hz1987 je napisao/la:Cautinho je napisao/la:Onda najbolje da napravimo jedan stadion blizu Butmira.
Ma da, najbolje je da se sve krka u Sarajevo. Jesam iz SA, al vala ne mora biti sve u SA!
Šta fali Tuzli, Zenici, Bihaću, Mostaru...Zenica ima najbolju dvoranu u BiH trenutno - a repke košarkaške i rukometaške igra u sablasnoj Zetri i depresivnoj Skenderiji!
ako si ozbiljan, svaka čast
košarka se treba igrati najviše u Tuzli, ne kažem sve tekme .. iz prostog razloga što je Tuzla grad košarke, Tuzlanska dvoranska publika je važila za ponajbolju u bivšoj državi, itd
fudbal je sad za sad najbolje da se igra u Zenici, tamo smo se ustalili, teško je to mjenjati .. odlična atmosfera, rezultati, itd
rukomet, za to već ne znam .. garantujem da bi Mejdan bio pun, za Zenicu ne znam, Sarajevo kako-kad, dok su i ova ostala manja mjesta pokazala da znaju napuniti dvoranu i dati dobru podršku
zar nije žalosno da se drugi gradovi marginiraju naspram Sarajeva, kao npr. Split naspram Zagreba?
pogledajmo Španiju, Njemačku, Italiju .. ne igraju se tekme u Madridu, Berlinu, Rimu, dakle glavnim gradovima .. igraju ljudi širom države
mi još uvijek nemamo stadione izgrađene .. ako se nekad izgradi Tušanj, renovira Koševo, Grbavica, pa da repka igra na svim stadionima, da sve bude onako ravnopravno .. zašto ne čak i u Gradačcu? mislim, kad bi ljudi malo proširili stadion, malo još da ga napucaju .. Mostar sam izostavio jer teško da će Vrapčići ikad postati dobar stadion po standardima UEFE i FIFE
Sarajevo jeste glavni grad, ali to ne znači da on moraju ili trebaju imati primat u odnosi na ostale .. već sam naveo primjere Španije, Njemačke, Italije