jedinog, te neponovljivog i nedodirljivog, najvećeg Jordana. Pritisak? Nesavladljiv, pobjeđivati bi se moralo – jer broj 23 (doduše LeBron i sam ne zna više koji bi imao broj, ali ipak mu je 23 u krvi) u Bullsima nema baš puno prostora i vremena za podnošenje igre koje je primjerice pružao LeBron protiv Bostona ove sezone u doigravanju.
No, opet. Otišao je i tu u krivo gnijezdo. Uletio je u jato ptica gdje najvišlje leti Wade. To je njegova ekipa, tu je on već osvojio naslov, tu je on Bog i tu će LeBron biti u drugom planu. Može li jedan tako veliki igrač biti tek usporedna uloga? Može li prepustiti ulogu lidera nekom drugom? Problem broj 1. Po meni i najteži problem.
No. 2 Jedna lopta – a koliko igrača?
Susret se lomi, Heat treba pobjednički koš, kome lopta? Chalmers, Haslem, Miller? Ma ne. To će James preuzeti kao uvijek. Ali. Kada je Wade takve trenutke samo promatrao? Igrači takvog kalibra žive za te trenutke. Najveći primjer u ova doba je Kobe koji nekad djeluje da pušta protivniku da u zadnjoj minuti može napraviti što najviše voli. Slomiti protivnika u jednom ili dva napada. Tko će to raditi u Miami? Mogu li sva trojica igrača koji bi po raznim statistikama i malo logike znali zajedno ispucati i preko 80 lopti po susretu, dobiti upravo priliku da se prazne iz noći u noć kao što su to radili prije kada su bili sami. Logika nam sama kaže, da sva trojica vjerojatno neće moći držati prosjek od 30ak poena. Tko će biti taj koji će pojesti sam sebe i spustiti se za 10,15ak poena? LeBron – neće sigurno, možda Wade, ali on je tu ipak gazda.
s nba croatia sve tacno po meni
-
Thecoldfear
- Kontakt:
Chicago za sada ima:
Carlosa Boozera
Luola Denga
Taja Gibsona
Kyle Korvera
Jamesa Johnsona
Joakim Noah
Derrick Rose
Pri potpisu su: JJ Redick i Pargo.
Carlosa Boozera
Luola Denga
Taja Gibsona
Kyle Korvera
Jamesa Johnsona
Joakim Noah
Derrick Rose
Pri potpisu su: JJ Redick i Pargo.
steta za morrowa volio bi ga u bullsima redick isto nije los trica ce se popravit i igra prema kosu ledima takode sto je skripalo zadnje sezone bice zanimljivo promjenice se neke stvari na istoku
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Nemoj Parga majketi
...pa stvarno zna nekad zablistat i sutat iz daleka, ali puno grijesi i stvarno me nervira.Ebiga ipak moras napraviti klupu i nema nam haman druge nego ga zadrzat 
Mi se ovdje nekad i salimo na njegov racun inace i ovi ameri, jer kada se razmisljalo o agentima svi ono u sali kazu Pargo, sto bi znacilo da takvi kao on nam mogu samo i doci
... na svu srecu nisu takvi dosli bar za sada P)
Mi se ovdje nekad i salimo na njegov racun inace i ovi ameri, jer kada se razmisljalo o agentima svi ono u sali kazu Pargo, sto bi znacilo da takvi kao on nam mogu samo i doci
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
pargo ni meni nije nes ak ostane igrace ionako 5min po susretu a treba nam rezervni play definitivno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.