Nogometna reprezentacija Hrvatske
Re: Nogometna Reprezentacija Hrvatske
@mrgood: navijaj i ti za koga god hoces, vec sjeti se samo da je ovo bh-forum tako nemoj da pljujes domacina, nije ti to kulturno..
Ja stašno respektiram Muslimovića, volio bih ga vidjeti u Dinamu. Ali on sigurno nije klasa za veći europski klub.
Muslimović je tip igrača kakvog vi nemate u selekciji, robusni napadač koji može dvojicu na leđima da nosi,pritom i jako brz s obzirom na visinu i konstituciju. Sa izvrsnom realizacijom, i u 16, i van 16, nogom ili glavom. Moderni sidraš. Vi to nemate, i to je Bilić i istakao poslije utakmice, i budi siguran da bi igrao u prvih 11 kod Bilića sa još jednim pokretljivijim igračem, Olićem recimo. Jer bi tada vaš napad dobio na raznovrsnosti koju trenutno nema.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
CoDe je napisao/la:Ja , MUSLOMOVICA MOGU SMATRAT NAJBOLJIM GDJE GOD ZELIM !
A, da ti napomenem ovo je BH PORTAL ako nisi znao![]()
A, što se toga tice ja Muslimovica nisam spominjao ali sada da su HRVATSKI napadaci bolji , od nasih pfff nidze veze . I , napominjes da vasih ima vise momak = NIJE VAZAN KVANTITET BITAN JE KVALITET![]()
Pa Hrvatska repka nije ni blizu nasoj po kvaliteti napadaca...realno Olic je u rangu Ibisevica trenutnog (a da ne pominjem da postoji mogucnost da Ibi se vrati u formu prije povrede)...Petric,Jelavic,Dudu,Mandzukic kad se spoje nisu ni do koljena Dzeki.U ostale dijelove ne ulazim jer cro ima sigurno bolju odbranu,golmana i donekle i vezu (modric i kranjcar) mada i mi smo u vezi dosta jaki (Miske,Pjana,Ibricic,Salihovic)
Bogami MODRIC I KRANJCAR su nula za Misimivocia i Pjanica !
Malo , su jaci na poziciji Srne to se mora priznat golma da je onaj Pletikosa bolji od Hasagica ne bi se slozio ni da je od Asmira bolji al eto
Odbrana , jeste malo Jača ali kada se kod nas Kockice posloze i Spaha i Safet budu potpuno spremni i da ucvrstimo tog Beka onda ce sve biti ODLICNO !
Tako , da smo u Prosjeku jaci od HRVATSKE
Malo , su jaci na poziciji Srne to se mora priznat golma da je onaj Pletikosa bolji od Hasagica ne bi se slozio ni da je od Asmira bolji al eto
Odbrana , jeste malo Jača ali kada se kod nas Kockice posloze i Spaha i Safet budu potpuno spremni i da ucvrstimo tog Beka onda ce sve biti ODLICNO !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Jači, itekako jači od Hrvata. Realno Srbi su u ovom trenutku kvalitetniji od nas, po najviše zbog odbrane, al kockasti su mi smiješni. Molio sam Boga da se sastanemo s njima u kvalifikacijama, pa odrali bih ih ko siroce napolitankuCoDe je napisao/la:Bogami MODRIC I KRANJCAR su nula za Misimivocia i Pjanica !
Malo , su jaci na poziciji Srne to se mora priznat golma da je onaj Pletikosa bolji od Hasagica ne bi se slozio ni da je od Asmira bolji al eto![]()
![]()
- M. Scofield
- Kontakt:
Kako nema, ima Jelavić, Mate Bilić, Klasnić, Lakić (Jelavić trpa golove kao lud) bar nemamo problema sa napadom a što se tiče raznovrsnosti u napadu Olić, Eduardo, Petrić, Mandžukić, Kalinić su različiti tipovi napadača i sa gore nabrojanim možeš složiti napad kako god hoćeš ovisno o protivnikuVanBasten je napisao/la:Ja stašno respektiram Muslimovića, volio bih ga vidjeti u Dinamu. Ali on sigurno nije klasa za veći europski klub.
