Mensur Mujdža
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Mensur Mujdža
On ga je overio
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Koliko sam razumio, Mujdza ima upalu srednjeg uha: http://www.ligainsider.de/mensur-mujdza ... aus-80035/" onclick="window.open(this.href);return false;
Bolje nego povreda barem.
Bolje nego povreda barem.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Jest da nam je najbolji na toj poziciji al meni je dojadio mensur.nebi ga na sp ni zvao.je.bes tog igraca kad sad pa sad moze se povrjedit.njega vranjes nek mjenja a ako on zaskripi moze bicakcic desno a besic na stopera.djaba tip zauzima mjesto
- Cautinho
- Kontakt:
E yebem ga,taman sjeo da gledam Freiburg i Mujdžu,kad im neki Sorg igra desnog beka.
Freiburg me prati na twitteru.
Freiburg me prati na twitteru.
Keep walking.
Ne bi ti,realnost ti je kad on ne bude igrao igra Avdija a te ostale kombinacije su ti zelje puste.svaler je napisao/la:Jest da nam je najbolji na toj poziciji al meni je dojadio mensur.nebi ga na sp ni zvao.je.bes tog igraca kad sad pa sad moze se povrjedit.njega vranjes nek mjenja a ako on zaskripi moze bicakcic desno a besic na stopera.djaba tip zauzima mjesto
Zadnja izmjena: drummer, dana/u 28 feb 2014, 20:22, ukupno mijenjano 1 put.
- legenda reala
- Kontakt:
koja neznalica, našeg najvažnijeg igrača ovako otpisatisvaler je napisao/la:Jest da nam je najbolji na toj poziciji al meni je dojadio mensur.nebi ga na sp ni zvao.je.bes tog igraca kad sad pa sad moze se povrjedit.njega vranjes nek mjenja a ako on zaskripi moze bicakcic desno a besic na stopera.djaba tip zauzima mjesto
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ni Holandija ne treba više zvati Robena, momak je previše podložan povredama 
Sta sve nece jadni covjek procitati.Cuj,Mujdzu on ne bi ni vodio u Brazil.Strasno.legenda reala je napisao/la:koja neznalica, našeg najvažnijeg igrača ovako otpisatisvaler je napisao/la:Jest da nam je najbolji na toj poziciji al meni je dojadio mensur.nebi ga na sp ni zvao.je.bes tog igraca kad sad pa sad moze se povrjedit.njega vranjes nek mjenja a ako on zaskripi moze bicakcic desno a besic na stopera.djaba tip zauzima mjesto![]()
Treba ga povest naravno, ali bojim se da je vrlo vjerovatno da cemo igrat bez njega i Salihovica. Odma smo u problemima, jer klupa nam je nevjerovatno tanka, najvise radi Susica.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Mensur Mujdža
Ako Salihovic i Mujdza u Brazilu odigraju sve 3 tekme u grupnoj fazi ja cu guzicom limun iscijediti...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cuj ovog radi Susica,pa ajd nadji bolje od ovih sto zove...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: Mensur Mujdža
Zasto ne bi?Batko je napisao/la:Ako Salihovic i Mujdza u Brazilu odigraju sve 3 tekme u grupnoj fazi ja cu guzicom limun iscijediti...
Keep walking.
Prvi će fasovat' kartone, a drugi se povrijedit' u prvom kolu.Cautinho je napisao/la:Zasto ne bi?Batko je napisao/la:Ako Salihovic i Mujdza u Brazilu odigraju sve 3 tekme u grupnoj fazi ja cu guzicom limun iscijediti...
Mensur Mujdža
Čuj zašto ne bi, pa ako pogledaš poslednje 3 godine, nijedan ni drugi nisu sakupili ni 5 utakmica u cugu da im se neka povreda nepojavi....Cautinho je napisao/la:Zasto ne bi?Batko je napisao/la:Ako Salihovic i Mujdza u Brazilu odigraju sve 3 tekme u grupnoj fazi ja cu guzicom limun iscijediti...
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Stvarno je peh ovaj Mujdža, od Francuske ne znam je li 10 tekmi odigrao.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- Cautinho
- Kontakt:
To su razmišljanja na osnovu trenutnih aktuelnosti i nekih prošlih dešavanja.
Nijedan od ova dva igrača neće sebi dopustiti da na bilo koji način propusti SP.Mujdža je staklen,svaka minuta na terenu za njega je opasnost od povrede,ali mislim da će se srediti i odigrati te 3 (najmanje) utakmice na nivou.
Salihović uvijek izbiva sa bundesligaških terena,ali to su uglavnom kartoni,i poneka povreda.Ne vjerujem da će gluposti praviti u Brazilu.
Hoću da kažem da do SP ima vremena za svakog igrača da se dobro pripremi i sredi i da odigra najbolje.Forma je kakva takva,ali važno je da su na raspologanju i da se ne preforsiraju.
Pa jedan Messi ne igra na 100% mogućnosti jer je ovo godina Mundijala i ne može si dopustiti eventualne neugodnosti u vidu ozljeda i preforsiranja.
Nijedan od ova dva igrača neće sebi dopustiti da na bilo koji način propusti SP.Mujdža je staklen,svaka minuta na terenu za njega je opasnost od povrede,ali mislim da će se srediti i odigrati te 3 (najmanje) utakmice na nivou.
Salihović uvijek izbiva sa bundesligaških terena,ali to su uglavnom kartoni,i poneka povreda.Ne vjerujem da će gluposti praviti u Brazilu.
Hoću da kažem da do SP ima vremena za svakog igrača da se dobro pripremi i sredi i da odigra najbolje.Forma je kakva takva,ali važno je da su na raspologanju i da se ne preforsiraju.
Pa jedan Messi ne igra na 100% mogućnosti jer je ovo godina Mundijala i ne može si dopustiti eventualne neugodnosti u vidu ozljeda i preforsiranja.
Keep walking.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
i ja ne vjerujem kako se vršajevića lako odričelegenda reala je napisao/la:koja neznalica, našeg najvažnijeg igrača ovako otpisatisvaler je napisao/la:Jest da nam je najbolji na toj poziciji al meni je dojadio mensur.nebi ga na sp ni zvao.je.bes tog igraca kad sad pa sad moze se povrjedit.njega vranjes nek mjenja a ako on zaskripi moze bicakcic desno a besic na stopera.djaba tip zauzima mjesto![]()
- Goalgetter
- Kontakt:
ZutiMrav je napisao/la:Avdija like this.Mujdzu boli uho

- legenda reala
- Kontakt:
Mujdža će odigrati sve tekme u Brazilu i po pravilu biti jedan od naših najboljih igrača na terenu
ove neistine kako tri godine nije sastavio pet utakmica neću komentarisati
ove neistine kako tri godine nije sastavio pet utakmica neću komentarisati
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: f16, Goalgetter, RightBack, rimljanin90, signalidunapark i 74 gosta.