Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

SINE
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la SINE » 14 mar 2009, 08:51

Evo šta slavni i legendarni Beckenbauer misli o Ibiš�iću� njegovom timu Hoffe.:

'Hoffenheim nema slabe točke�Premda su ostali bez prvog napadača V�ada Ibišević�i d�je imaju odličnu momčad. Igr�u vrlo brzo i pokretljivo i dalje su jedan od glavnih kandidata za naslov', kazao je Beckenbauer, te dodao: 'U Herthi koja trenutačno vodi � vidim tu snagu i kvalitetu.'
Hoffenheim je prvi dio sezone zaključio na prv� mjestu, no trenutačno dijeli �ugu poziciju s Bayernom sa četiri boda �nje od Herthe.
'Da se Ibišević nije oz�jed� sada bi Hoffenheim imao četiri boda viš�od ostalih', �atra Beckenbauer.
Zanimljivo, prije svega nekoliko mjeseci u Bayernu su s visoka komentirali rezultate 'seoske momčadi', međutim Ho�enheim i�jegov trener Ralf Rangnick, natjerali su Bavarce da promijene mišljenje i počnu uvažavati ovog b�šeg dr�oligaša.
SAMO ŽELJO

SINE
Kontakt:

Post Postao/la SINE » 14 mar 2009, 08:56

A evo i dio teksta iz Bilda na našem jeziku:

Niti dva mjeseca nakon operacije križ�h ligamenata desnog koljena Vedad Ibiše�ć j�počeo �enirati. Jučer j�prvi put izašao na�eren s fizioterapeutom Hoffenheima i odradio prve vježbe...
�Znate li što me j�najviše usreći�? To š� ponovno�ogu ići sam u WC'�našalio se 24-g�išnji Ibišević �intervj� za�jemački BILD.
Treninz�su krenuli i svakodnevno će trenirati od dv�do četiri sata.

'Tek �kon operacije mi je postalo jasno da sve to nije samo ružan san i da sam stv�no ozlijeđen. No, ta me ozljed�samo malo omela. Uvijek sam razmišljao pozitivno, a to � i jedini način da budeš pobjednik'�kazao je I�šević koji je i dalje vod�i s�ijelac Bundeslige iak�ga na terenu nema već dva mjeseca.

Ibišević: O�acio sam štake, ide�u G�k
Reprezentati�c BiH ozlijedio se 14. siječnja na pripremama u Španjolskoj�ijekom prijateljske �akmice s Hamburgom. Dva dana kasnije već je operiran.
SAMO ŽELJO

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 14 mar 2009, 09:36

bilo bi mocno da vedo prenosi utakmicu.Bas me zanima kako bi se ZMAJ snasao u ulogi komentatora.
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

denimb
Kontakt:

Post Postao/la denimb » 14 mar 2009, 11:27

miralem444 je napisao/la:bilo bi mocno da vedo prenosi utakmicu.Bas me zanima kako bi se ZMAJ snasao u ulogi komentatora.
Sinoc je na hayatu Marijan najavio Vedu kao gosta.

Tako da ce biti 100% ;)

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 14 mar 2009, 11:45

To je sigurno 100 %, da je Vedad zdrav sigurno da bi Hoffenhajm imao vise bodova, i bio bi prvi, ko e god gledao Hoffenhajm prije i sada vidi da tom klubu nedostaje Vedad Ibisevic, golgeter nad golgeterima.
Vedade samo naprijed, neka te dragi Bog pomogne i da nam sto prije zaigras
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 14 mar 2009, 11:56

amir je napisao/la:To je sigurno 100 %, da je Vedad zdrav sigurno da bi Hoffenhajm imao vise bodova, i bio bi prvi, ko e god gledao Hoffenhajm prije i sada vidi da tom klubu nedostaje Vedad Ibisevic, golgeter nad golgeterima.
Vedade samo naprijed, neka te dragi Bog pomogne i da nam sto prije zaigras
dok se je on povrijedio odmah ni hofenhajm nece
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

adn_sah
Kontakt:

