ista stvar kad nabrojim tu trojcu i kazem stanic prije njih je trebao a nije zbog nacionalnosti a koliko vidim ovdje se to povlaci...Kevin je napisao/la:
Vršajević, Sušić i Hadžić u A repci???
![]()
![]()
Boris Pandža
Re: Boris Pandža
S vjerske strane da, moras tu dodati i ateistelumani je napisao/la:Adi_Zepce je napisao/la:Zar ovu zemlju ne cine Bosnjaci, Srbi, Hrvati i ostali?. Po toj tvojoj onda nitko ne bi mogao igrati za reprezentacijuHead je napisao/la:Frajer se javno deklarisa ko Hrvat i hoce da ide sa repkom u Brazil.
zemlju cine,muslimani,katolici,pravolsavci
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
To je to al Pricic i Zec su trebali biti pozvani umjesto Hadzica i Ibricica. 23 igraca, i sa ovim Sven ispada.calcio je napisao/la:Stilic je jedan od najboljih, ako ne i najbolji, igrac poljske lige i bolji je od mnogih koji se spominju na njegovoj poziciji, od Prcica do ovog novog Vrancica. Zaboravljen, a Bosnjak je.Ma ustvari nije zaboravljen, nego je ostra konkurencija a selektor je taj koji odlucuje. Ista je stvar sa ostalim igracima.
Prcic je trebao doci na ono okupljanje kad je i Besic dosao.
-
bordobijeli
- Kontakt:
baš tako hocemo čorluku ,rakitica ,subotica ,gudelja itd onda ce biti i srba i hrvata u repci BIHsoko je napisao/la:@Kevin,
budi realan, koga bi ti tu stavio po kvaliteti?
ja sad mogu sanjati i reci Corluka umjesto Vrsajevica. Rakitic umjesto Susica i Gudelj umjesto Hadzica...
al nemre!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
U BiH zive tri konstitutivna naroda, ti skontaj koja..lumani je napisao/la:Adi_Zepce je napisao/la:Zar ovu zemlju ne cine Bosnjaci, Srbi, Hrvati i ostali?. Po toj tvojoj onda nitko ne bi mogao igrati za reprezentacijuHead je napisao/la:Frajer se javno deklarisa ko Hrvat i hoce da ide sa repkom u Brazil.
zemlju cine,muslimani,katolici,pravolsavci
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
pa da mi na pamet recimo Štilić na prvu...soko je napisao/la:@Kevin,
budi realan, koga bi ti tu stavio po kvaliteti?
ja sad mogu sanjati i reci Corluka umjesto Vrsajevica. Rakitic umjesto Susica i Gudelj umjesto Hadzica...
al nemre!
a ima ih još garant kvalitetnijih od ovih klaunova poput Sušića, Vršajevića i Hadžića..
npr. Kvržić, pa Zec itd
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Vidis ja bih prije Stilica nego Prcica ili Zeca. Nije lako napraviti ekipu i da svi budu zadovoljni. Pustimo selektoru da to obavi, on najbolje zna koji mu igracu trebaju. Manimo se gluposti oko nacionalnosti, ko da je Susicu to bitno...soko je napisao/la:To je to al Pricic i Zec su trebali biti pozvani umjesto Hadzica i Ibricica. 23 igraca, i sa ovim Sven ispada.calcio je napisao/la:Stilic je jedan od najboljih, ako ne i najbolji, igrac poljske lige i bolji je od mnogih koji se spominju na njegovoj poziciji, od Prcica do ovog novog Vrancica. Zaboravljen, a Bosnjak je.Ma ustvari nije zaboravljen, nego je ostra konkurencija a selektor je taj koji odlucuje. Ista je stvar sa ostalim igracima.
Prcic je trebao doci na ono okupljanje kad je i Besic dosao.
U mladim reprezentacijama imamo dosta talentovanih igraca svih nacionalnosti i ako ne budu krenuli Maricevim putem, iduca geenracija ce biti nacionalno "sarenija".
@Adi,
Bosanski katolik,Bosanski Musliman itd,itd
Tko poznaje Glavasa,Piplicu,Marokvica itd,itd zna o cemu pricam!!
