Na kojem stadionu da igra reprezentacija BiH kao domaćin?!

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

hz1987
Kontakt:

Re: Na kojem stadionu da igra reprezentacija BiH kao domaćin

Post Postao/la hz1987 » 17 avg 2013, 09:56

Cautinho je napisao/la:Onda najbolje da napravimo jedan stadion blizu Butmira.
Ma da, najbolje je da se sve krka u Sarajevo. Jesam iz SA, al vala ne mora biti sve u SA!
Šta fali Tuzli, Zenici, Bihaću, Mostaru...Zenica ima najbolju dvoranu u BiH trenutno - a repke košarkaške i rukometaške igra u sablasnoj Zetri i depresivnoj Skenderiji!

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 17 avg 2013, 10:21

hz1987 je napisao/la:
Cautinho je napisao/la:Onda najbolje da napravimo jedan stadion blizu Butmira.
Ma da, najbolje je da se sve krka u Sarajevo. Jesam iz SA, al vala ne mora biti sve u SA!
Šta fali Tuzli, Zenici, Bihaću, Mostaru...Zenica ima najbolju dvoranu u BiH trenutno - a repke košarkaške i rukometaške igra u sablasnoj Zetri i depresivnoj Skenderiji!
ako si ozbiljan, svaka čast ;)

košarka se treba igrati najviše u Tuzli, ne kažem sve tekme .. iz prostog razloga što je Tuzla grad košarke, Tuzlanska dvoranska publika je važila za ponajbolju u bivšoj državi, itd

fudbal je sad za sad najbolje da se igra u Zenici, tamo smo se ustalili, teško je to mjenjati .. odlična atmosfera, rezultati, itd

rukomet, za to već ne znam .. garantujem da bi Mejdan bio pun, za Zenicu ne znam, Sarajevo kako-kad, dok su i ova ostala manja mjesta pokazala da znaju napuniti dvoranu i dati dobru podršku

zar nije žalosno da se drugi gradovi marginiraju naspram Sarajeva, kao npr. Split naspram Zagreba?

pogledajmo Španiju, Njemačku, Italiju .. ne igraju se tekme u Madridu, Berlinu, Rimu, dakle glavnim gradovima .. igraju ljudi širom države

mi još uvijek nemamo stadione izgrađene .. ako se nekad izgradi Tušanj, renovira Koševo, Grbavica, pa da repka igra na svim stadionima, da sve bude onako ravnopravno .. zašto ne čak i u Gradačcu? mislim, kad bi ljudi malo proširili stadion, malo još da ga napucaju .. Mostar sam izostavio jer teško da će Vrapčići ikad postati dobar stadion po standardima UEFE i FIFE

Sarajevo jeste glavni grad, ali to ne znači da on moraju ili trebaju imati primat u odnosi na ostale .. već sam naveo primjere Španije, Njemačke, Italije
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 17 avg 2013, 10:25

ovdje sve jasno...prijateljske možemo i u Bangladešu, one takmičarske u Zmajevom gnijezdu na Bilinom Polju
Undici stelle - ACM 1899

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 17 avg 2013, 12:32

Jos se onaj mis Elegant ne javlja s odgovorom :) , al neise neka bar suti nad onom sramotom. Inace daj Boze da se ima para pa da sve nase stadione uz duz i poprijekom napravimo. Neka se igra i u Zenici, Sarajevu, Mostaru, Banja Luci, Tuzli, Bihacu... niko nema protiv nista svih nasih BiH gradova. Jedino sto mnogi to primjete e ljudi u Zenici pogotovo je nekoliko stvari vezanih za "glavni grad" u kojem se navijaci javno deklarisu da vole klubove 5x vise od reprezentacije i ko fol oni ko "veliki Englezi" na prate reprezentaciju. Ma znamo mi to da bi da je do njih na tim stadionima bilo 300 gledalaca kao protiv Moldavije svojevremeno ili 5000 kad su kapije bile otvorene a gostovo Khan i Njemacka. Mislim koji vrag se javljaju i remete mir i uspjehe reprezentacije kad se to sve vec uhodalo. Da je NSBiH bitna novcana dobit davno bi i oni ucestvovali i zasluzeno prosirili BP. Da smo tekmu sa USA odigrali na BP vjerujem da ne bi prekinuli onoliko dug uspjesan niz. Stvarno neki hoce glavom kroz zid a to nije dobro....