Post Postao/la adn_sah » 17 mar 2009, 00:11

kolko je on dao golova za reprezentaciju

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 17 mar 2009, 00:26

adn_sah je napisao/la:kolko je on dao golova za reprezentaciju
Odigrao je 13 utakmica za reprezentaciju i postigao je 3 gola.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 24 mar 2009, 14:41

Sramota je da Vedo bude na 2. stranici i to je jedini razlog za ovaj post, da vratim Vedu tamo gdje mu je i mjesto!
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 24 mar 2009, 18:02

Koliko je Vedo dobar, vidimo sad kako Hoffenheim gura, ili bolje receno stoji u mjestu, ili jos bolje receno pada!! :shock:
Sigurno da nije jedini razlog pad Hoffe izostanak naseg reprezentativca, ali bez njega su obicni prosjek. Kad se tome doda da i Sejo vec par kola ne igra, ne mozes ih prepoznati.
Sa kojom lakocom Vedo zabija, to je milina za gledati.
Vom Jäger zum Gejagten

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 24 mar 2009, 19:19

Rz88 je napisao/la:Nadam se da ce Marjan sam komentirati, a da ce vedad biti na tribini i navijati hehe, tako bi bilo najbolje, lijepo je sto je poceo trenirati, neka samo bude i dalje uporan kao sto sam ja na ovom forumu i biti ce jos bolji kad se vrati aBd ;)
Hahha, za ciste 10ke! 8-)

SINE
Kontakt:

Post Postao/la SINE » 24 mar 2009, 21:49

Ma ne može Hoffenhajm meda, bez Vede i Seada, pa igra im se bazirala i bazira na ovoj dvojici igrača, pokazao je to niz utakmica kada oni nisu igrali. Naravno da su oni nosioci igre Hoffenhajma.
SAMO ŽELJO

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 08 apr 2009, 16:03

NoName je napisao/la:Sramota je da Vedo bude na 2. stranici i to je jedini razlog za ovaj post, da vratim Vedu tamo gdje mu je i mjesto!
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

SINE
Kontakt:

Post Postao/la SINE » 08 apr 2009, 16:25

FRANKFURTER ALLGEMEINE ZEITUNG donosi opširan intervju s Vedadom Ibiševićem, ozlijeđenim nogometnim reprezentativcem Bosne i Hercegovine i napadačem Hoffenheima koji je obilježio prvi dio sezone u Bundesligi.
Ibišević je bio daleko najbolji igrač jesenskog dijela njemačkoga nogometnog prvenstva u kojem je kroz 17 utakmica postigao 18 golova i u sedam navrata bio asistent. Ponajviše zahvaljujući njemu Hoffenheim je dugo vremena držao čelnu poziciju u Bundesligi u svojoj debitantskoj sezoni. Ipak, tijekom zimske stanke na prijateljskoj utakmici protiv HSV-a Ibišević je zadobio tešku ozljedu prednjih ligamenata desnog koljena, zbog čega je morao rano zaključiti sezonu.

"Ne znam još kada ću se vratiti, iako imam dobar osjećaj. Koljeno mi ne zadaje probleme, međutim, moram biti oprezan. Ne želim komplicirati već zakompliciranu situaciju, niti se želim zamarati razmišljanjem zašto se to dogodilo. Lakše se suočiti sa stvarnošću. Sam sam sebi rekao da će mi, ako ću negativno gledati na ozljedu, oporavak dulje trajati. Zato tražim pozitivne stvari i radujem se sitnicama koje me približavaju travnjaku".

