ps. veceras 2-1 ( Lula oba
S.S. Lazio
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
Re: S.S. Lazio
ma i ja sam sumnjicav, ali eto, daj da se prica bilo sta
)
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Candreva i Hernanes riješavaju 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Treba ih Petkovic poredati na treningu i nauciti ih kako se dodaje lopta , svaki pas jedva do igraca dođe ako i dođe .
Klose kriminalno loš , Lulic dobar al' moze bolje .
Klose kriminalno loš , Lulic dobar al' moze bolje .
- L'Avvocato
- Kontakt:
Peta Lulica za hajlatse ... maestralan potez. Ni onaj ''tunel'' Vidalu, ako se ne varam, nije bio los.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Klose kriminalan, al' mislim da je to jer se ne može nositi sam sa odbranom Juvea, treba mu i drugi napadač .. Hernanes također kriminalan, za njega nema opravdanja .. mogao bi Ederson u igru 
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- francobaresi
- Kontakt:
Ozbiljna ekipa ne može sebi dozvoliti da prima ovako olako golove.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
mogu debilčine sve dozvoliti .. kakvi debili ebem im sve, tri gola u četiri minute .. ovoliko ni Đerzelez Zenica u svoje vrijeme nije primala

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
ne brinem nakon tekme i rezultata jer se ovakvo poluvrijeme desi jednom u par godina .. hrabri me 1 pol
vidjeti ćemo protiv Udinesea kako će to izgledati, optimista sam
o Yilmazu se sve više priča, navodno ima dogovor sa Lazijem na 5 godina, Galata kao traži 15 milki, Lotito nudi 10 .. mogli bi se naći negdje između .. igrač je navodno zatražio transfer jer želi igrati u nekoj drugoj ligi
sve to mi je nekako nemoguće, jer bi mi nestvarno djelovalo da dođe sada u Lazio poslije odlične sezone u Galati, jer mu je cijena narasla, čak je po meni 15 milki malo
uostalom, otkud nama pare 
o Yilmazu se sve više priča, navodno ima dogovor sa Lazijem na 5 godina, Galata kao traži 15 milki, Lotito nudi 10 .. mogli bi se naći negdje između .. igrač je navodno zatražio transfer jer želi igrati u nekoj drugoj ligi
sve to mi je nekako nemoguće, jer bi mi nestvarno djelovalo da dođe sada u Lazio poslije odlične sezone u Galati, jer mu je cijena narasla, čak je po meni 15 milki malo
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
Curva Nord će biti zatvorena u jednom prvenstvenom meču zbog rasističkih povika sinoć tamnoputim igračima Juventusa !
- L'Avvocato
- Kontakt:
Joj sranja i rasizma jbt ... vikali ''buuu'' igracima
Tacno se nekad pretjeruje sa ovim rasizmom ... tabu sine ko nekad tange.
Tacno se nekad pretjeruje sa ovim rasizmom ... tabu sine ko nekad tange.
★★★
kaže Pogba da ga je 30.000 navijača vrijeđalo 
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ma smijesno ba ... isto tako je i sa Balotellijem kad dodje u Torino.
Pa sto ne vrijedjaju Pogbu ili Asu nasi navijaci? Nema to veze s rasizmom, to je jednostavno navijacko zezanje s tribina.
I ovi igraci ko uvrijedjene mlade.
Pa sto ne vrijedjaju Pogbu ili Asu nasi navijaci? Nema to veze s rasizmom, to je jednostavno navijacko zezanje s tribina.
I ovi igraci ko uvrijedjene mlade.
★★★
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
gdje ima dima ima i vatreVec nekoliko dana kruzi vijest o mogucem dolasku ovog fantasticnog napadaca Turske reprezentacije i Galatasaray-a. Pojacanje koje je skoro pa postalo nemoguce za nas, s obzirom da je turcin postigao 8 golova u LS i djelio visoko trece mjesto sa Leom Messijem i Thomas Muller-om.
Ali ipak neke su stvari krenule na nasu ruku. Izgleda da smo jedini ozbiljni interesenti za Buraka, koji je u svadji sa trenerom i trazio da ode iz kluba. Po pisanju medija on je vec postigao dogovor sa nasim klubom i pristao da mu se smanje primanja samo da bi dosao u jednu od najelitnijih liga na svijetu. Osim njegove zelje i primoranosti njegovog sadasnjeg kluba da ga proda, pojavila se i treca cinjenica koja nam ide na ruku. Arda Turan iz Atletiko Madrida je veoma blizu prelaska u turski klub, a ta operacija ni malo nije jeftina. Sto znaci, turcima su pare potrebne.
Nazalost, gdje ima i dobrih, ima i losih strana. Prva i najveca prepreka je cijena ovog igraca koja je iznosila 20 miliona do nedavno. Po pisanju medija, Lotito je ponudio 10 miliona za igraca, a Turci su voljni da ga puste za 15. Ta cijena nije fiksna, s toga neki strucnjaci predvidjaju da bi se dva predsjednika mogla naci otprilike na sredini, dakle 13 miliona eura. Kada bi se ta prepreka zaobisla, ostala bi druga. Turska nije clanica Evropske Unije, tako da bi Burak zauzimao mjesto NON-EU igraca. Kao sto vjerovatno znate, Brayan Perea koji takodje ne posjeduje EU pasos je takodje na cekanju da se oslobodi mjesto koje zauzima Emmanuel Sani, koji je na izlaznim vratima, ali nema odgovarajuceg kupca za njega. Perea bi mogao biti "parkiran" u nekom prijateljskom klubu ili mozda u njegov predhodni klub Deportivo Cali do iduce godine, da bi turcin dosao umjesto njega, a Sani ili mozda Adelke budu prodati i tako se oslobodi bar jedno mjesto za NON-EU igraca.
Dakle, dolazak Buraka Yilmaza u Lacio je tezak posao, ali nije nemoguc, ostaje da se vidi da li je nasa uprava sposobna da to izvede do drugog septembra, kada se zvanicno zavrsava ljetnji prelazni rok.
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
http://s22.postimg.org/ocrqyaypd/DSC_0427.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
ponosni vlasnik
ponosni vlasnik
Lazio ponudio 12 milki za Buraka Yilmaza, Galata još nije prihvatila, a izgleda i da neće .. možda se dogovore na oko 15 milki
ajde Lotito, dovedi pravo pojačanje, tukmeze jedan
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Lotito navodno otisao u Tursku da zavrsi transfer Yilmaza.
*La Roma non si tifa, si AMA!*
jedino ako je Cortina d'Ampezzo u Turskoj
if you know what I mean 
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- TonnyMontana
- Kontakt:
trebalo je jos 30.000 kad se hvata na svaku zajebanciju...JTS je napisao/la:kaže Pogba da ga je 30.000 navijača vrijeđalo
Interista al 100 %