p.s. daj Boze da se napravi i Kosevo i Grbavica a oni shvatili da je repka ispred klubova. U protivnom haram im je dati ono za sta mnogi prelaze hiljade kilometara bez truna dvoumice. Ja sam jedan od njih....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 17 avg 2013, 12:44

@bparena

Ja se nema nista sakrivati u misijim rupaama jer za mene licno Zeljo nije nikad ispred reprezentacije, a na zalost ima ih kojima jeste ne samo Zeljo, nego i Celik, Sarajevo, Velez, itd. To nek njima ide na dusu, jer drzava je na prvome mjetu. Ne znam zasto to meni nabijas, njima se obrati kojima jeste.

A ovo sto se tice mjesta igranja reprezentacije to je sad BP + trening centar, jer nemamo bolje. Kosevo ima problem te atletske staze a i terne je los - da nije staze da je teren uz tribne to bi bila druga prica, ali ima tu jos puno nedostataka, Grbavica je rasulo nema nista od nje. Ali u buducnosti ako se popravi Grbavica jer prije ce ona nego Kosevo, ne vidim niti jedan jedini razlog da reprezentacija ne igra u Sarajevu, jer bilo koju kvlaifikacionu ili prijateljsku utakmicu stadion bi bio pun.

Ocigledno je vama zenicanima problem proputovat 2 sata do glavnog grada da odgledate reprezentaciju, a inace ste puni mrznje prema istome.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 17 avg 2013, 13:53

Ono sam te pitao jer ces se sjetiti kako si oholo upitao ono oko Grbavice i Koseva sta li ce mo mi pricati kada se ti stadioni naprave. DaBogda se sutra napravili svi stadioni i svugdje igrali. Inace nama Zenicanima nije tesko nigdje da idemo u svugdje ces vidjeti nase transeve (Portugal i sl.) na tribinama. Meni nije tesko putovati sat do naseg Sehera kao ni hiljade KM do Moldavije, Portugala, Pariza itd.... tesko mi je citati postove zavidnih ljudi.... vi nikako da shvatite neke stvari (napiasno ti na PP) i vjeruj da ste cesto puta pogrijesili...

p.s. licno u mom slucaju 100000x grijesis i ne razlikujem ja duh Zenice i Sarajeva i Mostara i Banja Luke itd. jer je to sve jedan duh. Ne volim one koji bi na gotovo sve - ko fol "glavni grad" a reprezentacija im iza ledja lokalnih klubova. Do tada i dok to ne promjenite necemo imati hajra na tim stadionima....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 17 avg 2013, 14:00

dadane vejruj mi da nemam pojma oko toga sto pitas :shock:
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 17 avg 2013, 14:11, ukupno mijenjano 2 puta.

dadnan
Kontakt:

Post Postao/la dadnan » 17 avg 2013, 14:06

Slazem se u potpunosti sa bparenom. Treba biti nekad realan. Kad je neko sranje u sarajevu niko se ne zali. A cim je neka dobra stvar izvan sarajeva odma dize se frka sto nije u sarajevu a ne spominje se losija organizacija sarajeva.