Muslimović je tip igrača kakvog vi nemate u selekciji, robusni napadač koji može dvojicu na leđima da nosi,pritom i jako brz s obzirom na visinu i konstituciju. Sa izvrsnom realizacijom, i u 16, i van 16, nogom ili glavom. Moderni sidraš. Vi to nemate, i to je Bilić i istakao poslije utakmice, i budi siguran da bi igrao u prvih 11 kod Bilića sa još jednim pokretljivijim igračem, Olićem recimo. Jer bi tada vaš napad dobio na raznovrsnosti koju trenutno nema.
Audere est Facere
CoDe je napisao/la:Zabiju , golove mom BAYERNU i vise sretno nego spretno al eto .Dabar je napisao/la:evo razlike između Bih i Hr repke,evo iličević i lakić rasturaju u k"lauternu...da su oni bh igrači,odmah bi bili pozvani u reprezentaciju...a za Hrvatsku ova dvojica neće upisati 5 nastupa zajedno...o kakvom bunozi,pandži pričate pa da su oni kalibar za hrvatsku reprezentaciju pa ne bi se mislili nimalo...a ljudi su uvidjeli da nema mjesta za njih tamo i pravac bosna...a to za schindefelda ma neće ti on dugo neznam ni ja zašto je pozvan...
Bolan , bolan pa vi ako niste gori niste , ni 0,000000001 % bolji imate par uspjeha zato sto ste imali vise srece i nisu vas sudije i svasta nesto **** .
A , onda još nešto : Jedan , Dzeko je sam srusio BAYERN , jedan Barba je postao LEGENDA BUNDESLIGE , jedan Ibisevic je rusio sve ekipa i da nije bilo povrede zabio bi najvise golova, jedan Misimovic je imao najvise Asistencija ikada , jedan Salihamidzic je harao BUNDESLIGOM i da ih bogati ne nabrajam dovoljno je .
![]()
![]()
![]()
![]()
Malo , se informisi pa Pricaj mi smo za vas sad :
ELITA
stvarno impresivna "istorija"
elita .......klanjamo vam se, sportska silo
- Arsenalisation
- Kontakt:
Ja kad sam cuo podavno nekad na pocetku pocetka navijanja za arsenal da je je taj Balegas igrao za ARsenal htio sam prestat...jacky09 je napisao/la:Recimo, potpuno nebitno, igrao je tek u Realu, Arsenalu i Sevilli.CoDe je napisao/la:
Jednom davno bila braca GRIM i tako sve![]()
![]()
![]()
.
Prošlost , je nebitna rijec je o sadasnjosti a posto sam mladza raja mozes mi reci gdje taj " ŠUKER " famozni harao sem eto da je malo zaigra na tom SP pa da mu se BARBA divi . ?
I , što se tice te proslosti zna se da su nasi igraci bili ELITA za vase al eto da se neraspravljamo![]()
Slušaj, uopće se nemam namjere raspravljati, nećemo s ovim ništa dobiti, ti navijaj za svoje i smatraj Muslimovića ponajbolji europskim napadačem.. ali na nekoj drugoj temi.
Do čitanja...
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
eto kako ste jači nemožete Hrvatskog prvoligaša Rijeku dobiti hahaaStrauss je napisao/la:Jači, itekako jači od Hrvata. Realno Srbi su u ovom trenutku kvalitetniji od nas, po najviše zbog odbrane, al kockasti su mi smiješni. Molio sam Boga da se sastanemo s njima u kvalifikacijama, pa odrali bih ih ko siroce napolitankuCoDe je napisao/la:Bogami MODRIC I KRANJCAR su nula za Misimivocia i Pjanica !
Malo , su jaci na poziciji Srne to se mora priznat golma da je onaj Pletikosa bolji od Hasagica ne bi se slozio ni da je od Asmira bolji al eto![]()
![]()
Tako , da smo u Prosjeku jaci od HRVATSKE![]()
nismo mogli rijeku dobit pa sta al' na kraju mi otisli u playoffs a gdje je hrvatska bila tad?Dabar je napisao/la:eto kako ste jači nemožete Hrvatskog prvoligaša Rijeku dobiti hahaaStrauss je napisao/la:Jači, itekako jači od Hrvata. Realno Srbi su u ovom trenutku kvalitetniji od nas, po najviše zbog odbrane, al kockasti su mi smiješni. Molio sam Boga da se sastanemo s njima u kvalifikacijama, pa odrali bih ih ko siroce napolitankuCoDe je napisao/la:Bogami MODRIC I KRANJCAR su nula za Misimivocia i Pjanica !
