Browser igra: Football identity
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Browser igra: Football identity
ako dobijete Zmajeve ili remi odma imate par igraca od nas 
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
-
car_medju_kraljevima
- Kontakt:
a sad spektakl
crtani kamikaze
crtani kamikaze
- elninho_resTO
- Kontakt:
evo odma da vam cestitam,na pobjed,al opet kazem da je vise zbog nase lose igre i francuza,a najveci problem odpocetka je bio svlacionica-ttako da emo prodati enkolko nezadovoljnih igraca,pa eto zainteresiratni vuvuzele?ljljani??
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
mi pobjedili codobu 1:4, slijedeca tekma protiv Cartoons C.F naprijed ljiljani

Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
Mozete dobiti crtane. Nemojte me razocarati ko kamikaze
Kamikazama se lose pise jer u cetvrtak dolaze u zmajevo gnijezdo
- elninho_resTO
- Kontakt:
nego ocetel kupit par igraca,vrijedost oko 2 miliona,jedino mozda im je vaznija njihova ocjena tj statistika i stalo ca vam trazit loptu,al ako hocete cekamo na ponudeCLS je napisao/la:mi pobjedili codobu 1:4, slijedeca tekma protiv Cartoons C.F naprijed ljiljani![]()
"BEEN THERE WON THAT"
"BEEN THERE WON THAT"
ja sam SM to moras sa trenerom nasim vijdtielninho_resTO je napisao/la:nego ocetel kupit par igraca,vrijedost oko 2 miliona,jedino mozda im je vaznija njihova ocjena tj statistika i stalo ca vam trazit loptu,al ako hocete cekamo na ponudeCLS je napisao/la:mi pobjedili codobu 1:4, slijedeca tekma protiv Cartoons C.F naprijed ljiljani![]()
Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
- elninho_resTO
- Kontakt:
jarane ja se tebi izvbinjavam sto sam te razocaro,al haman izlazili jedan po jedan sa tekme,i to sve zbog jednog lika,al eto sace bit na transfer listi pa ko ga hoce,vracamo se na staze pobjede protiv nekoga drguog,protiv zmajeva CEMO ODIGRTA SRCEM NA TERENU PA STA BUDEBilal je napisao/la:Mozete dobiti crtane. Nemojte me razocarati ko kamikaze![]()
a pitaj vaaseg trenera ocel kupit igraca zove se kerim omerbegovic(anadjite u nasem timu) prirodno je SD al se preorjentiso na WF
"BEEN THERE WON THAT"
"BEEN THERE WON THAT"
Sta ce nam ako je problematican. Nemoze svako biti zmaj 
posalji ga ovim crticima 
Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
-
car_medju_kraljevima
- Kontakt:
nemojga nama, imamo i mi svog kerimaCLS je napisao/la:posalji ga ovim crticima
- elninho_resTO
- Kontakt:
ma u pravu si,al jbg nama predstavlja problem,pa ako ga ko hoce nek se javi,dobice ga po povoljnoj cjeni,rjeci su suvisne,djabe se nerviram cim pomislim na njegaBilal je napisao/la:Sta ce nam ako je problematican. Nemoze svako biti zmaj
imate ivi svog,vjerujte ovakvog nemate
"BEEN THERE WON THAT"
"BEEN THERE WON THAT"
ja lige i govana
ima li neko vrijedan paznje?