P.S. bparena de provjeri inbox xd

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 17 avg 2013, 14:10

Elegant ja sam ponosan na Sarajevo Film Festival koji se ove godine 19 put odrzaje u nasem glavnom gradu i presretan sam kad BiH i Sarajevo pohode velikani filmske indrustrije i ova manifestacija treba da bude i ostane u nasem glavnom gradu isto kao i MESS. Ali treba da postujete i budete ponosni i na ostale BiH gradove sta cine za svoju domovinu i reprezentaciju nase nam drzave. Tuzla kosarka, Zenica fudbal vi 19. Sarajevo Film Festival, Mess, B.noci, pa i vasi klubski nastupi u evropi i ostalo....

p.s. a ne samo kad se osjeti auforija i uspjeh reprezentacije - daj nama u Sarajevo - jesul zasluzili ? ..... mi smo tuzni preuzeli reprezentaciju i poslije poraza od Moldavije i Norveske na Kosevu (kad u glavnom gradu apsolutno nije bilo interesa vise za BiH repku) i sad kad smo je svi skupa ponovo digli na noge - hajmo sad "besplatno pred otvorenim kapijama u tekmi sa Lihtenštajn " proslaviti odlazak repke u Brazil. :evil: Sramota..... o ovome su trebali razmisljati kad su reprezentaciju ostavljali na cjedilu gore pomenutim tekmama na istom tom Kosevu... to je ono sto im (da ne kazem vam) Zenicani ne oprastaju... ali globalno 100% svako normalan nema nista protiv vas... vi to kontajte...

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 17 avg 2013, 14:43

nije mi jasno sto ne prosire kapacitet stadiona u zenici kad su vec ovolika interesovanja za nasu repku...
evo gledam na internetu ima gotovih tribina za kupiti: http://www.ceta.it/eng/prodotti-scheda. ... /id_prod=4" onclick="window.open(this.href);return false;

uzmi srokaj one tribine iza golova (sjever i jug) i poravnaj sa cestom one brduljke na koje su naslonjene ove betonske tribine i ako iceg ima - ima u zeljezari zeljeza da se onako nesto skuje na licu mjesta u 5 dana, ako se vec nema para da se ovako nesto s linka kupi (onda podzonis)...a te montazne tribine su prenosive!

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 05 mar 2014, 02:34

slika

Eh ljepote.
B.Polje :roll:
Prvi amidza bubi ga Tino Sven

braco
Kontakt:

Re: Na kojem stadionu da igra reprezentacija BiH kao domaćin?!

Post Postao/la braco » 13 okt 2020, 14:37

"Nogometna reprezentacija do daljnjeg neće igrati u Zenici"

https://sportsport.ba/fudbal/nogometna- ... ici/378699

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 13 okt 2020, 14:42

Pi.čkice se uvrijedile nakon par ružnih riječi, tugy plakky.
Mamu Vam **** kriminalnu da vam ****.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 13 okt 2020, 14:42

Kakve veze ima Nacelnik Zenice sa opravdanim protestom sa tribina stadiona?
I na Grbavici bi se isto orilo i treba da se ori!
Savez = SDA jer ovako nesto uputiti coveku koji ima veze sa navijem koliko i BiH sa pameti moze biti samo predizborna igra i nista drugo!
SDA NAPOLJE!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Chapman1886
Kontakt:

Post Postao/la Chapman1886 » 13 okt 2020, 14:42

svaka čast za zeničane!!!
Samo Sloboda | COYG

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 13 okt 2020, 14:44

Ja im sada baš ne bih dao da dođu u Zenicu i da hoće.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

ExBlueone
Kontakt:

Post Postao/la ExBlueone » 13 okt 2020, 14:44

Pa ne trebaju igrati ni na Grbavici.
Nema šta reprezentacija tražiti na našem stadionu, a podržavam i Robiju da iskažu svoje mišljenje.
Nek se čupaju i vade sad genijalci iz Saveza, sami su zasrali.

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 13 okt 2020, 14:45

Svaka cast Zenicanima, sarajevskom sljamu i bagri treba pokazati gdje im je mjesto. Unistili su reprezentaciju i bh. fudbal, pa sada pravi navijaci nade moraju polagati u Dodikovog sestrica.

Nek igraju u onom toru na Grbavici i nek se citav svijet smije zapadnoj i juznoj tribini.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 13 okt 2020, 14:46

A ovi jedva dočekali priliku da premjeste sve utakmice u Sarajevo. Džeki je svanulo nakon ovoga.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 13 okt 2020, 14:46

Reprezentacija da igra na stadionu Pecara u Listici :bih:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.