Zato sto vec postoji u pdf. aktuelno...Elektrika je napisao/la:Bilo bi lijepo kad bi moderator objasnio zbog čega se ukida tema o šestom kolu premijer lige?
Premijer Liga BiH 2010/11
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: Premijer Liga BiH 2010/11
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Re: 6 KOLO Premijer Lige BiH
Sloboda-Leotar 1 suvisni komentari
Siroki-Zeljo-x2 mislim ovo bi realno volio a dali je moguce neznam,zeljo trenutno u nekom usponu zbog te pobjede od 8-0 ali eto siroki nije slaba ekipa nadam se pobjedi slicnoj kao prosle sezone
Drina-Travnik x Travnik poludio ali eto,i vala jaci su od drine ali znamo kako travnicani igraju u gostima
Velez-Zvjezda 1 uz velike muke
Celik-Olimpik 1x ovo ce bit prava tekma realno olimpik nije los,a celik ko celik pa ocekujem neki 1-0,1-1
Slavija-Rudar 1
Sarajevo-Borac 1 realno sarajevo je jace,borac nisam nesto pratio ali ovdje ce se vidjeti stvarna snaga sarajeva
Zrinjski-Buducnost 1ova buducnost moze pobjedit samo ako kupi
Siroki-Zeljo-x2 mislim ovo bi realno volio a dali je moguce neznam,zeljo trenutno u nekom usponu zbog te pobjede od 8-0 ali eto siroki nije slaba ekipa nadam se pobjedi slicnoj kao prosle sezone
Drina-Travnik x Travnik poludio ali eto,i vala jaci su od drine ali znamo kako travnicani igraju u gostima
Velez-Zvjezda 1 uz velike muke
Celik-Olimpik 1x ovo ce bit prava tekma realno olimpik nije los,a celik ko celik pa ocekujem neki 1-0,1-1
Slavija-Rudar 1
Sarajevo-Borac 1 realno sarajevo je jace,borac nisam nesto pratio ali ovdje ce se vidjeti stvarna snaga sarajeva
Zrinjski-Buducnost 1ova buducnost moze pobjedit samo ako kupi

svoj ti pos'o !
-
- Kontakt:
Re: 6 KOLO Premijer Lige BiH
Sarajevo-Borac 1 U subotu sam gledao Borca protiv Zvijezde u prijateljskoj, i bez obzirna na silna pojačanja loša im je igra na sredini terena i ne vidim razloga da ih Sarajevo dobije bez nekih velikih poteškoća.
Široki Brijeg - Željezničar 1 Vrijeme je da proradi ekipa širokog, tj. da se stabilizuje jer ipak njihove ambicije su daleko veće od trenutnog položaja na tabeli. Ovo bi trebala biti zanimljiva utakmica a malu prednost dajem domaćinu.
Velež-Zvijezda x Priželjkujem remi a u isto vrijeme sumljam da mi sa gospodinom Ćurguzom možemo osvojiti bod na strani!
Čelik-Olimpik 1 Čelik će iz utakmice u utakmicu igrati sve bolje i Olimpik mada dobro igra ovu sezonu trebao bi biti poražen u Zenici.
Drina -Travnik x Ovdje sam stavio x samo zbog psihološke prednosti Travnika, Drina nije uopće naivna ekipa i lijepo igraju ali vjerovatno neiskustvo i splet okolnosti ih je zakovalo na dno tabele.
Sloboda-Leotar 1 Sloboda ne bi trebala imati većih problema u ovoj utakmici, mada Leotar je poduzeo niz aktivnosti da se klub stabilizuje. Promjena trenera često zna dati pozitivan efekat.
Slavija-Rudar X Slavija će se vjerovatno boriti za ostanak u društvu najboljih a ovo je prilika Rudaru da otkine bod.
Zrinjski-Budućnost 1 Ovdje Budućnost teško da može bilo šta napraviti osim časnog poraza.
Široki Brijeg - Željezničar 1 Vrijeme je da proradi ekipa širokog, tj. da se stabilizuje jer ipak njihove ambicije su daleko veće od trenutnog položaja na tabeli. Ovo bi trebala biti zanimljiva utakmica a malu prednost dajem domaćinu.
Velež-Zvijezda x Priželjkujem remi a u isto vrijeme sumljam da mi sa gospodinom Ćurguzom možemo osvojiti bod na strani!
Čelik-Olimpik 1 Čelik će iz utakmice u utakmicu igrati sve bolje i Olimpik mada dobro igra ovu sezonu trebao bi biti poražen u Zenici.
Drina -Travnik x Ovdje sam stavio x samo zbog psihološke prednosti Travnika, Drina nije uopće naivna ekipa i lijepo igraju ali vjerovatno neiskustvo i splet okolnosti ih je zakovalo na dno tabele.
Sloboda-Leotar 1 Sloboda ne bi trebala imati većih problema u ovoj utakmici, mada Leotar je poduzeo niz aktivnosti da se klub stabilizuje. Promjena trenera često zna dati pozitivan efekat.
Slavija-Rudar X Slavija će se vjerovatno boriti za ostanak u društvu najboljih a ovo je prilika Rudaru da otkine bod.
Zrinjski-Budućnost 1 Ovdje Budućnost teško da može bilo šta napraviti osim časnog poraza.
Ako smo je prije nazivala domacinska liga,sad slobodno mozemo reci gostujuca liga
u ove 4 utakmica za sada ni jedna pobjeda domacina

Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 11 sep 2010, 18:26, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Stole iz Bora
- Kontakt:
FK Sloboda - FK Leotar 1 : 1
FK Drina Zvornik - NK Travnik 0 : 1
FK Velež - NK Zvijezda 1 : 4
NK Čelik - FK Olimpik 0 : 1
Domacini uzeli CITAV bod. Samo da ne namire sutra. Mislim na utakmicu u Sirokom ..
Domacini uzeli CITAV bod. Samo da ne namire sutra. Mislim na utakmicu u Sirokom ..
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
- dr.van nostrand
- Kontakt:
joj sta je ovo danasStole iz Bora je napisao/la:FK Sloboda - FK Leotar 1 : 1

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- Elektrika
- Kontakt:
Zato sutra sve kečevi 

-
- Kontakt:
i sutra nek budu sve dvice ja prezadovoljan 

Sutra samo nastaviti ovu berbu gostujucih boba..i mirna Bosna 

1921-2011
- bistrikboy
- Kontakt:
Domacinska liga 

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
I ja kazem,ali u mrezi gostiju.vjeran1987 je napisao/la:i sutra nek budu sve dvice ja prezadovoljan
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
...e ovo stvarno nije normalno travnik upisao gostujucu pobjedu....je li ovo nasa liga???? 

Nema vise :P
sloboda-leotar 1:1 joj cirkusa 
eno i barsa gubi kuci

eno i barsa gubi kuci

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
-
- Kontakt:
baceno je prokletstvo na nasu premijer ligu
ni zrinjski nije uzeo 3 boda na svom
uuuu ajde zeljo,ajde borce da upisemo ovo kolo u historiju zlatnim slovima i da napisemo koje je godine ovo bilo i kad ce se desiti vise Boga pitaj 

Poslije današnjih rezultata, očekujem sutra temperaturu +40, i da pri tom pada snijeg....
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
-
- Kontakt:
Šta se danas zbivalo na terena širom zemlje?
Da Sloboda nije pobjedila na svom,da li je moguće?
Leotar je Mančester,otkino je bod na tušnju!

Da Sloboda nije pobjedila na svom,da li je moguće?

? &,& ",& & ?!
Budućnost niko ne može da skonta.Šta im je?Bodovi sa strane,a kod kuće PUŠA
danas je jedan od onih dana 11.9REANIMATOR je napisao/la:Šta se danas zbivalo na terena širom zemlje?![]()
Da Sloboda nije pobjedila na svom,da li je moguće?![]()
Elektrika je napisao/la:Zato sutra sve kečevi
mora se uspostaviti ravnoteža... po 11 bodova i domaćinima i gostima

FORZA MARŠAL !!!
Ma izgleda da je ova liga pred raspad obzirom na dešavanja u Savezu pa više niko ne vodi računa o rezultatima.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.