- elninho_resTO
- Kontakt:
ma polako daffi doce sve na svoje,al treba vremena,al sto si nesto iznerviran,jel to zbog nas il nesto drugoItalia je napisao/la:ja lige i govana
"BEEN THERE WON THAT"
"BEEN THERE WON THAT"
- Barcelona_1899
- Kontakt:
Rezultati 5 kola:
F.K. Zmaj od Bosne - F.C Vuvuzela 3 - 0
Cartoons C.F. - FK Kamikaze 3 - 1
FK Željezničar - FK Walter 0 - 6 majstori
codba.net - Golden Lilies C.F. 1 - 4
Project Bosnian Soccer - Fk Vlasenica 2 - 0
FK Turbina - FC Bosnia United 0 - 7
F.K. Zmaj od Bosne - F.C Vuvuzela 3 - 0
Cartoons C.F. - FK Kamikaze 3 - 1
FK Željezničar - FK Walter 0 - 6 majstori
codba.net - Golden Lilies C.F. 1 - 4
Project Bosnian Soccer - Fk Vlasenica 2 - 0
FK Turbina - FC Bosnia United 0 - 7
2:6 prepoznatljiv rezultat 
0:2 još uvijek frišak rezultat
David Villa #7
0:2 još uvijek frišak rezultat
David Villa #7
šta sam to doveo u klub jbt te kraljelninho_resTO je napisao/la:ma u pravu si,al jbg nama predstavlja problem,pa ako ga ko hoce nek se javi,dobice ga po povoljnoj cjeni,rjeci su suvisne,djabe se nerviram cim pomislim na njegaBilal je napisao/la:Sta ce nam ako je problematican. Nemoze svako biti zmaj
imate ivi svog,vjerujte ovakvog nemate
- elninho_resTO
- Kontakt:
jesil to ti menager,i ako jesi i ako nisi prenesi mu,od sveg ssrce vam hvala sto ste ga uzeli a u njegove kvalitete cete se uvjeriti,al povas je bolje da ga stavite u odbranu i nedate mu da mrda-znaci to je tip igraca koji mora da ima loptu kod sebe,kakav cristianosvaka lopta mora ic nanjega il ekipa nije slozna,naravno ocekujte u toku meca pohvale na njegov rating od strane njega samog,znaci bukvalno svaki put imam tolko asist i golova,iako je tim mogo imat 3put vise samo da neakdd doda,al erto uvjericete se al moze on i scentra sutat njemu ne predstavlja problem,al eto necu vise,zapitaces se sta si soveo u klub,sve ecs vidjet i hvala ni milioncicu koji smo dobili zanjega,ulozicemo u vece plate i pokojeg igracaStrauss je napisao/la:šta sam to doveo u klub jbt te kraljelninho_resTO je napisao/la:ma u pravu si,al jbg nama predstavlja problem,pa ako ga ko hoce nek se javi,dobice ga po povoljnoj cjeni,rjeci su suvisne,djabe se nerviram cim pomislim na njegaBilal je napisao/la:Sta ce nam ako je problematican. Nemoze svako biti zmaj
imate ivi svog,vjerujte ovakvog nemate![]()
"BEEN THERE WON THAT"
"BEEN THERE WON THAT"
da, iznerviran sam jer mi je jedina normalna tekma i uopste zanimljiva bila ona protiv Portugalaca ( TTV: preko 50-60 miliona ) koji su nas pobjedili 4:1.. jer to je bio jedini put da sam igrao protiv pravih protivnika koji znaju doci do centra..elninho_resTO je napisao/la:ma polako daffi doce sve na svoje,al treba vremena,al sto si nesto iznerviran,jel to zbog nas il nesto drugoItalia je napisao/la:ja lige i govana
bolje mi preci onda u neku slabu ekipu, nekog drugoligasa iz bih pa da imam pravi duel..
-
car_medju_kraljevima
- Kontakt:
Italia je napisao/la:da, iznerviran sam jer mi je jedina normalna tekma i uopste zanimljiva bila ona protiv Portugalaca ( TTV: preko 50-60 miliona ) koji su nas pobjedili 4:1.. jer to je bio jedini put da sam igrao protiv pravih protivnika koji znaju doci do centra..elninho_resTO je napisao/la:ma polako daffi doce sve na svoje,al treba vremena,al sto si nesto iznerviran,jel to zbog nas il nesto drugoItalia je napisao/la:ja lige i govana
bolje mi preci onda u neku slabu ekipu, nekog drugoligasa iz bih pa da imam pravi duel..
ocete vi da dominirate, eto vam sad, sad se dosadjute
napad se ne dosadjuje, vec odbrana..
btw. zar je takav Micron? pa jbte zar nema managera da ga malo usuti.. primjer iz prijateljske ja dobijem loptu tj. ukradem, povucem je i oduzme mi loptu protivnik.. odma sljedeci prekid na klupu.. nema zaebancije u timu iako sam jedan od najboljih defanzivaca u ligi..
treba njemu manager pravi da ga smiri..
btw. zar je takav Micron? pa jbte zar nema managera da ga malo usuti.. primjer iz prijateljske ja dobijem loptu tj. ukradem, povucem je i oduzme mi loptu protivnik.. odma sljedeci prekid na klupu.. nema zaebancije u timu iako sam jedan od najboljih defanzivaca u ligi..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.