Bosanski katolik,Bosanski Musliman itd,itd
Dajte ljudi,ovo je bespredmetno raspravljati.Lik je javno izjavio da ga selektor nije pozvao jer je Hrvat !!!Znate li kakva je to optužba ?? Da sam na mjestu Papeta tužio bih Pandžu.I NSBiH treba da ga tuži.I ovdje ima onih koji ga brane 
Nadajmo se. Stevanovic, Visca, Zaha, Besic, Bilbija, Kvesic, Djuric itd ni jedan da je sad nesto pravo uspio.calcio je napisao/la:
Vidis ja bih prije Stilica nego Prcica ili Zeca. Nije lako napraviti ekipu i da svi budu zadovoljni. Pustimo selektoru da to obavi, on najbolje zna koji mu igracu trebaju. Manimo se gluposti oko nacionalnosti, ko da je Susicu to bitno...
U mladim reprezentacijama imamo dosta talentovanih igraca svih nacionalnosti i ako ne budu krenuli Maricevim putem, iduca geenracija ce biti nacionalno "sarenija".
- DonCorleone
- Kontakt:
'Čitavih 10 godina bio sam dio reprezentacije, mlade i seniorsku, igrao sam kada mnogi to nisu htjeli, a onda kada se napokon ostvarilo nešto veliko, mene se maknulo u stranu da bi se oslobodilo prostora za one koje se moralo moliti da igraju. Igrao sam za reprezentaciju i onda kada mnogi to nisu željeli. Igrači koji su sada u reprezentaciji su moji bivši suigrači, prijatelji i svakog od njih poštujem, ali ako izuzmemo kapetana Spahića, ostali stoperi zajedno imaju nastupa za reprezentaciju koliko ja sam'.
Ovaj covjek je tu od pamtivijeka, uz kapitena ima statisticki najbolje ocjene od svih stopera, i nakon svega, nakon Pariza, nakon 10 godina vjernog odazivanja od U21 do A reprezentacije, on dobi nogu naspram igraca koji izronise direktno prije SP-a.
I onda neko kaze da u reprezentaciji nije bila losa atmosfera unutar tima prije utakmice sa Egiptom, pa sta mislite sta su se igraci pitali kada vide jednog Hadzica ili Susica a ne vide njega?
Dakle da sumiramo,
Ne valja Spahic.
Ne valja Midhat.
Ne valja Pandza.
Ne valja Prcic.
Ne valjaju navijaci BiH sa foruma koji Safeta kritikuju.
Ne valja Besic (do juce lose ponasanje, danas svjetska klasa, samo sto nije presao u Tottenham).
Sve ovo ne valja, samo IQ -30 valja.
Ovaj covjek je odradio dosta toga nepromisljeno, najblaze receno! Borise svaka tebi cast za intervju i neka si potvrdio ono sto forumasi govore mjesecima!
Ovaj covjek je tu od pamtivijeka, uz kapitena ima statisticki najbolje ocjene od svih stopera, i nakon svega, nakon Pariza, nakon 10 godina vjernog odazivanja od U21 do A reprezentacije, on dobi nogu naspram igraca koji izronise direktno prije SP-a.
I onda neko kaze da u reprezentaciji nije bila losa atmosfera unutar tima prije utakmice sa Egiptom, pa sta mislite sta su se igraci pitali kada vide jednog Hadzica ili Susica a ne vide njega?
Dakle da sumiramo,
Ne valja Spahic.
Ne valja Midhat.
Ne valja Pandza.
Ne valja Prcic.
Ne valjaju navijaci BiH sa foruma koji Safeta kritikuju.
Ne valja Besic (do juce lose ponasanje, danas svjetska klasa, samo sto nije presao u Tottenham).
Sve ovo ne valja, samo IQ -30 valja.
Ovaj covjek je odradio dosta toga nepromisljeno, najblaze receno! Borise svaka tebi cast za intervju i neka si potvrdio ono sto forumasi govore mjesecima!