Postigli ste 18 golova u 17 utakmica i mogli ste ugrozili rekord od 40 golova Gerda Müllera iz sezone 1972/73. Pitate li se biste li u tome i uspjeli da ste ostali zdravi?
"Odmah sam se zapitao zašto sam se upravo u tom trenutku morao ozlijediti, a potom sam shvatio da ne postoji pravo vrijeme za ozljedu. Da mi se ovo dogodilo prošle godine bilo bi još gore. Da nisam postigao 18 golova, nitko me niti ne bi dovodio u vezu s Gerdom Müllerom".

Kako to da ste odjednom tako dobro zaigrali? Iza vas su sezone s pet, šest pogodaka...
"Profitirao sam iz euforije koja je zavladala oko nas. Doduše, lakše mi je bilo u prve tri utakmice nego kasnije".

Postoji li kod vas želja da zaigrate u nekom većem klubu? Inter i Manchester United pokazali su interes.
"U ovom trenutku razmišljam samo o povratku na teren i Hoffenheimu. Imam ugovor do 2010. godine i namjeru odraditi ga do kraja, a počeli smo pričati i o novom. Ipak, u ovom trenutku nitko ne zna što će se dogoditi"",
Preživjeli ste rat na Balkanu. Čine li vam se zbog toga svi trenutačni problemi manjima?

"Čovjek shvati da nije sve katastrofa. Postoje katastrofe, no u svakom slučaju one nisu sjedenje na klupi i gledanje kako drugi igraju. Prije smo igrali nogomet, pa uzeli predah kada su bombe počele padati".

Postoje li još uvijek nogometni tereni?
"Imali smo mjesto s dva gola i ne baš mnogo trave. A, ja sam imao sreću što me trenirao čovjek koji je sanjao o profesionalnoj karijeri koju nikada nije ostvario. Govorio je da ako smo sposobni igrati na ovakvom terenu da ćemo biti još bolji na pravoj travi. Igrali smo u potrganim tenisicama, a niti lopte nisu bile nešto posebno. Kada je napadao snijeg, stavljali smo plastične vrećice preko tenisica i čarapa i tako igrali", završio je podsjećajući se Ibišević.

Više o ovom intervju možete naći na stranici http://www.faz.net/s/
SAMO ŽELJO

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 08 apr 2009, 22:57

Da netrosim rijeci....
slika

Majstor!!!!! :D :D
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Del Boy
Kontakt:

Post Postao/la Del Boy » 09 apr 2009, 14:21

Volio bih kad bi Vedad mogao nastaviti sa dobrim partijama

ne mora dati bas 18 u polusezoni nek bude 18 u Bindesligi u sezoni i elhamdulillah

sad je vazno ostati na vrhu, pogotovu iza povrede, valja se nositi i sa fizickim nedostatkom a bogami i sa psihom, ipak je veliki peh da ti se to dogodi kad si u takvoj formi kao on sto je bio

esso
Kontakt:

Post Postao/la esso » 10 apr 2009, 15:19

Ponos Torina je napisao/la:Da netrosim rijeci....
slika

Majstor!!!!! :D :D
apsolutno majstor IDOL NACIJE :D :D :D :D

DinceManijak
Kontakt:

Post Postao/la DinceManijak » 10 apr 2009, 16:10

Ma munja je Vedo, samo naprijed i da nam se sto brze oporavi. 8-)
I cim ponuda nekog europskog giganta, bjezi vedo iz Hoffenheima, jer to je brod sto polahko tone.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Who Dares Wins~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 10 apr 2009, 16:41

Hoffenheim je brod koji tone bez kapetana. Vedad je kapetan i zato im je opala forma u zadnje vrijeme. Nemaju pravog rješenja u napadu i to ih dosta srozava. Čim se Vedo vrati opet će Hoffenheim zablistati. Vedade izdrži još malo.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Eki
Kontakt:

Post Postao/la Eki » 10 apr 2009, 16:47

Hoffenheim nije nista bez ibisevica. dok je on bio bili su prvi, ali sad nemogu ni da osvoju 3 boda.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.