![]()
Tako , da smo u Prosjeku jaci od HRVATSKE![]()
M. Scofield je napisao/la:Kako nema, ima Jelavić, Mate Bilić, Klasnić, Lakić (Jelavić trpa golove kao lud) bar nemamo problema sa napadom a što se tiče raznovrsnosti u napadu Olić, Eduardo, Petrić, Mandžukić, Kalinić su različiti tipovi napadača i sa gore nabrojanim možeš složiti napad kako god hoćeš ovisno o protivnikuVanBasten je napisao/la:Ja stašno respektiram Muslimovića, volio bih ga vidjeti u Dinamu. Ali on sigurno nije klasa za veći europski klub.
Zaboravio sam na Jelavića. U pravu si. Momak je odličan!
Ostali pobrojani nisu taj tip igrača , ili ne posjeduju kvalitet za prvih 11 Hrvatske.
Moje neko mišljenje.
glupost za hrabre je sebičan lijek
U petak počinje...
najmanje ponoviti rezultat iz Austrije i Švicarske.
MI HRVATI !
najmanje ponoviti rezultat iz Austrije i Švicarske.
MI HRVATI !
...što je više lome to je volim jače...
- -Barcelona-
- Kontakt:
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
- badblueboylivno
- Kontakt:
brutalno iskren komentar... Hrvat sam iz BiH, i navijam za obje repke jednako, idem na utakmcie obje repke, i obje mi isto znače (koliko god većina vas to ne vjerojvala) i moram se složiit... BiH ima jedino jačeg napadača (Džeku), dok su ostali atakeri tu negdje; vezni red je jači u Hrvatske; obrana također jača u Hrvatske - mada je Spahić najjači igrač tu - ali ostatak obrane i svi zajedno - Hrvatska ima jaču obranu; golman je jači u BiH, samo ne brani za repku, pa prema tome i Hrvatska dobija u tom duelu - valjda je Runje bolji od Hasagića - čiju kvalitetu ne priznajem dok ne ode na Zapad...-Barcelona- je napisao/la:mi jaci od hrvatske
![]()
jedino smo bolji za edina dzeku,ostalo hrvati su bolji na svakoj poziciji osim mozda golmanskoj,ma i da jesmo bolji kad nemamo 4 dobra igraca za klupe osim playmaykera.........
eto
i mislim da je za očekivati plasman Hrvatske na Euro, ali se nešto mora promijeniti i onaj kreten Bilić ne smije više tražiti i izmišljati formacije, za svaku utakmicu drugu; dok će BiH jako, jako teško.. strah me je gostovanja u Luksmeburgu
Hayley <3
- -Barcelona-
- Kontakt:
za gostovanje u luksemburgu se ne treba bojatibadblueboylivno je napisao/la:brutalno iskren komentar... Hrvat sam iz BiH, i navijam za obje repke jednako, idem na utakmcie obje repke, i obje mi isto znače (koliko god većina vas to ne vjerojvala) i moram se složiit... BiH ima jedino jačeg napadača (Džeku), dok su ostali atakeri tu negdje; vezni red je jači u Hrvatske; obrana također jača u Hrvatske - mada je Spahić najjači igrač tu - ali ostatak obrane i svi zajedno - Hrvatska ima jaču obranu; golman je jači u BiH, samo ne brani za repku, pa prema tome i Hrvatska dobija u tom duelu - valjda je Runje bolji od Hasagića - čiju kvalitetu ne priznajem dok ne ode na Zapad...-Barcelona- je napisao/la:mi jaci od hrvatske
![]()
jedino smo bolji za edina dzeku,ostalo hrvati su bolji na svakoj poziciji osim mozda golmanskoj,ma i da jesmo bolji kad nemamo 4 dobra igraca za klupe osim playmaykera.........
eto![]()
i mislim da je za očekivati plasman Hrvatske na Euro, ali se nešto mora promijeniti i onaj kreten Bilić ne smije više tražiti i izmišljati formacije, za svaku utakmicu drugu; dok će BiH jako, jako teško.. strah me je gostovanja u Luksmeburgu
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
- badblueboylivno
- Kontakt:
ja nešto strahujem... teško smo tamo dobili nakon pobjede nad Norvežanima 2003., a da nisu dno dna pokazali su pobjedom nad Švicarcima u Baselu-Barcelona- je napisao/la: za gostovanje u luksemburgu se ne treba bojativaljda mozemo njih dobiti,sto se tice golmana pa hasagic ti je bolji od begovica,samo sto su ga povrede zajebale,da nisu mislim da bi sad branio u nekom velikom klubu..........