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Evo stigao je i ovaj lovac u mutnom, sada ce od nepozivanja Pandze napraviti skandal svjetskih razmjera a do nedavno ga je i sam ismijavao. 
Ma brate nije fazon u tome što je kritikovao Safeta, fazon je što je izjavio da nije pozvan jer je Hrvat.
Nakon ove izjave, ne bih ga pozvao da je kombinacija Thiaga Silve i Neste iz najboljih dana.
DRUG NEBI TI PUNCA
Dragi borise sta bi onda jedan sanjin prcic trebao da kaze kad su umjesto njega pozvani jedan rezrevni igrav nikad goreg hajduka, jedan rezervni igrac fenjerasa turske lige , prosjecan igrac ispodprosjecnog kluba austrijske lige... Zasto nisu pricali sa hrgotom I vranncicem? Zato sto je safet dzubre kojem je stalo da sto vise bratovih igraca proda preko repke a pozivanje m vrancica I hrgote plus prcica bi izguralo 3 bratova igraca sa spiska a amidzic je jedan od njih. To sto su hrgota I vrancic(vjerovatno) hrvati nema nista sa njihovim nepozivanjem... Da I'm je sead susic menadzer obijica bi bila tu cak I sa slomljenim nogama...
Izjava na mjestu. Pandža je trebao na spisak umjesto Šunjića.
Tino i Hadžić nemaju veze sa Pandžom, nemojte ih uvlačiti i u ovu diskusiju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DonCorleone
- Kontakt:
Nemoj tako jarane, iz njegovog ugla, to moze liciti tako. Treba poceti od sebe i svojih osjecaja, mozda je stekao takav utisak kada je vidio da je samo jedan Hrvat pozvan, trebamo biti opcenito tolerantnijih shvatanja i razumniji prema drugima. Nije ljepo igrati na nacionalnu kartu, ali ako se osjeca ugrozenim na neki nacin, mogu to da shvatim, i ako vjerovatno ne opravdavam. Moguce da je toliko frustriran nepozivanjem, da su negativne emocije prevladale, i osjeca neku vrstu ugrozenosti.bagrcavi je napisao/la:Ma brate nije fazon u tome što je kritikovao Safeta, fazon je što je izjavio da nije pozvan jer je Hrvat.Nakon ove izjave, ne bih ga pozvao da je kombinacija Thiaga Silve i Neste iz najboljih dana.
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 27 maj 2014, 20:41, ukupno mijenjano 2 puta.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Pa Pandza zasto samo unosis nemir izmedju ovih napacenih naroda, kakav levat braco moja mila 
Sto se tice opcenito Hrvata u repki ,**** oni koji imaju mjesto igraju za susjede
Sto se tice opcenito Hrvata u repki ,**** oni koji imaju mjesto igraju za susjede
- DonCorleone
- Kontakt:
Nemoj bogati, ja licno nikada nisam nista lose protiv Pandze rekao, i da imas imalo postovanja prema tom igracu ne bi to pisao a kamoli o meni neistine sirio. Ne treba biti trvdoglav pod svaku cijenu i braniti neobranjivo. Zadnji put si krenuo sa ustasama i tri prsta, pa znamo kako je to zavrsilocalcio je napisao/la:Evo stigao je i ovaj lovac u mutnom, sada ce od nepozivanja Pandze napraviti skandal svjetskih razmjera a do nedavno ga je i sam ismijavao.
Zasto?Virtu4l je napisao/la:Izjava na mjestu. Pandža je trebao na spisak umjesto Šunjića.
Sunjic je standardan u Ukrajini i izborio je Evropu a Pandza nije odigro 5 utakmica u kontinuitetu na klupskom nivou ima 2 godine.
1946
Naravno da je frustriran, ko ne bi bio? Uvijek je bio tu, dobro je igrao, bio sjajan u tandemu sa Spahićem. Ovo SP bi trebalo biti nagrada igračima kao Boris Pandža.DonCorleone je napisao/la:Moguce da je toliko frustriran nepozivanjem, da su negativne emocije prevladale, i osijeca neku vrstu ugrozenosti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.