pristup kao protiv Katara vodi katastrofi, a ako se desi takvo nešto, bit će jako teško vaditi se protiv Francuske
a za Hasagića, mislim da nije trebao odmah poslije dobrih partija u Želji ići u Tursku, nego čekati još malo pa u Peticu, a onda su ga i ozljede sjebale... a Begoviće je, bar po meni, među top mladim golmanima Premiershipa
Hayley <3
Volio bih da počmemo sa Mandžukićem na krilu, a da Kranjčar malo odmara jer nam treba brzina pošto će Rakitić mjenjati ozljeđenog Modrića, a ni Rakitić ni Kranjčar nemaju baš brzine.
Popis mladih talentiranih igrača iz hrvatske lige koji bi mogli 'eksplodirati' i ubrzo igrati važne uloge u svojim klubovima i ostvariti transfere u velike inozemne klubove (samo igrači 87.' godište i mlađi):
Filip Lončarić (Dinamo) 1987.
Šime Vrsaljko (Dinamo) 1992.
Tomislav Barbarić (Dinamo) 1989.
Ivan Tomečak (Dinamo) 1989.
Arijan Ademi (Dinamo) 1991.
Milan Badelj (Dinamo) 1989.
Andrej Kramarić (Dinamo) 1991.
Ivan Strinić (Hajduk) 1987.
Mirko Oremuš (Hajduk) 1988.
Marin Tomasov (Hajduk) 1987.
Ante Vukušić (Hajduk) 1991.
Mario Tičinović (Karlovac) 1991.
Roberto Punčec (Varaždin) 1991.
Josip Pivarić (Lokomotiva) 1989.
Domagoj Antolić (Lokomotiva) 1990.
Frano Mlinar (Lokomotiva) 1992.
Stavljao sam samo prave talente, koji to dokazuju igrajuć u svojim klubovima, a ne one kvazi talente kao Anas Sharbini i slično.
I one koji bi mogli u skoroj budućnosti realizirati transfer u najjače lige.. a ne u belgijsku ili austriju ligu.
Stavljao sam samo prave talente, koji to dokazuju igrajuć u svojim klubovima, a ne one kvazi talente kao Anas Sharbini i slično.
- Arsenalisation
- Kontakt:
jacky09 je napisao/la:Popis mladih talentiranih igrača iz hrvatske lige koji bi mogli 'eksplodirati' i ubrzo igrati važne uloge u svojim klubovima i ostvariti transfere u velike inozemne klubove (samo igrači 87.' godište i mlađi):
Stavljao sam samo prave talente, koji to dokazuju igrajuć u svojim klubovima, a ne one kvazi talente kao Anas Sharbini i slično.I one koji bi mogli u skoroj budućnosti realizirati transfer u najjače lige.. a ne u belgijsku ili austriju ligu.
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Pa, zato ima tehniku, pregled igre, udarac i pas kakav Mandzukic za sto godina kvalitetnog menadzerstva pa cak i eventualnog napretka ne moze imati. Mandzukica staviti prije Kranjcara, pa i Rakitica, i to jos u vezu, na krilnu poziciju, je grijeh.jacky09 je napisao/la:Volio bih da počmemo sa Mandžukićem na krilu, a da Kranjčar malo odmara jer nam treba brzina pošto će Rakitić mjenjati ozljeđenog Modrića, a ni Rakitić ni Kranjčar nemaju baš brzine.
U svakom slucaju tezak susret, ne sa strane protivnika kao takvog, iako je sigurno neugodan i imao je zapazenih rezultata u zadnjim kvalifikacijama, vec vise sa aspekta iskupljenja i pritiska rezultata, jer, realno, neodlazak iz ove grupe na iduce veliko natjecanje bi se s punim pravom smatralo neuspjehom, i toga su svi svjesni.
Stoga, zapeti, hrabro i pozrtovno, rezultat nece izostati, makar bio i minimalan, ja samo bodove pisem, leprsavost ostavljam doma za kakve egzibicije.
...Život za Široki...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.